Teachable

Alle anmeldelser

Teachable

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Edureka

Edureka

1 anmeldelser

Idet langt de fleste ting er blevet digitaliserede, kan man nu flytte stort set alle vigtige aspekter af hverdagen online, herunder uddannelse. Is&...

Logo Podimo

Podimo

0 anmeldelser

På internettet er der en kæmpe mængde lydbøger og podcasts tilgængelige. Ofte kan det være svært at vide...

Logo Pickatale

Pickatale

0 anmeldelser

Leder du efter noget specifikt? Dette kan ofte give problemer eftersom der er så mange onlinebiblioteker og muligheder når kommer til a...

Logo Preply

Preply

0 anmeldelser

Preply er en platform til at lære fag, sprog eller hobbyer med undervisere efter eget valg. Du kan bruge filtrene i sektionen "Find en v...

Teachable

Teachable tror på videns transformative kraft. De tror på det, fordi de har oplevet og set det på egen hånd. Hvordan disse 10.000 timers viden hurtigt kan blive til $10.000. Eller endda $100.000. Og hvordan imperier kan bygges med gedemælk, podcasting og VR-rutchebaner.

Fra Bay Area til Brooklyn, fra Fedora til Teachable, fra én person til over 150 - deres historie handler også om forandring.

Begyndelsen i en studielejlighed
En sen aften i 2013 var deres grundlægger Ankur Nagpal ved at lægge sidste hånd på, hvad der skulle blive Teachables forgænger. Som nyuddannet fra UC Berkeley og den nyeste beboer i New York, havde Ankur undervist i et kursus i marketing, som han havde skabt gennem en anden kursusplatform, da han besluttede, at han kunne bygge noget bedre. Noget med flere tilpasningsmuligheder og et mere rentabeltbetalingssystem.

Det blev kaldt Fedora. Og da hjemmesiden var åben for forretning, bød de velkommen til adskillige eksperter i feng shui, håndskrift, e-mail marketing, programmering og surdejsbagning, klar til at omsætte deres viden til smukke kurser.

Blot to år senere var Teachable's team vokset fra én person i en studielejlighed i Williamsburg til et team på 15 programmører, marketingfolk og finansielle eksperter på et kontor på Manhattan. Med en værdi på 8 millioner dollars og tilmeldinger og viden, der vokser dagligt, var det tid til et nyt navn. Og Teachable blev Teachable.

Bevæger sig ind i fremtiden
I 2020 havde mere end 100.000 undervisere sluttet sig til Teachable-verdenen og forvandlet deres viden til kurser i verdensklasse, der har genereret mere end $500 millioner til dato. For at støtte deres skabere voksede deres team også - fordoblede, tredoblede og fordoblede igen med eksperter, hvoraf nogle selv var startet som skabere hos Teachable, og kom med ideer til at udvide vores tilbud til at omfatte workshops, forfatterskab, coachingtjenester og den årlige skat Vend tilbage.

Hvad angår fremtiden? Nå... det ser ud til, at fridykning, planteformering, vinsmagning, droneflyvning, 3D-gengivelse og meget mere transformation er i horisonten. Og vi kan ikke vente.

Handlinger taler højere
Teachable er et team på over 150 udviklere, designere, kokke, programmører, marketingfolk, forfattere og læringsentusiaster, der møder op hver dag for at gøre Teachable bedre. Sammen deler de, griner, arbejder hårdt, laver masser af cocktails og fortsætter med at lære af verden og hinanden – forenet af deres nysgerrighed og stræben efter viden. Det er de værdier, de værner om, og hvad du kan forvente, når du samarbejder med Teachable for at opbygge en virksomhed.

Undlad aldrig at lære
Ligesom deres medlemmer lærer de konstant. De leder efter måder at udvide deres viden hver dag, og alt, hvad de bygger, tilskynder deres medlemmer til at følge den samme vej. De ved, at viden er transformerende, og at mere læring altid fører til en bedre måde at gøre tingene på.

Vælg optimisme
At lede med optimisme betyder at omfavne det bedste fra dine kolleger, medarbejdere, partnere og medlemmer. For os er optimisme ikke ensbetydende med at tage rosenfarvede briller på, men snarere at se fremtiden i øjnene med tillid og håb og se forhindringer som lektioner at lære af.

Teachable vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside.