Cytoplan

Alle anmeldelser

Cytoplan

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo The Protein Works

The Protein Works

0 anmeldelser

Vi har alle hørt om det, proteintilskudene, som gør, du kan træne hårdere, og som også gør at du kan restitu...

Logo Immu52HD

Immu52HD

0 anmeldelser

Sundhed og godt helbred er højt på de fleste menneskers dagsorden, og flere danskere har nu en meget aktiv tilgang til ...

Logo Bulk Powders

Bulk Powders

0 anmeldelser

I adskillige år har der været øget vækst i Fitness og Sundhedsindutrien. Dette betyder, at flere forbrugere investerer i p...

Logo Altisundhed

Altisundhed

0 anmeldelser

Vi skal passe godt på os selv. Det er ikke altid lige nemt at huske med hverdagens mange gøremål og distraktioner. Men det er vi...

Cytoplan

Cytoplan er britisk ejet og uafhængig. De er 100% ejet af en velgørende fond. Derfor er de ikke begrænset af det typiske kommercielle pres for profit eller modstridende spørgsmål om forældrenes ejerskab, som rammer mange virksomheder på vores markedsplads.

Cytoplan tilbyder et helt unikt udvalg af kosttilskud, der omfatter Food State™ og Wholefood vitaminer og mineraler.

Når det kommer til ernæring er deres filosofi, at der er et 'ernæringsgap' i befolkningen, understøttet af forskning, hvilket betyder, at de fleste mennesker ikke får de næringsstoffer, de har brug for til sundhed, fra deres kost. Kosttilskud kan bygge bro over dette hul, når de indeholder de passende (og sikre) niveauer af næringsstoffer, så længe næringsstofferne er i en bioeffektivform.

Wholefood kosttilskud
Cytoplans Wholefood-næringsstoffer stammer fra en række naturligeplantekilder og er veludnyttet, fordi de, som næringsstoffer, anerkendes af kroppen som gavnlige og nærende.

Cytoplan henter deres mineraler fra en plante kaldet Brassica juncea; en korsblomstret grøntsag fra samme familie som broccoli. Brassica juncea, også kendt som indisk sennep, er en spiselig planteart, som har en stor kapacitet til at bioakkumulere høje niveauer af mineraler. Dette gør det muligt at opnå gode niveauer i små doser af tørret produkt, hvilket gør det ideelt til tilskud. Disse næringsstoffer er derfor i samme form som konventionel mad, bare i meget højere niveauer. Andre eksempler på Wholefood næringsstoffer omfatter; C-vitamin fra acerolakirsebær og D-vitamin fra lav.

Det økologiske sortiment
Kosttilskuddene i deres økologiske sortiment er afledt af frugter, grøntsager og planteekstrakter, der har naturligt høje niveauer af visse næringsstoffer. Alle deres produkter er fri for pesticider, herbicider og genmodificerede organismer. Udvalgte produkter er desuden certificeret som økologiske af Soil Association.

Der er en række fordele ved at vælge en mere økologisklivsstil. De to mest almindelige blandt disse er personligsundhed og påvirkning af miljøet. Der er flere faktorer, der kan påvirke fødevarernes ernæringsmæssige kvalitet såsom klima, jordtype og modningsgrad. Undersøgelser, der sammenligner organiske og konventionelle systemer, kræver derfor, at planterne dyrkes i lignende jorder under lignende klimatiske forhold og udtages på samme tid.

Det veganske sortiment
Den veganske kost er naturligt rig på en bred vifte af næringsstoffer, herunder phytonutrients, fibre og nogle vitaminer og mineraler. En vegansk kost skal dog planlægges nøje for at sikre et tilstrækkeligt indtag af protein, B12, vitamin A og D, jod, jern, zink, calcium og omega-3 fedtsyrer, som ofte findes i kød og animalske biprodukter.

Efter at have truffet beslutningen om at følge en diæt bestående af sunde grøntsager, frugter, nødder, frø og fuldkorn, spiser veganere ofte fødevarer, der er vidunderligt rige på et væld af naturlige næringsstoffer såsom phytonutrienter, fibre, folat, magnesium, kalium og vitamin C og E. Det er dog ikke kun folk, der følger en vegansk kost, der kan have lavt indhold af disse næringsstoffer; National Nutrition and Diet Survey (2013/14) viste, at et betydeligt antal af befolkningen har lavt indhold af omega-3-fedtsyrer, vitamin D, vitamin B12, riboflavin og jern (især teenagepiger og præmenopausale kvinder kan have lavt indhold af jern ).

Danske Anmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Cytoplan
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.