Ekhart Yoga

Alle anmeldelser

Ekhart Yoga

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Yoga International

Yoga International

0 anmeldelser

Mennesker verden over har i dag adgang til flere ting end nogensinde før, da internettet har åbnet en helt ny verden online: man ...

Logo Bodystore

Bodystore

0 anmeldelser

Leder du efter noget specifikt? Dette kan ofte give problemer eftersom der er så mange et træningsmærker, man kan kigge på....

Logo Painhunter

Painhunter

0 anmeldelser

Hvis du er en af dem, der har prøvet næsten alt, er der stadig håb. Du har sikkert set eller hørt om en massagepistol f&o...

Logo Gorilla Sports

Gorilla Sports

0 anmeldelser

"TRÆNINGSUDSTYR ALLE HAR RÅD"Gorilla Sports blev grundlagt i 2005 med en vision om at levere professionelt sports- og træningsuds...

Ekhart Yoga

Uanset om du er helt nybegynder eller erfaren lærer, finder du vejledning og inspiration på EkhartYoga. Vi har anmeldelser af klasser for alle niveauer og i forskellige stilarter såsom Hatha, Vinyasa, Yin Yoga og Terapeutik, samt Meditation, Pranayama, Yoga Nidra og foredrag om Yoga Anatomi og Filosofi. Her finder du mange forskellige Yoga kurser og du kan skræddersy netop det program der passer til dit behov.

Om EkhartYoga
EkhartYoga er en online platform for yoga og meditation. De har tilbudt kurser af Esther Ekhart og mange andre erfarne yogalærere siden 2012 og er nu hjemsted for over 40 lærere og over 4000 kurser i 25 forskellige stilarter af yoga og meditation. Hos EkhartYoga er vores mission at dele kærligheden til yoga for at skabe positiv forandring i verden. En af måderne at gøre dette effektivt på er at forbinde meningsfuldt og ægte med vores medmennesker, uanset køn, alder, kropstype, race, religion eller seksualitet.

Services tilbudt af EkhartYoga

Når du tilmelder dig et månedligt eller årligt abonnement, har du fuld adgang til alle vores yogaklasser, guidede programmer, afspilningslister med klasser oprettet af medlemmer og vores bibliotek med artikler og yogaressourcer. Du kan også følge dine yndlingslærere, skrive kommentarer og stille spørgsmål om deres klasser. Vi anbefaler at starte med Esthers Yoga for begyndere-kursus eller Roses Vinyasa Yoga for begyndere-program. Begge vil give dig de grundlæggende byggesten til din praksis. Programmet af Rose er

Derfra kan du tjekke Beginners Next Steps-programmet eller gå til siden "Classes" og bruge filtrene til at finde mange forskellige niveau 1/2 eller alle niveauer. Der findes mange former for yoga, og hver lærer har deres egen måde at undervise på. Det er bedst at prøve et par stykker og se, hvad du bedst kan lide. Læs vores Yoga Style Guide for at få et hurtigt overblik over de forskellige stilarter.

Mange forskellige programmer

Vi anbefaler at starte med et af vores programmer med mange forskellige undervisere. Dette vil give dig en forsmag på, hvad vi tilbyder hos EkhartYoga. Prøv 30 dages yogaudfordring eller vores 3 ugers yoga træningsprogrammer. Du kan gennemføre alle vores programmer i dit eget tempo, så føl ikke, at du skal øve dig hver dag! Vi har mange flere programmer om emner som yogafilosofi, meditation, yin yoga, pilates og mere, så du er velkommen til at bladre rundt.

Et dedikeret akademi

EkhartYoga Academy er en separat platform, vi har oprettet til særlige kurser for yogalærere og dedikerede yogastuderende. Akademikurser tilbyder en dybdegående udforskning af et bestemt yogaemne i en workshoplignende ramme. De suppleres normalt af omfattende skriftligt materiale til støtte for din læring.

Akademikurser spænder fra et par timer til akkrediterede online yogalæreruddannelser. Vi tilbyder kurser om yogaanatomi, sekventering, kommunikation, forretningen med at undervise i yoga og meget mere.

Kurser kan tilkøbes enkeltvis, hvor der kræves intet EkhartYoga-medlemskab.

Ris, ros og tips om EkhartYoga
Har du handlet hos EkhartYoga før? Syntes du EkhartYogas kundeservice var nyttig? Kunne du lide EkhartYogas leveringstid? Ikke nok med det, var kvaliteten af deres kurser eller klasser god nok eller ej? Nå, du kan dele alle disse ting i din kundeanmeldelse og feedback. Med din erfaring kan du hjælpe mange andre købere. Alt du skal gøre er at skrive en anmeldelse på vores platform.