Botanic Choice

Alle anmeldelser

Botanic Choice

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo The Protein Works

The Protein Works

0 anmeldelser

Vi har alle hørt om det, proteintilskudene, som gør, du kan træne hårdere, og som også gør at du kan restitu...

Logo Immu52HD

Immu52HD

0 anmeldelser

Sundhed og godt helbred er højt på de fleste menneskers dagsorden, og flere danskere har nu en meget aktiv tilgang til ...

Logo Bulk Powders

Bulk Powders

0 anmeldelser

I adskillige år har der været øget vækst i Fitness og Sundhedsindutrien. Dette betyder, at flere forbrugere investerer i p...

Logo Altisundhed

Altisundhed

0 anmeldelser

Vi skal passe godt på os selv. Det er ikke altid lige nemt at huske med hverdagens mange gøremål og distraktioner. Men det er vi...

Botanic Choice

Siden 1910 har kunderne stolet på Botanic Choice for naturligeformler af høj kvalitet, skønhedspleje, kosttilskud og vitaminer. Nøglen til deres lang levetid? Løbende forbedring af vores produkter og tjenester for at give dig det ekstra, du ikke kan finde andre steder.

Indiana Botanic Gardens, Inc. (IBG) har leveret sunde løsninger til overkommelige priser siden 1910, hvor Joseph E. Meyer og hans familie begyndte at dyrke, høste og pakke friskdyrkedeurter til forsendelse over hele landet. I dag er mærkerne Botanic Choice og Botanic Spa USA's førstevalg for videnskabsbaseredevitaminer, kosttilskud og skønhedsprodukter af høj kvalitet med millioner af kunder verden over. Virksomheden er fortsat familieejet og drevet med oldebarnet Tim Cleland som præsident og administrerende direktør og oldebarnet Tammy Cleland som vicepræsident.

Produkter
Mærkerne Botanic Choice og Botanic Spa er kendt for at kombinere plantebaserede ingredienser med banebrydende næringsstoffer for at levere overlegne resultater. Botanic Choice inkluderer tre linjer af kosttilskud: Essentials, Exclusive Formulas og Premium Formulas. Botanic Spa omfatter kosmetik og håndkøbsprodukter.
Udover deres to mærker, Botanic Choice og Botanic Spa, tilbyder de også mange andre velkendte mærker, herunder NOW foods, en familieejet virksomhed, der har fremstillet naturprodukter af høj kvalitet i hele landet siden 1968. EfferC™ drink mix, Quest Nutrition, Boiron homøopatiske lægemidler, Goli Nutrition, Xyli-White™ og mere.

IBG leverer effektive og overkommelige kosttilskud, vitaminer, mineraler og proprietære formler samt en række skønhedsplejeprodukter, herunder kosmetik og håndkøbsprodukter (OTC). Produkter sælges gennem trykte kataloger, BotanicChoice.com-webstedet, online-forhandlere som Amazon og Walmart og en detailbutik i hovedkvarteret i Hobart, Indiana. IBG's levetid skyldes dets mest værdifulde aktiv - dets loyale kundebase. Mange af nutidens kunder er børnebørn og børnebørn af tidligere kunder, som har videregivet deres tradition for godt helbred til familiemedlemmer.

Personale
Et andet værdifuldt aktiv er det mangfoldige og dedikerede personale, hvoraf mange har været hos IBG i årtier. IBG er respekteret i samfundet og fortsætter med at tiltrække talentfulde medarbejdere på grund af dets engagement i medarbejdertilfredshed og stærke forretningsetik. Virksomhedens succes gennem fire generationer taler om dets forpligtelse til at hjælpe andre med at leve sundere og lykkeligere liv naturligt.
Mission statement

Botanic Choice tilbyder gennem sine Botanic Choice og Botanic Spa-mærker et bredt udvalg af overkommelige kosttilskud af høj kvalitet, forskningsbaserede proprietære formler og autentiske, miljøvenlige kosmetik. Deres mission er at gøre effektive naturlige sundhedsløsninger tilgængelige for alle. Det er det, der driver os hver dag.

Dit helbred er vigtigt for dig og det er vigtigt for Botanic Choice
Integritet og kvalitet har været deres ledende principper i over 100 år. Uanset om de arbejder med leverandører, medarbejdere eller kunder, forbliver de tro mod vores stærke forretningsetik og forpligtelse til ekspertise. De står fast bag hver proces, de udfører, og hvert produkt, de sælger.

Botanic Choice vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. Danske Anmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside