DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Shutterstock

  Til flere forskellige kreative projekter, kan der være brug for nogle billeder, videoer eller musik. Dette kan være svært at finde, især hvis man leder efter noget specifikt. Her prøver tjenesten Shutterstock, at gøre dette nemt og tilgængeligt, så man aldrig er i tvivl om hvor man kan finde indhold til ens projekt.

  Om Shutterstock

  Stiftet i 2003, Shutterstock er en service der gør billeder, videoer og musik tilgængelig. Lavet til at samle alt hvad du kunne have brug for, på et sted. Med mere end 370 millioner billeder, er Shutterstock et af giganterne, når det kommer til at gøre billeder tilgængelig. Hver uge bliver der også tilføjet mere end 70-tusind nye videoklip og en bred mængde sange. Dette gør Shutterstock til et muligt valg hvis man redigerer videoer, laver marketing på sociale medier og meget mere.

  Produkter og tjenester

  Shutterstock tilbyder mange forskellige ting du kan bruge til dine projekter. Billeder til dit projekt, sociale medier eller andet. Videoer til dine videoredigeringer. Musik til baggrunden for at have en større effekt. Skabeloner til flere forskellige sociale medier, som f.eks. cover billeder på Facebook. Udover dette så er der også links til 3D-modeller og nogle værktøjer der kunne være nyttige. Når du skal bruge indholdet, så kræver det at du har rettighed til at bruge det. Her kan et månedligt eller årligt abonnement, give dig adgang til en bestemt mængde indhold. Der er forskellige former for abonnementer, som der kan ændrer på licenstypen. Afhængigt af hvad du skal bruge indholdet til lige så vel om det skal være kommercielt, så kan dette ændre hvad du burde vælge. Hvis du allerede har et abonnement, men gerne vil ændre det, så kan du gøre dette ved at kontakte dem. Man kan starte en gratis prøve, hvor man får lov til at bruge 10 billeder i sine projekter.

  Kundeservice og klager

  Hvis du bruger Shutterstock, eller overvejer at bruge det. Så har du måske nogle spørgsmål. Shutterstock har en hjælpeside der kan forsøge at svare på disse spørgsmål. På deres side kan du se populære emner, folk har brug for hjælp med. Disse er ofte relateret til licensering, betaling, konto og andre emner. For at processen med at finde hjælp er hurtigere, så kan du også søge efter et specifik emne. Hvis disse ting ikke hjælper dig, så kan du også tale med en af deres repræsentanter, ved at ringe til 1-646-419-4452. Hvis du hellere vil sende en mail til dem, så kan du også gøre dette over deres side.

  Anmeldelse

  Hvis du har brugt Shutterstock før, så kan du skrive om din erfaring med tjenesten her. Hvordan er deres kæmpe udvalg af billeder? Er musikken varierende nok? Var kundeservice god til at hjælpe dig valg af licens? Eller meget andet. Uanset om din oplevelse har været god eller dårlig, så kan du vælge at skrive en anmeldelse. Her går din vurdering af Shutterstock, til en samlet vurdering af tjenesten. Dette kan hjælper andre der overvejer at bruge tjenesten, eller til at vurdere om specifikke dele, lever op til det niveau de har brug for.

  Shutterstock
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Shutterstock

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Shutterstock et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Shutterstock I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Shutterstock?

  Shutterstock er for hovedparten aktiv I Generelt, mere specifikt med Foto & Printshops

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Shutterstock gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.