121doc

Alle anmeldelser

121doc

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo The Protein Works

The Protein Works

0 anmeldelser

Vi har alle hørt om det, proteintilskudene, som gør, du kan træne hårdere, og som også gør at du kan restitu...

Logo Immu52HD

Immu52HD

0 anmeldelser

Sundhed og godt helbred er højt på de fleste menneskers dagsorden, og flere danskere har nu en meget aktiv tilgang til ...

Logo Bulk Powders

Bulk Powders

0 anmeldelser

I adskillige år har der været øget vækst i Fitness og Sundhedsindutrien. Dette betyder, at flere forbrugere investerer i p...

Logo Altisundhed

Altisundhed

0 anmeldelser

Vi skal passe godt på os selv. Det er ikke altid lige nemt at huske med hverdagens mange gøremål og distraktioner. Men det er vi...

121doc

121doc er en reguleret sundhedsudbyder baseret i Croydon, det sydlige London. De tilbyder en online-receptpligtig service, der giver patienterne mulighed for at modtage medicin og medicinskrådgivning fra komforten af ​​deres eget hjem. De har hjulpet over 1,4 millioner patienter i flere lande rundt om i verden med personlige online konsultationer og levering næste dag.

121doc's læger
Du møder dem måske ikke personligt, men de vil altid være der for dig, når du har brug for lægeråd eller hjælp.

Vigtigst af alt kan du regne med, at vores læger giver dig sikker, personligpleje.

Deres farmaceuter er alle meget erfarne og eksperter på deres område. Takket være deres professionalisme og nøjagtighed er vi i stand til at sende hundredvis af ordrer til tiden hver dag.

Med deres hjælp kan du være sikker på, at du får den behandling, du har brug for, når du har brug for det.

121doc's kundeservice
121doc har mindst én repræsentant for hvert af deres markeder. De sætter en stor ære i deres vidende og flersprogede team.

Deres venlige tilgang og professionalisme gør dem til et perfekt team til altid at tage sig af dine behov.

121doc's vej
Hexpress Healthcare blev grundlagt i 2001. Som med mange andre virksomheder startede det hele med en flygtig idé. Deres grundlæggere og deres venner, en farmaceut og en læge, diskuterede fremtiden for sundhedsvæsenet, og hvordan man kan gøre det mere tilgængeligt og samtidig bevare diskretion for sarte forhold. De mente, at dette bedst kunne opnås ved at etablere en online læge- og apotekstjeneste. På det tidspunkt var dette en ret revolutionerende idé!

Et år senere, i 2002, blev det en realitet. Efter omfattende research, sene nætter og masser af koffein lancerede de den første online læge- og apotekstjeneste i Storbritannien. Det var hårdt arbejde, da det lille team arbejdede sammen som kundeservice, kurerer og projektledere.

I 2005 udvidede virksomheden til syv nye lande. Siden da har vi fokuseret på at opbygge et vidende, flersproget og passioneret team, der kender dig, og hvad du har brug for som patient.

121doc tror på personlig kontakt og individuel opmærksomhed. Derfor er det utrolig vigtigt for dem at have en kundeservicemedarbejder til hvert marked – så du kan få adgang til praktisk rådgivning, når du har brug for det. Mennesker er nøglen til succes. Så efterhånden som vi udvidede, gjorde vores team af læger og medicinske rådgivere det også.

I 2013 lancerede 121doc deres første app, endnu et skridt i retning af at gøre receptpligtig medicin tilgængelig hvor som helst og når som helst. Som virksomhed er e altid på udkig efter nye måder at udnytte teknologien på. Dette har adskilt dem fra deres konkurrenter fra starten og giver os mulighed for at forbedre adgangen til sundhedspleje.

At betjene mere end en million mennesker i Europa og Sydamerika har fået os til at ansætte et fuldt internt team af læger. Deres læger har alle forskellige specialer og baggrunde - hvilket betyder, at de kan yde sikker og effektiv pleje på alle markeder.

121doc's seneste udvikling er denne nye hjemmeside, som legemliggør deres passion for personlig sundhedspleje. Siden har en 'konsult me'-sektion, en indkøbskurv med flere produkter og en blog. På 121doc kan du lære om forskellige behandlinger, finde ud af, hvilken medicin der er mest effektiv for dig, og modtage uovertruffen support og service.

Leverings information
Hvis du ønsker at returnere din ordre af en eller anden grund, er detaljer om processen angivet nedenfor. Også angivet er de omstændigheder, hvorunder de kan udstede en refusion.

Hvis du har yderligere spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte deres venlige kundeserviceteam. Kontaktoplysningerne kan findes helt nederst på denne side.

121doc vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside.