Tutorials Point

Alle anmeldelser

Tutorials Point

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Edureka

Edureka

1 anmeldelser

Idet langt de fleste ting er blevet digitaliserede, kan man nu flytte stort set alle vigtige aspekter af hverdagen online, herunder uddannelse. Is&...

Logo Podimo

Podimo

0 anmeldelser

På internettet er der en kæmpe mængde lydbøger og podcasts tilgængelige. Ofte kan det være svært at vide...

Logo Pickatale

Pickatale

0 anmeldelser

Leder du efter noget specifikt? Dette kan ofte give problemer eftersom der er så mange onlinebiblioteker og muligheder når kommer til a...

Logo Preply

Preply

0 anmeldelser

Preply er en platform til at lære fag, sprog eller hobbyer med undervisere efter eget valg. Du kan bruge filtrene i sektionen "Find en v...

Tutorials Point

Tutorialspoint er et websted dedikeret til at levere online undervisning af høj kvalitet i datalogi, informationsteknologi, programmeringssprog og andre ingeniør- og ledelsesfag. De blev født ud af ideen om, at der er en gruppe læsere, der er mere lydhøre over for onlineindhold og foretrækker at lære nye færdigheder i deres eget tempo, fra komforten af ​​deres egen stue.

Rejsen begyndte med en enkelt HTML-tutorial i 2006, og begejstrede over den respons, den genererede, gik Tutorialspoint i gang med at tilføje nye tutorials til deres lager, som nu stolt kan prale af et væld af tutorials og relaterede artikler om emner lige fra programmeringssprog til webdesign til akademiske fag og meget mere.

40 millioner læsere læser 100 millioner sider hver måned
Tutorialspoint's indhold og ressourcer er frit tilgængelige, og de foretrækker at beholde det på den måde for at opmuntre deres læsere til at tilegne sig så mange færdigheder, som de ønsker. De tvinger heller ikke deres læsere til at tilmelde sig eller indsende deres data. Ingen forudsætninger og ingen barrierer. Bare let at lære! Tutorialspoint's mission er at give klart, skarpt og konkret indhold om en række tekniske og ikke-tekniske emner uden forudsætninger eller barrierer.

Hvem skriver indholdet til tutorialspoint?
Indholdet på hjemmesiden er skrevet af højt kvalificerede fagfolk. En række freelancere har hjulpet dem i deres bestræbelser på at opbygge en database med kvalitets tutorials. De har tilføjet deres bedste tutorials til Tutorialspoint Shared Tutorials Dictionary. De har et permanent kontor i Hyderabad, Indien, hvor Tutorialspoint har et dedikeret team af fageksperter, tekniske skribenter, webudviklere og grafiske designere, som tager hjemmesiden til dets næste niveau af ekspertise.

Kan man genbruge/publicere det tilgængelige indhold?
Desværre har Tutorialspoint ikke tilladelse til at bruge deres indhold til genudgivelse på nettet eller udskrivning til kommercielle formål. Men ja, man kan bruge deres indhold på dine skoler, gymnasier, universiteter, institutter og virksomheder, så længe det kun er til interne formål, og dmanu henviser til hjemmesiden tutorialspoint.com.

Hvad er Tutorialspoint's mission?
Deres mål er at give nem læring med klart, skarpt og konkret indhold om en række tekniske og ikke-tekniske emner uden forudsætninger eller barrierer.

Har du lyst til at bidrage, er du mere end velkommen. Du kan arbejde på tutorialspoint.com både som freelancer og som fast ansat på deres Hyderabad-kontor. For at finde ud af om jobåbninger, besøg linket "Karriere på Tutorials Point".

Det vil være til stor hjælp for Tutorialspoint, hvis du påpeger stave- eller grammatiske fejl i vejledningerne. Dit bidrag er ekstremt værdifuldt og vil helt sikkert hjælpe dem med at forbedre vores service yderligere.

Hjemmesiden tutorialspoint.com er hovedsageligt finansieret af grundlæggeren af Tutorials Point (I) Pvt. Ltd. De tjener penge på de annoncer, der er offentliggjort på hjemmesiden og ved at sælge e-bøger. Det er en økonomisk stærk virksomhed, men de vil blive glade, hvis troværdige investorer når ud til os og bliver en del af deres mission.

Hvad syntes du om Tutorialspoint materiale?
Har du også læst nogle af deres spændende artikler? Så vil vi meget gerne hære om din erfaring i din personlige anmeldelse.