The Power MBA

Alle anmeldelser

The Power MBA

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Edureka

Edureka

1 anmeldelser

Idet langt de fleste ting er blevet digitaliserede, kan man nu flytte stort set alle vigtige aspekter af hverdagen online, herunder uddannelse. Is&...

Logo Podimo

Podimo

0 anmeldelser

På internettet er der en kæmpe mængde lydbøger og podcasts tilgængelige. Ofte kan det være svært at vide...

Logo Pickatale

Pickatale

0 anmeldelser

Leder du efter noget specifikt? Dette kan ofte give problemer eftersom der er så mange onlinebiblioteker og muligheder når kommer til a...

Logo Preply

Preply

0 anmeldelser

Preply er en platform til at lære fag, sprog eller hobbyer med undervisere efter eget valg. Du kan bruge filtrene i sektionen "Find en v...

The Power MBA

The Power MBA er et 360º virksomhedsprogram, hvor du lærer værktøjer, du kan bruge med det samme, uanset hvad du lever af, uanset om du arbejder hos Etihad Airways, Google eller Siemens, som freelancer, håbefuldiværksætter eller virksomhedsejer i Dubai. Alt dette, mens du lærer af topstiftere og ledere i UAE og verden (KCAL, Red Bull, Netflix, Youtube, VineLab, Cirque du Soleil...), i 15-minutters kurser, der passer ind i dit daglige liv

Kurserne er korte og fokuserede (15 minutter hver), så du altid kan passe dem ind i din dag.

Kun praktisk og jordnært indhold, som du kan anvende med det samme.

Teoretiskeklasser med de bedste instruktører i verden, som har udviklet de banebrydende metoder (som Eric Ries, Lean Startup), som de vil lære dig.

Dusinvis af inspirerende business cases med grundlæggere og ledere af virksomheder, der driver innovation i UAE, så du kan anvende teorien med det samme: bySWHK, Fetchr, Zboony, Vinelab, KCAL og mange flere.

Der er også mange tilfælde af virksomheder, der har ændret verden, analyseret med deres grundlæggere og ledere, såsom YouTube, Cirque du Soleil, Waze, Tesla, Netflix, Airbnb, Red Bull.

Programmet dækker alle områder af en typisk MBA (strategi, økonomi, digital markedsføring, iværksætteri osv.), så du forstår alle aspekter af forretningen.

Med en 100 % pengene-tilbage-garanti: prøv det i 15 dage, og hvis du ikke kan lide det, refunderer de 100 % af prisen. Ingen stillede spørgsmål.

Lær teori fra de bedste inden for alle forretningsområder og direkte fra udviklerne af de vigtigste metoder, der nu undervises på handelsskoler som Harvard – som Eric Ries (forfatter af Lean Startup) eller Ash Maruya (forfatter af Running Lean og Scaling Lean).

Lær af succeserne (og fiaskoerne!) af virksomheder, der har ændret verden, direkte fra deres grundlæggere og topledere som Steve Chen (medstifter af YouTube), Jonathan Mildenhall (ex-CMO for Airbnb) og John Mackey (stifter). og administrerende direktør for Whole Foods Markets).

Er der netværksmuligheder?
The Power MBA ved, at netværk kan være lige så vigtigt som selve læringen. Som #powermba bliver du en del af et rastløst og passioneret fællesskab af mennesker, der er lige så ivrige som dig efter at lære, dele og støtte hinanden.

Udnyt et globalt netværk med virtuelle møder og et levende online-fællesskab, eller bliv involveret i dine lokalsamfund i nærheden af ​​dig: Dubai, Abu Dhabi, Sharjah, Al Ain. Hvert samfund ledes af en ambassadør. Lær dem at kende, kontakt dem på LinkedIn og stil dem dine spørgsmål!

Procedure for tilmelding til programmet
Programmet er et webbaseret træningsprogram skabt af ThePowerMBA, der omfatter teori, analyser, interviews og værdiskabende dokumenter om virksomheder, virksomheder osv. Derudover omfatter programmet andre typer leverancer såsom webinarer, virtuelle og in- personbegivenheder, deltagelse i målrettede fora, tvivlsløsning i realtid og/eller andre, som kan bestemmes af ThePowerMBA til enhver tid.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring The Power MBA?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.