Bodystore

Alle anmeldelser

Bodystore

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo The Protein Works

The Protein Works

0 anmeldelser

Vi har alle hørt om det, proteintilskudene, som gør, du kan træne hårdere, og som også gør at du kan restitu...

Logo Immu52HD

Immu52HD

0 anmeldelser

Sundhed og godt helbred er højt på de fleste menneskers dagsorden, og flere danskere har nu en meget aktiv tilgang til ...

Logo Bulk Powders

Bulk Powders

0 anmeldelser

I adskillige år har der været øget vækst i Fitness og Sundhedsindutrien. Dette betyder, at flere forbrugere investerer i p...

Logo Sensilab

Sensilab

1 anmeldelser

Sensilab's historie begyndte med et simpelt ønske: At give tilbage til folk, hvad der aldrig skulle have været taget fra dem. De har b...

Bodystore

Leder du efter noget specifikt? Dette kan ofte give problemer eftersom der er så mange et træningsmærker, man kan kigge på. Nogle gange kan det føles umuligt, at få fat på lige det man leder efter. Der er et hav af muligheder når man leder efter vægtveste eller andre træningsrelateret udstyr. Men er der et træningsmærke der har det man leder efter? Dette er hvad Bodystore gør nemt.

Om Bodystore
Stiftet i år 1996, dette betyder at der er mange års erfaring, hvilket gør at det er en virksomhed du kan stole på. Bodystore er ikke bare et træningsmærke, men også et træningsfirma. Men Bodystore er også en virksomhed der fokus på optimering af træningsresultater. Kunne Bodystore være noget for dig? Hvis dette er tilfældet opfordrer vi dig til at tjekke deres en fitnessbutik, så du finder ud af om de har nogle produkter der kan være relevante for dig.

Produkter og tjenester
Har du brug for pose med proteinpulver? Så er Bodystore hvad du har brug for. Ved at bruge deres tjenester som de har til rådighed eller ved at købe deres produkter, dette gør også virksomheden velkendt. Søgningen efter en virksomhed der har fokus på det rigtige, kan tit være kompliceret. Men her har eftersom fokus på optimering af træningsresultater. Dette gør at du ikke behøver at kigge længere, hvis du har brug for proteinpulver. Her har Bodystore det til rådighed. Udover dette så har de også andre produkter til rådighed.

Kundeservice og klager
Har du nogle spørgsmål du gerne vil have svaret på? Ofte så har man ting man er i tvivl om. Det kan ofte være kompliceret at vide hvem man skal spørge, lige så vel hvordan man kan få man kan få kontakt til dem. For at kontakte kundeservice, så kan du ringe til deres kundeservice alle hverdage til 78 75 42 00 fra kl. 09:00-17:00. På deres hjemmeside har de også en sektion med ofte stillede spørgsmål. Denne sektion kan være nyttig hvis der er stor sandsynlighed for at nogen allerede har stillet spørgsmålet. Der er flere måder at kontakte dem på hvis det er nødvendigt. Her kan du f.eks. vælge at sende en mail til info@bodystore.dk, hvor du så modtager svar inde for 24 timer fra søndag-fredag. På hjemmesiden er der også en chat, hvor du kan se et symbol hvis den er online. Denne kan man tage brug af for hurtigt svar.

Anmeldelse
Har du haft erfaring med Bodystore? Du må meget gerne skrive om din erfaring. Du må have fokus på lige det du vil. Hvis du vælger at skrive en anmeldelse, så kommer din anmeldelse til at være offentlig, hvilket kan komme folk til gode, eftersom det kan hjælpe folk med at vælge om de gerne vil bruge tjenesten. Hvad du skriver om er op til dig. Hvordan var responstiden på deres kundeservice? Hvad er din erfaring med deres hjemmeside? Dette og meget mere kan du skrive om.