Fitnessbutikken

Alle anmeldelser

Fitnessbutikken

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Yoga International

Yoga International

0 anmeldelser

Mennesker verden over har i dag adgang til flere ting end nogensinde før, da internettet har åbnet en helt ny verden online: man ...

Logo Bodystore

Bodystore

0 anmeldelser

Leder du efter noget specifikt? Dette kan ofte give problemer eftersom der er så mange et træningsmærker, man kan kigge på....

Logo Painhunter

Painhunter

0 anmeldelser

Hvis du er en af dem, der har prøvet næsten alt, er der stadig håb. Du har sikkert set eller hørt om en massagepistol f&o...

Logo Gorilla Sports

Gorilla Sports

0 anmeldelser

"TRÆNINGSUDSTYR ALLE HAR RÅD"Gorilla Sports blev grundlagt i 2005 med en vision om at levere professionelt sports- og træningsuds...

Fitnessbutikken

Fitnessforretningen blev etableret i 1992 med afdeling i Østre Søgade i København, og siden er endnu en afdeling kommet til - denne gang i Aarhus. Da internettet tog fat, besluttede Fitnessbutikken at lukke de fysiske butikker og i stedet satse på nethandel, men uden at forsømme vores professionelle rådgivning og fokus på kvalitetsudstyr, som stadig er helt fremme i deres forretning.

Fitness-forretningen er en del af Fitness & Healthcare Group, en one-stop-butik for førende mærker af fitness- og træningsudstyr. De har over 20 års erfaring med at købe og sælge fitness- og træningsudstyr til både private, forhandlere og professionelle fitnesscentre. Derfor er de altid på forkant med de nyeste trends og tendenser indenfor træningsudstyr, som du kan købe i vores webshop. Takket være deres eget lager i Danmark kan de levere træningsudstyret hurtigt - og glem ikke at fragten er gratis ved køb over 500 DKK.

Fitnessbutikken er fuld-line leverandør af trænings- og fitnessudstyr, der udelukkende sælges gennem deres webbutik på www.fitnessbutikken.dk. De lægger stor vægt på kvalitetsudstyr og tester derfor alle deres produkter. På den måde kan de garantere, at e kun tilbyder de bedste kvalitetsprodukter på markedet.

En bred målgruppe
Fitnessbutikken.dk henvender sig primært til private til hjemmetræning, men de er også i stand til at skabe fitnessløsninger med udstyr og services til virksomheder, klubber og fitnesscentre. De tilbyder altid den samme professionelle og kompetente rådgivning, uanset om du er privatperson eller repræsenterer en virksomhed.

Fitnessbutikken har et bredt udvalg af produkter af høj kvalitet og tilbyder fitnessudstyr til styrketræning, kredsløbstræning, genoptræning og funktionel træning. De har også et stort fitness-outlet, hvor de sælger forskellige demonstrationsmodeller og andet brugt træningsudstyr, som de stiller til rådighed efter et grundigt eftersyn af deres serviceafdeling.

Fitnessbutikkens team
Fitnessbutikken er danskejet og en del af Fitness & Healthcare Group, som beskæftiger cirka 70 medarbejdere fordelt mellem hovedkontoret i Ballerup og mindre kontorer i Norge og Sverige. Hovedkontoret i Ballerup har desuden eget lager og showroom.

Fitnessbutikken er Danmarks eneste leverandør af udstyr fra Reebok Fitness, det største fitnessmærke i verden. De tilbyder også kendte mærker som Adidas Fitness, Blazepod, Theragun og Titan LIFE.

Den skandinaviske serie TITAN LIFE, er deres egen serie af fitness- og funktionelt udstyr, herunder håndvægte, måtter, slagplader, kettlebells, stativer, vægtstænger, vægtskiver, elastik, osv. Serien omfatter også kredsløbsmaskiner, herunder cross sneakers, træningscykler og romaskiner.

Her finder du et kæmpe udvalg af træningsudstyr, fitnessudstyr, træningsmaskiner og alt hvad du skal bruge for at få mest muligt ud af din træning.

Et stort udvalg
Fitnessbutikken tilbyder et bredt udvalg af populært træningsudstyr, og altid til skarpe priser. Uanset hvor ambitiøs du er, har de fitnessudstyr og træningsmaskiner, som du vil nyde. Når det kommer til funktionel træning, finder du et bredt udvalg af kedelbælter i mange forskellige vægte og farver, træningsbolde og alt udstyr til yoga og pilates, herunder foam rollers og træningsmåtter, blandt andet.

Har du i stedet brug for udholdenhedstræning, finder du et stort udvalg af højkvalitets løbebånd, motionscykler, romaskiner, crosssneakers og meget mere i fitnesskategorien.

Derudover har Fitnessbutikken selvfølgelig også alt hvad du skal bruge til at bygge dit helt eget private fitnesscenter. Dette omfatter håndvægte, træningsbænke og et stort udvalg af stativer og hylder.

Vi vil meget gerne læse din anmeldelse
Hvad syntes du om Fitnessbutikkens træningsudstyr? Fortæl os gerne om din erfaring.