Springer

Alle anmeldelser

Springer

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Edureka

Edureka

1 anmeldelser

Idet langt de fleste ting er blevet digitaliserede, kan man nu flytte stort set alle vigtige aspekter af hverdagen online, herunder uddannelse. Is&...

Logo Podimo

Podimo

0 anmeldelser

På internettet er der en kæmpe mængde lydbøger og podcasts tilgængelige. Ofte kan det være svært at vide...

Logo Pickatale

Pickatale

0 anmeldelser

Leder du efter noget specifikt? Dette kan ofte give problemer eftersom der er så mange onlinebiblioteker og muligheder når kommer til a...

Logo Preply

Preply

0 anmeldelser

Preply er en platform til at lære fag, sprog eller hobbyer med undervisere efter eget valg. Du kan bruge filtrene i sektionen "Find en v...

Springer

Springer er en tysk multinationaludgiver af bøger, e-bøger og peer-reviewede tidsskrifter inden for videnskab, humaniora, ingeniørvidenskab og medicin.

Virksomheden blev oprindeligt grundlagt i Berlin i 1842 og ekspanderede internationalt i 1960'erne. Gennem fusioner i 1990'erne og et salg til venturekapitalister fusionerede det med Wolters Kluwer og blev til sidst en del af Springer Nature i 2015. Springer har store kontorer i Berlin, Heidelberg, Dordrecht og New York City.

Historie
Julius Springer grundlagde Springer-Verlag i Berlin i 1842, og hans søn Ferdinand Springer voksede det fra en lille virksomhed med 4 ansatte til det næststørste akademiskeforlagi Tyskland på det tidspunkt, med 65 ansatte i 1872. I 1964 udvidede Springer sin forretning internationalt og åbnede et kontor i New York City. Kontorer i Tokyo, Paris, Milano, Hong Kong og Delhi fulgte snart efter.

I 1999 blev det videnskabeligeforlag BertelsmannSpringer grundlagt, efter at medie- og underholdningsvirksomheden Bertelsmann erhvervede aktiemajoriteten i Springer-Verlag. I 2003 købte de britiske investeringskoncerner Cinven og Candover BertelsmannSpringer af Bertelsmann. De fusionerede virksomheden i 2004 med det hollandske forlag Kluwer Academic Publishers, som de havde købt af Wolters Kluwer i 2002, for at danne Springer Science+Business Media. I 2006 købte Springer Humana Press. I oktober 2008 købte Springer udgiveren med åben adgang BioMed Central for et ikke oplyst beløb.

I 2009 solgte Cinven og Candover Springer til to private equity-firmaer, EQT Partners og Government of Singapore Investment Corporation, hvilket blev bekræftet i februar 2010 efter konkurrencemyndighederne i USA og Europa godkendte overførslen. I 2011 købte Springer Pharma Marketing and Publishing Services (MPS) fra Wolters Kluwer. I 2013 købte det London-baserede private equity-firma BC Partners en majoritetsandel i Springer fra EQT og GIC for 4,4 milliarder dollars. I januar 2015 annoncerede Holtzbrinck Publishing Group / Nature Publishing Group og Springer Science+Business Media en fusion. [11] I maj 2015 gennemførte de transaktionen og dannede et nyt joint venture, Springer Nature, hvor Holtzbrinck havde en aktiemajoritet på 53 %, og BC Partners beholdt en aktiepost på 47 %.

Produkter
I 1996 introducerede Springer elektronisk bog- og tidsskriftindhold på sin SpringerLink-hjemmeside. I 2008 blev SpringerImages lanceret, der tilbyder en samling på aktuelt 1,8 millioner billeder fra områderne videnskab, teknologi og medicin.

I 2009 blev SpringerMaterials lanceret, en platform for adgang til Landolt-Boernstein-databasen med forskningsresultater og information om materialer og deres egenskaber.

AuthorMapper er et gratis onlineværktøj til visualisering af videnskabeligforskning, der giver brugerne mulighed for at søge efter dokumenter baseret på forfatterens placeringer og geografiske kort og hjælper brugere med at udforske mønstre i videnskabelig forskning, identificere litteraturtendenser, opdage samarbejdsrelationer og finde eksperter inden for forskellige videnskabelige/medicinske felter.

Springer Protocols inkluderede en samling af laboratorieprotokoller, opskrifter, der giver trinvise instruktioner til at udføre eksperimenter, som blev gjort tilgængelig i SpringerLink i 2018 i stedet.

Siden 2014 har Springer tilbudt en række videnskabelige databaser, herunder SpringerLink og SpringerImages. Bogudgivelser omfatter større opslagsværker, lærebøger, monografier og bogserier; mere end 168.000 titler er tilgængelige som e-bøger i 24 fagsamlinger.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Springer
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.