Bodylab

Alle anmeldelser

Bodylab

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Yoga International

Yoga International

0 anmeldelser

Mennesker verden over har i dag adgang til flere ting end nogensinde før, da internettet har åbnet en helt ny verden online: man ...

Logo Bodystore

Bodystore

0 anmeldelser

Leder du efter noget specifikt? Dette kan ofte give problemer eftersom der er så mange et træningsmærker, man kan kigge på....

Logo Painhunter

Painhunter

0 anmeldelser

Hvis du er en af dem, der har prøvet næsten alt, er der stadig håb. Du har sikkert set eller hørt om en massagepistol f&o...

Logo Gorilla Sports

Gorilla Sports

0 anmeldelser

"TRÆNINGSUDSTYR ALLE HAR RÅD"Gorilla Sports blev grundlagt i 2005 med en vision om at levere professionelt sports- og træningsuds...

Bodylab

Det hele startede i 2003, udbuddet af sportsernæring og fit lifestyle-produkter på det nordiske marked var begrænset, og kvaliteten var langt under den standard, de troede, de kunne forvente. Bodylab troede, at de kunne gøre det bedre.

De tænkte stort, tog risici og produktionen af ​​proteinpulver voksede fra en lille start-up til en helt ny liga inden for sportsernæring og fitlivsstil.

Måske lyder de lidt selvbevidste, men her er sagen: De er virkelig stolte af den rejse, de har været på. Bodylab er stolte af at være nummer ét i Danmark og være i kraftig vækst i Norge og Sverige. De er stolte af at være den mest innovative producent af velsmagende, funktionellesportsprodukter, kosttilskud og velegnede livsstilsprodukter i Norden.

I sommeren 2018 blev der skrevet et helt nyt kapitel i Bodylabs historie. De blev en del af Scandza, en virksomhed med mere end 1.000 ansatte i +20 brands og +10 produktionsfaciliteter. At de nu er en del af en så stor international virksomhed som Scandza betragter de som et ret stort skulderklap.

30.000 tilfredse kunder
Hos Bodylab arbejder de hårdt for, at kvalitet og service er i top – og det gælder hele processen lige fra indkøb af råvarer til det øjeblik, du åbner din pakke fra Bodylab og ser på dine produkter for første gang.

De ønsker glade kunder, og den eneste måde de kan sikre det på er ved at målrette kvalitet, smag og den bedste kundeservice i branchen. 

Du i centrum
De er ikke kun et sportsernærings- og livsstilsmærke. De er et fællesskab. De er din virtuelle træningskammerat, som hepper på dig fra sidelinjen og giver dig en virtuel high-five, hver gang du sætter en ny personlig rekord. De vil mærke din begejstring og fejre dine succeser med dig. Men mest af alt vil de gerne inspirere dig. Derfor har de samlet vores eget hold af inspirerende atleter og ambassadører, håndplukket til at tage teten og vise dig vejen. De repræsenterer nogle af de største atleter i fitnessbranchen og berømte sportsstjerner som VM-guldvinderen Jeanette Ottesen og UFC-stjernen Jack 'The Joker' Hermansson.

Bodylab er en holdsport. Et hold af topatleter og verdensmestre, men også hverdagsatleter og begyndere. Fælles for alle er, at vi elsker følelsen af, at endorfiner drypper ind under huden efter en god træning. Sådan motiverer vi hinanden.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er forringet, trækker vi det beløb, du hæfter for. De refunderer betalingen modtaget fra dig, inklusive leveringsomkostninger, senest 7 dage fra den dag, de modtog din returpakke. De vil foretage en sådan tilbagebetaling ved hjælp af det samme betalingsmiddel, som du brugte til den oprindelige transaktion. Bodylab kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil de har modtaget varen retur, medmindre du tidligere har fremlagt dokumentation for, at du har returneret den.

Levering
Levering af varer fra Bodylab anses for sket, når du som forbruger har modtaget varen. Risikoen og ansvaret for varer købt hos Bodylab overgår først til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Tak fordi du læste om Bodylab
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Bodylab kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.