The Great Courses

Alle anmeldelser

The Great Courses

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Edureka

Edureka

1 anmeldelser

Idet langt de fleste ting er blevet digitaliserede, kan man nu flytte stort set alle vigtige aspekter af hverdagen online, herunder uddannelse. Is&...

Logo Podimo

Podimo

0 anmeldelser

På internettet er der en kæmpe mængde lydbøger og podcasts tilgængelige. Ofte kan det være svært at vide...

Logo Pickatale

Pickatale

0 anmeldelser

Leder du efter noget specifikt? Dette kan ofte give problemer eftersom der er så mange onlinebiblioteker og muligheder når kommer til a...

Logo Preply

Preply

0 anmeldelser

Preply er en platform til at lære fag, sprog eller hobbyer med undervisere efter eget valg. Du kan bruge filtrene i sektionen "Find en v...

The Great Courses

The Great Courses er en række lyd- og videokurseruniversitetsniveau produceret og distribueret af The Teaching Company, et amerikansk firma baseret i Chantilly, Virginia. Fra 2015 er der oprettet over 700 kurser, og over 14 millioner eksemplarer er blevet solgt.

Historie
Virksomheden blev grundlagt i 1990 af Thomas M. Rollins, tidligere generaladvokat for det amerikanske senatkomité for arbejde og menneskelige ressourcer. Rollins var blevet inspireret af en 10-timers videoforelæsning af Irving Younger, som han havde set, mens han studerede på Harvard Law School, og han begyndte at rekruttere professorer og eksperter til at optage forelæsninger. Rollins investerede alle sine penge i virksomheden, brugte til sidst alle sine kreditkort, solgte næsten alle sine jakkesæt fra sin tid i Washington og boede på et loft. Fordi hans virksomhed var for profit, justerede Rollins kursustilbud for at tilfredsstille kunderne; han smed et kursus ud, fordi professoren blev ved med at fornærme seerne under forelæsninger, og han bad flere andre professorer om at genindspille segmenter, der indeholdt ukildepolitiske kommentarer

I hvilke medieformater kan jeg bestille mine kurser?
The Great Courses tilbyder de fantastiske kurser på DVD og som Instant Video (kompatibel med iTunes og Windows Media Player) og Instant Audio (både MP3 og MPEG-4). Transskriptionsbøger er også tilgængelige for de fleste gode kurser. Deres DVD-, Instant Video- og Instant Audio-formater giver dig den bedste video- og lydkvalitet.

Skal jeg købe mit kursus som lyd eller video?
Valget afhænger både af indholdet af hvert Great Course, og hvordan du planlægger at bruge det. Lyd: Lydversioner er meget fleksible og giver dig mulighed for at lytte til dit kursus næsten hvor som helst, når som helst: mens du pendler, jogger, dyrker havearbejde og endda svømmer. Video: Videoversioner inkluderer alle visuelle elementer, som professoren anser for nyttige for at hjælpe dig med bedre at forstå emnet.

The Great Courses-kunder er et særligt fællesskab, der brænder for at lære og altid udfordrer os til at levere "det bedste af det bedste".

Med apps til iOS, Android, Roku og Kindle Fire samt My Digital Library på nettet kan du nyde dine kurser bogstaveligt talt hvor som helst.

Over 800 kurser og ekspertprofessorer i forskellige kategorier

Er biblioteksudgaver tilgængelige?
Great Courses Library Collection er eksklusivt tilgængelig via OverDrive og er specielt pakket til kassen. For mere information om biblioteksudgaver eller for at bestille The Great Courses til dit bibliotek, kontakt venligst (216) 573-6886.

Brug af The Great Courses's streamingtjeneste
The Great Courses tilbyderstreamingprodukter og -tjenester samt ikke-streaming digitale downloads over internettet til visse enheder (streaming og ikke-streaming digitale downloads omtales nedenfor som "Streamingtjenesten"). I øjeblikket er streamingtjenesten kun tilgængelig på computere og visse iPad®-enheder. De forbeholder os retten til at ændre driften af ​​streamingtjenesten fra tid til anden uden varsel efter eget skøn. En beskrivelse af driften af ​​Streamingtjenesten bør ikke opfattes som en repræsentation eller forpligtelse af, at Tjenesten altid vil fungere. De foretager hele tiden justeringer af streamingtjenesten, og ofte er disse justeringer ikke fuldt ud afspejlet i disse vilkår og betingelser.

Katalogkode
En katalogkode er det sekscifrede nummer, der vises på adresseetiketten på den forsendelse, katalog, e-mail eller annonce, som du bestiller fra. Denne kode sikrer, at du modtager de salgspriser, der er angivet på den pågældende forsendelse. Katalogkoderne, som er gyldige indtil udløbsdatoen for forsendelsen, hjælper The Great Courses også med at bestemme, hvilke forsendelser vores kunder bedst kan lide og finde nyttige.

Tak fordi du læste om The Great Courses
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad The Great Courses kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.