Bodybuilding

Alle anmeldelser

Bodybuilding

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Yoga International

Yoga International

0 anmeldelser

Mennesker verden over har i dag adgang til flere ting end nogensinde før, da internettet har åbnet en helt ny verden online: man ...

Logo Bodystore

Bodystore

0 anmeldelser

Leder du efter noget specifikt? Dette kan ofte give problemer eftersom der er så mange et træningsmærker, man kan kigge på....

Logo Painhunter

Painhunter

0 anmeldelser

Hvis du er en af dem, der har prøvet næsten alt, er der stadig håb. Du har sikkert set eller hørt om en massagepistol f&o...

Logo Gorilla Sports

Gorilla Sports

0 anmeldelser

"TRÆNINGSUDSTYR ALLE HAR RÅD"Gorilla Sports blev grundlagt i 2005 med en vision om at levere professionelt sports- og træningsuds...

Bodybuilding

Bodybuilding har udviklet sig siden vores start i 1999, men deres kultur er forblevet stærk. Deres målrettede fokus er at hjælpe dig med at nå dine mål. Hvis din motivation falder, har de din ryg. De er besat af at skabe et godt fitnesssite derude, fordi de elsker at høre om din succes, når du har implementeret deres fitnessløsninger.

Bodybuilding forener arbejde og liv
De ønsker, at deres medarbejdere arbejder på sig selv – på deres krop, på deres familier, på deres karriere. Det er alt sammen en del af eres mission at hjælpe alle med at blive sundere og blive bedre forældre, partnere og mennesker i processen.

Bodybuilding's kærneværdier
Disse kerneværdier forener os og minder os om, hvad der er vigtigt:

Kunde først
Alt hvad de gør, siger og føler starter med deres kunder! Hver idé, program, projekt og interaktion har en kunde-først-tankegang ... og vi stopper ikke, før kunden siger WOW!

Frygtløs og hurtig
De stræber altid efter at lykkes, men vi er ikke bange for at fejle! (Og når de fejler, lærer de af vores fejl.) De er villige til at tage de nødvendige risici, fordi vores mission er en presserende.

Inklusive
De ærer og opmuntrer til mangfoldighed, og de respekterer forskelligheder! De samarbejder, deler mål, støtter hinanden og har det sjovt og fejrer vores sejre.

Resultatdrevet
De brænder for resultater uanset om det er din krop eller deres forretning. Så ligesom dig sætter de ambitiøse mål, måler deres præstationer og stræber efter at forbedre os hver eneste dag.

Tjenende fællesskaber
De giver tilbage til de samfund, som de skylder deres succes: deres kunder, kolleger, partnere, familie, venner og naboer.

Tillid og ansvarlighed
De styrker og holder hinanden ansvarlige for at leve op til forpligtelser og stole på hinandens positive hensigter.

Produktretur
Hos Bodybuilding ønsker de, at du skal være tilfreds med dit køb! Hvis du ikke er tilfreds, er de ikke tilfredse. Hvis du er utilfreds med din ordre, uanset hvad årsagen måtte være, ordner vi det. Kontakt deres kundeserviceteam inden for 90 dage efter dit køb, og de vil enten give dig fuld refusion eller kredit i butikken svarende til værdien af ​​dit produkt.

Udsalgsvarer: Alle udsalgsvarer er endeligt salg og kan ikke returneres. Der vil ikke blive givet prisjusteringer ved tidligere salg.

Forsendelse
Bodybuilding har arbejdet hårdt for at finde de bedst mulige forsendelsesmetoder til deres venner i EU. De modtager fortsat god feedback fra deres EU-kunder, som sætter pris på vores hurtige og pålidelige internationale forsendelse.

Bodybuilding tilbyder i øjeblikket følgende forsendelsesmuligheder til EU:
DHL Standard (3-7 hverdage): Leveres med DHL og moms opkræves ved kassen.

Federal Express International (3-5 hverdage): Fuld sporing tilgængelig, og moms opkræves ved kassen.

Bodybuilding tilbyder desværre ikke gratis fragt. Forsendelsesomkostninger vil være baseret på vægten af ​​de bestilte produkter. Husk, at vi vil tillade en maksimal ordreværdi (pris for produkter plus forsendelse). Dette holder ordreværdien under den toldtærskel, der opkræves ved import. Standardmomsen på 20 % (omsætningsafgift) vises på den sidste kasseside, når du har indtastet dine forsendelses- og faktureringsoplysninger. Der vil ikke være yderligere gebyrer på leveringstidspunktet.

Danske Anmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Bodybuilding
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.