World of Warships

Alle anmeldelser

World of Warships

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Fanatical

Fanatical

1 anmeldelser

Spiludbyder på nettet, der tilbyder topspil og samlepakker til special priser.Om Fanatical.com Fanatical er baseret i Storbritannien, sitet ...

Logo Chapter

Chapter

1 anmeldelser

For mange mennesker virker det som en god vane at starte med at læse. Det er ikke kun produktivt, men det kan også være lær...

Logo Eneba

Eneba

1 anmeldelser

De sidste ti år er der sket en voldssom udvikling i spilindustrien. Hvor man før købte en spil i en fysisk butik, som man deref...

Logo Allyouplay

Allyouplay

2 anmeldelser

Online shop med alverdens spil, vidergiver dig nøglen direkte fra udbyderen. Om Allyouplay.com En online udbyder af nøgler til ...

World of Warships

Der findes mange forskellige spil med mange forskellige genrer. Nogle af dem er for korte, andre er ikke detaljeret nok, og nogle er der ikke nok aktive spillere på. World of Warships er et velkendt spil når det kommer til krigsskibe. Her er der mulighed for at finde et spil der kan underholde dig i rigtig mange timer.

Om World of Warships
Med sine velkendte familiemedlemmer bag sig, World of Tanks lige så vel som World of Warplanes, her er World of Warships en udvikling til samlingen. Hvis du allerede kender til World of Tanks eller World of Warplanes, så kan du komme til lære Warships meget nemt, eftersom spillets funktionalitet er meget lignende det samme som de andre spil. Nu har du mulighed for at vælger mange detaljerede teknologier når det kommer til land, vand og luften.

Produkter og tjenester
World of Warships tilbyder mange detaljer i forhold til hvilken spillestil du vil køre, lige så vel som hvad for et land du gerne vil spille. Du har muligheden for at vælge skibene du vil spille med, hvad der skal opgraderes på dem og meget meget mere. Det er i spillet muligt at blive medlem af forskellige klaner, her er det dog også muligt at starte en klan. Dette gør det muligt at spille med venner eller med andre spillere, hvilket kan gøre det nemmere at gøre spillet mere strategisk.

Kundeservice og klager
På hjemmesiden for World of Warships, er der en sektion dedikeret til at hjælpe dig som spiller. Når du går ind på denne side, så har du mulighed for at vælge et specifikt emne du har brug for hjælp til. Dette kunne f.eks. omhandle problemer med kontoen, spilproblemer eller noget andet. Når du vælger et af disse problemer, så bliver det udvidet med mere information, som der forhåbentlig indeholder noget der kan hjælpe dig. Hvis dette ikke er tilfældet, så er det også muligt at kontakte deres support på hjemmesiden.

Anmeldelse
Har du spillet World of Warships eller var der noget der holdte dig fra dig? Uanset hvordan din erfaring med spillet har været, så er vi fra DanskeAnmeldelser, samt mange andre, interesseret i at læse din mening om spillet. Dette har muligheden for at hjælpe andre der først vil høre andres mening om spillet eller prøver at finde nogle der har haft samme erfaring. Hvis du vælger at skrive en anmeldelse her på siden, så går din mening til en samlet vurdering af tjenesten, så folk hurtigt kan få den generelle mening om spillet.