eVitamins

Alle anmeldelser

eVitamins

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo The Protein Works

The Protein Works

0 anmeldelser

Vi har alle hørt om det, proteintilskudene, som gør, du kan træne hårdere, og som også gør at du kan restitu...

Logo Immu52HD

Immu52HD

0 anmeldelser

Sundhed og godt helbred er højt på de fleste menneskers dagsorden, og flere danskere har nu en meget aktiv tilgang til ...

Logo Bulk Powders

Bulk Powders

0 anmeldelser

I adskillige år har der været øget vækst i Fitness og Sundhedsindutrien. Dette betyder, at flere forbrugere investerer i p...

Logo Altisundhed

Altisundhed

0 anmeldelser

Vi skal passe godt på os selv. Det er ikke altid lige nemt at huske med hverdagens mange gøremål og distraktioner. Men det er vi...

eVitamins

Ved at give deres kunder de friskesteprodukter til den laveste pris med fantastisk service, giver eVitamins konsekvent den bedste værdi, når de handler efter sundheds- og skønhedsprodukter online.

Tag gerne et kig rundt. Du vil opdage, at deres priser i gennemsnit er de laveste, og de bestræber os på at holde deres priser lave for altid at give dig den højeste besparelse.

Autentisk og frisk
eVitamins markerer udløbsdatoen på hvert produkt og sender fra et 100 % klimakontrolleret anlæg. De garanterer, at hvert produkt de sælger er friskt og autentisk. 

Gratis forsendelse på 16.652 kvalificerede varer. Varer, der ikke kvalificerer sig til automatisk gratis forsendelse. Bestil blot over $49 for at kvalificere dig. Kun i det sammenhængende USA. Generøse belønninger
Generøse belønninger

Tjen penge
Hver gang nogen bruger din belønningskode eller dit link, får du $10 direkte til din eVitamins-konto. Du sparer $5,00, og du tjener. Lær mere om belønninger.

eVitamins's sundheds- og velværeteam
Kristin Kirkpatrick, R.D., deres Chief Medical Officer, var tidligere Wellness Manager for Cleveland Clinic Wellness Institute i 15 år, hvor hun ledede store sygdomstilbageføringsprogrammer for Cleveland Clinic. Ms. Kirkpatrick er en prisvindende ernæringsekspert, forfatter og har sit eget show på PBS. Hun optræder også regelmæssigt i TODAY og Dr. Oz-showet. Kristins National Provider Identifier (NPI) er 1043646706.

Dr. Matt Marturano, N.D. er en autoriseret naturopatisk læge og modtog en bachelorgrad fra College of Michigan og en doktorgrad i naturopatisk medicin fra Southwest College of Naturopathic Medicine. Dr. Marturano sidder i øjeblikket i bestyrelsen for Michigan Association of Naturopathic Physicians. Dr. Marturanos National Provider Identifier (NPI) er 1306167606.

Monica Levin, R.H.N. er livscoach og registreret holistisk ernæringsekspert i over 20 år med en grad fra Canadian School of Natural Nutrition. Ms. Levin er også certificeret kropssprogetræner, ordineret præst og facilitator for påskønnelse af arbejdspladsen. Hun er en eftertragtet sundheds- og velværetaler ved arrangementer i hele USA og Canada. Fru Levin har også specialiseret sig i fødevareallergi.

Garanti for autenticitet og friskhed
Deres lager omsætter i gennemsnit mere end 11 gange om året og er det højeste i branchen, hvilket gør det muligt for eVitamins at tilbyde dig de friskeste produkter. eVitamins lager er også fuldt klimastyret og beskytter vitaminer mod forhold som fugt, varme og kulde. Dette niveau af kvalitetskontrol bruges af eVitamins til at sikre effektiviteten af ​​deres produkter.

Fantastisk kundesupport eVitamins er baseret i Utica, Michigan (USA). De sætter en stor ære i at yde det højeste niveau af support til deres kunder og mener, at dette er en vigtig del af deres overordnede mission om at hjælpe folk til at leve sundere og lykkeligere liv. De tilbyder flere måder, hvorpå du kan komme i kontakt med dem, hvis du har spørgsmål, tanker eller meninger. 

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring eVitamins?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring. din anmeldelse.