Aidance

Alle anmeldelser

Aidance

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo The Protein Works

The Protein Works

0 anmeldelser

Vi har alle hørt om det, proteintilskudene, som gør, du kan træne hårdere, og som også gør at du kan restitu...

Logo Immu52HD

Immu52HD

0 anmeldelser

Sundhed og godt helbred er højt på de fleste menneskers dagsorden, og flere danskere har nu en meget aktiv tilgang til ...

Logo Bulk Powders

Bulk Powders

0 anmeldelser

I adskillige år har der været øget vækst i Fitness og Sundhedsindutrien. Dette betyder, at flere forbrugere investerer i p...

Logo Altisundhed

Altisundhed

0 anmeldelser

Vi skal passe godt på os selv. Det er ikke altid lige nemt at huske med hverdagens mange gøremål og distraktioner. Men det er vi...

Aidance

Aidance-produkter kombinerer den nyeste videnskab med de bedste økologiske og naturligeingredienser for overlegne resultater. For mere information, herunder den nøjagtige ingrediensliste for hvert produkt, se ingrediensfanen på hver produktside.

Er Aidance-produkter sikre for følsom hud?
En af de største fordele ved at vælge et naturprodukt frem for et kemikaliebaseret produkt er, at de nøje har udvalgt ingredienserne for at minimere risikoen for irritation og bivirkninger. Aidance-produkter kombinerer ingredienser, der har været brugt i tusinder af år på grund af deres beroligende og helbredendeegenskaber, med FDA-listede aktive ingredienser.

Når de anbefaler et produkt til dem med meget følsom hud, mener de, at det er vigtigt at have tillid til de anvendte ingredienser. Gennem direkte relationer til deres leverandører kan vi sikre kvaliteten og renheden af ​​disse ingredienser. Derudover har de interne laboratorier til at teste og blande disse ingredienser sammen. Så de kan med tillid sige, at vi ved præcis, hvad der er i hver enkelt creme eller salve. Der er ingen parabener, phthalater eller kunstige dufte.

Hvis du har følsom hud, råder Aidance dig til at tjekke ingredienslisten i hvert produkt og konsultere din læge før brug.

Er Aidance-produkter godkendt af FDA?
FDA-listede aktive ingredienser Aidances håndkøbsprodukter indeholder kliniskdokumenterede, FDA-listede aktive ingredienser (monografier). Hver aktiv ingrediens giver målrettet lindring eller behandling til en specifik hudapplikation.

Aidances homøopatiske produkter (som vores homøopatiske vortesalve) er registreret hos FDA. Dette inkluderer alle ingredienser, anvendelser, anvisninger og forholdsregler. FDA's holdning til alle homøopatiske produkter er dog klar: "Dette homøopatiske produkt er ikke blevet evalueret for sikkerhed eller effektivitet af Food and Drug Administration. FDA er ikke bekendt med nogen videnskabelig dokumentation, der understøtter effektiviteten af ​​homøopati."

GMP Manufacturing og FDA Compliance Aidance følger strenge GMP-regler (Good Manufacturing Practice). Dette er et krav for at blive registreret af FDA som lægemiddelproducent. En GMP-kompatibel facilitet er en, hvor alle processer er klart defineret og kontrolleret for at sikre produktkvalitet og konsistens. Når der opstår produktklager, undersøger vi omgående alle mulige årsager til fejl og træffer passende foranstaltninger for at forhindre gentagelse. Aidance formulerer, tester, fremstiller, pakker og sender alle produkter fra vores hovedkvarter i Rhode Island. Vi er stolte af at sige, at vi er 100 % "Made in the U.S.A." og kan understøtte den nationale økonomi.Ingredienser i Aidance Skin Care Products

Ingredienser
Aidance blander de fineste naturlige og økologiske ingredienser med FDA-godkendte aktive stoffer for at behandle dine mest udfordrende hudproblemer. Vitaminrige fugtighedscreme, mineraler og botaniske ekstrakter giver beroligende lindring og regenererer beskadiget hud. Terrasil og Femmesil indeholder hovedsageligt naturlige ingredienser og opfylder retningslinjerne fra Natural Products Association Standard for Personal Care Products (de skal være lavet af mindst 95 % naturlige ingredienser). Aidances produkter er fri for kunstige dufte, farver, parabener og konserveringsmidler og er nøje afbalanceret for at give den hurtigste og mest effektive behandling. Aidance opfordrer dig til at undersøge ingredienserne i hvert af eres produkter.

Tak fordi du læste om Aidance
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Aidance kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.