Rocket Languages

Alle anmeldelser

Rocket Languages

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Edureka

Edureka

1 anmeldelser

Idet langt de fleste ting er blevet digitaliserede, kan man nu flytte stort set alle vigtige aspekter af hverdagen online, herunder uddannelse. Is&...

Logo Podimo

Podimo

0 anmeldelser

På internettet er der en kæmpe mængde lydbøger og podcasts tilgængelige. Ofte kan det være svært at vide...

Logo Pickatale

Pickatale

0 anmeldelser

Leder du efter noget specifikt? Dette kan ofte give problemer eftersom der er så mange onlinebiblioteker og muligheder når kommer til a...

Logo Preply

Preply

0 anmeldelser

Preply er en platform til at lære fag, sprog eller hobbyer med undervisere efter eget valg. Du kan bruge filtrene i sektionen "Find en v...

Rocket Languages

Rocket Languages tror på, at det kun er en del af din rejse at lære ord, sætninger og grammatik. Hvis du virkelig vil opleve en ny kultur som en indfødt, skal du fordybe dig i den så meget som muligt. Og det er her, Rocket Languages ​​kommer ind i billedet.

Du får perfekt udtale
Eksperter siger, at du kun behøver 300 ord for at blive dygtig til et nytsprog. I hvert Rocket Languages-kursus lærer du tusindvis af praktiske ord og sætninger. Og for at sikre, at du lærer korrekt, giver deres avancerede talegenkendelsessystem dig muligheden for at perfektionere din udtale virtuelt.

Du undgår pinlige kulturelle faux pas takket være dybdegående kulturlektioner, der beskriver aspekter af dagligdagen, vigtige mennesker og vigtige øjeblikke i historien. Du lærer måske endda at forstå de lokale bedre, end de kender dem selv.

Rocket Languages starter dig med det grundlæggende. Bestem derefter selv, hvor meget du vil lære af hundredvis af timers gentagelige lektioner. Fra isbrydere og samtalestartere til dybdegående grammatikforklaringer - valget er dit!

Du vil mestre sproget på kortere tid, end du forventer
U.S. Foreign Service Institute oplyser, at det tager omkring 600 timers undervisning at opnå "generel professionel færdighed" eller mere. Rocket Languages ​​forkorter den tid ved at give dig over 30 avancerede læringsteknikker, der har vist sig at hjælpe dig med at lære mere effektivt. Du har altid opdaterede lektioner og referencematerialer lige ved hånden.

Deres kurser bliver løbende forbedret og udvidet. Det er ikke kedelige gamle lærebøger. I stedet er de mere som levende encyklopædier, der jævnligt opdateres med nye ændringer og ordforråd.

Derudover tror de på, at det at lære et nyt sprog er en rejse, der varer hele livet. Så når du bliver et betalt medlem, får du 24/7 livstidsadgang til dine Rocket Languages-lektioner og referencemateriale.

Så du har de værktøjer du skal bruge for at holde kursen
Traditionelle fremmedsprogskurser er ofte tørre og uinspirerende, hvilket gør det svært at holde ud, når først den indledende bølge af motivation forsvinder. Det er derfor, de har inkluderet en lang række motiverende værktøjer og teknikker til at holde dig på bolden og komme tilbage efter mere.

Rocket Languages's videnskabeligt designede undervisningsaktiviteter sikrer, at du forstår materialet. De smarte algoritmer vil vise dig de ord og sætninger, hvor du har svagheder, indtil de klæber som lim.
Du lærer overalt, hvor du går.

Deres lektioner, der kan downloades, er tilgængelige på computere, iPhones og Android-telefoner. Hvert kursus kommer også med et interaktivt podcast-lydkursus, som du kan lytte til hvor som helst, selv offline.
Du lærer at læse, skrive og tale, uanset hvordan du lærer.

Uanset hvilken type elev du er - auditiv, visuel, læsning/skrivning eller endda kinæstetisk - vil deres raketforstærkningsaktiviteter forbedre dine tale-, lytte-, skrive- og huskefærdigheder på en sjov og engagerende måde.

Tak fordi du læste om Rocket Languages
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Rocket Languages kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.