William May

Alle anmeldelser

William May

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Perfume-Click

Perfume-Click

0 anmeldelser

Parfumer og andre velduftende toiletsager har i årtier været populære produkter, både som gaver og til personligt brug. Man...

Logo Opinionsland

Opinionsland

0 anmeldelser

Din mening er unik. Derfor fascinerer den utallige beslutningstagere over hele verden. Hos OpinionsLand, får din stemme en platform, s&a...

Logo Bloompost

Bloompost

0 anmeldelser

Vil du give nogen et uforglemmeligt øjeblik? Så er BloomPost lige hvad du har brug for! I 4 enkle trin skaber du en personlig og meget...

Logo Adelstitel Kaufen

Adelstitel Kaufen

0 anmeldelser

Hvad køber man til personen der har alt? Det er i stigende grad blevet populært blandt danskere, at give hinanden personlige gaver, so...

William May

William May Jewellers er onlinevirksomheden af ​​Mays Pawnbrokers & Jewellers, en veletableret Manchester-virksomhed, der har eksisteret i næsten 200 år. Det åbnede først som et stormagasin, før det forvandlede sig til en pantelåner og specialist i brugte smykker.

Virksomheden rapporterede en 100 % stigning i onlinesalget under lukningen og at salget stadig steg 50 % år-til-år efter lukningen.

Her fortæller administrerende direktør Nick Withington om markedet for brugte smykker, konkurrerer med store navne som eBay, og hvorfor e-handel ikke forsvinder lige nu.

Hvem er William May Jewellers?
William May blev oprettet for lidt over seks år siden som en onlinebutik af Mays Pawnbrokers & Jewellers for at udnytte det voksende e-handelsmarked og give adgang til hele Storbritannien og også internationalt. Virksomheden har oplevet en imponerende vækst i 2019 og især under lukningen og derefter i år. Hvordan har du opnået dette? William May er vokset støt år for år siden starten i 2014, men 2019 har været et særdeles godt år med 40% vækst.

Men siden lukningen begyndte, har de set en enorm stigning i onlinesalget, hvilket de har opnået ved at tilpasse os hurtigt til det nye miljø. De formåede at holde driften kørende meget godt under nedlukningen. De skulle justere kontor- og virksomhedsprocedurer, der var på plads før. Men ved at strømline forretningen i disse svære tider, var de i stand til at forbedre den måde, de fungerer på som virksomhed.

De fleste forhandlere oplevede et boom i onlinesalg under og efter lukningen. Hvor meget præcist har e-handel bidraget til fordoblingen af ​​dit salg i år? Og vil skiftet til online detailhandel fortsætte efter pandemien?

Fordoblingen af ​​deres salg skyldes udelukkende e-handel
Siden butikkerne genåbnede er de stadig oppe omkring 50% år over år, hvilket de tilskriver, at de under lukningen fik en masse nye kunder, som vælger at handle hos os igen efter en god oplevelse med fantastisk service.

Skiftet til online detailhandel uundgåeligt
Var der også en øget forbrugerinteresse for brugte smykker under pandemien? Hvordan kan William May sikre, at dette forbliver tilfældet på lang sigt?

Der er i øjeblikket en generel bevægelse væk fra fast fashion og hen imod mere bæredygtige trends. Brugte smykker passer hertil, da det giver kunderne mulighed for at købe smykker, der i nogle tilfælde er mange år gamle.

Vintage har været en stor trend i et stykke tid nu, og folk er generelt mere interesserede i produkter, som man ikke bare køber og smider ud efter at have brugt et par gange.

Hos William May bestræber de sig på at gøre shopping så behageligt og personligt som muligt, og tilstræber altid at levere en femstjernet service.

Din anmeldelse er vigtig
Hvad har din erfaring med William May været? Hvad syntes du om deres smykker? Var der webshop let at navigere rundt på? Din anmeldelse betyder virkelig meget for os. Husk at være årlig, da din mening vil blive læst af rigtig mange interesserde kunder. Vi glæder os til at de din anmeldelse med alle vores læsere, for bedre shopping oplevelser.