Cannglory

Alle anmeldelser

Cannglory

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo The Protein Works

The Protein Works

0 anmeldelser

Vi har alle hørt om det, proteintilskudene, som gør, du kan træne hårdere, og som også gør at du kan restitu...

Logo Immu52HD

Immu52HD

0 anmeldelser

Sundhed og godt helbred er højt på de fleste menneskers dagsorden, og flere danskere har nu en meget aktiv tilgang til ...

Logo Bulk Powders

Bulk Powders

0 anmeldelser

I adskillige år har der været øget vækst i Fitness og Sundhedsindutrien. Dette betyder, at flere forbrugere investerer i p...

Logo Altisundhed

Altisundhed

0 anmeldelser

Vi skal passe godt på os selv. Det er ikke altid lige nemt at huske med hverdagens mange gøremål og distraktioner. Men det er vi...

Cannglory

Cannglory har bygget deres CBD-produkter ud fra en simpel mission: De lægger folks sundhed tilbage i deres egne hænder – og i deres hænder, fordi vi alle nyder godt af de sundhedsmæssigefordele ved vores egne produkter. Cannglory bringer et alternativ til forebyggelse og opbygning af bedre immunitet til markedet ved at gå tilbage til naturen og bruge rene cannabisprodukter.

De tilbyder exceptionelle og rene CBD-produkter med fuld spektrum, der bidrager til generel sundhed og velvære. Cannglory er forpligtet til at bringe vores højkvalitets hamp-afledte cannabidiol (CBD) produkter til sports-, sundheds- og fitnessmarkederne. De er også dybt engagerede i at oplyse forbrugerne om de enorme sundhedsmæssige fordele ved hamp-afledt CBD.

Alle deres produkter er lavet af schweizisk cannabis. Dette skyldes, at schweizisk cannabis er den reneste, bedst kontrollerede dyrkning i verden. Cannglory-produkter er fremstillet ved hjælp af CO2-ekstraktion. CO2-udvinding indeholder ingen grimme kemikalierester og er også genanvendelig og omkostningseffektiv. Dette gør deres produkter mere biotilgængelige for kroppen, så du får deres fordele i deres mest koncentrerede form. Resultatet er, at ingen næringsstoffer går til spilde, og optagelsen er væsentligt forbedret. Kort sagt hurtigere, bedre og mere koncentrerede resultater.

Dette er de tre nøgleegenskaber, som Cannglory konsekvent stræber efter. Alle ingredienser, der bruges i produktionen af ​​deres olier, kommer fra schweiziske cannabisstammer af højeste kvalitet. Deres olier stimulerer dit endocannabinoidsystem, så din daglige præstation forbedres maksimalt. Alle deres produkter er fremstillet i deres avancerede cGMP-certificerede laboratorium i Schweiz. Al deres hamp-afledte CBD er ikke-GMO og indeholder ingen pesticider, opløsningsmidler eller kemisk gødning. Alle Cannglory's produkter testes altid af eksterne laboratorier for at sikre førsteklasses kvalitet og ensartethed. Cannglory-produkter er fuldstændig sikre og lovlige til forbrug.

Fødevare certificeret lov
Cannglory behandler alle deres produkter i overensstemmelse med schweizisk fødevarelovgivning og deres højeste standarder.

Deres laboratorie- og pakkelinjer overholder schweizisk fødevarelovgivning, og de har alle etableret standarddriftsprocedurer (SOP'er), som de driver deres emballage, analytiske laboratorium og ekstraktionsfaciliteter efter. De styrer hele fremstillingsprocessen fra frø til hylde. Alle opløsningsmidler, de bruger, er fødevaregodkendte, og de stræber efter opløsningsmiddelfri ekstraktioner, hvor det er muligt. De er stolte af at sige, at vores CBD-produkter er den højeste kvalitet, du kan købe.

Cannglory's analytiske laboratorium tester hver batch eller parti af deres produkter på to forskellige kromatogrammer.

De verificerer derefter deres resultater ved at få deres produkter testet i et eksternt laboratorium, før de frigiver deres CBD-produkter. Vores standardtestprocedure for hver batch omfatter mere end ti cannabinoider, inklusiv CBD, CBDA, THC, THCA, CBG, CBGA og CBN, for at sikre, at de tilbyder dig de bedste produkter.

Cannglory giver nøjagtige koncentrationer for hvert produkt, og du kan nemt få adgang til dem online ved at indtaste deres LOT-numre.

Tak fordi du læste om Cannglory
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Cannglory kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.