Fitnessguru

Alle anmeldelser

Fitnessguru

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

O
Oliver H.
JEG ELSKER VIRKELIG PRODUKTERNE FRA FITNESS GURU!!! Jeg bestilte to protein shakers. Produkterne kommer med en fantastisk kvalitet, så smukke shakers, og jeg kan fortælle, at det er produkter af g...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  protein shakers

  JEG ELSKER VIRKELIG PRODUKTERNE FRA FITNESS GURU!!!
  Jeg bestilte to protein shakers. Produkterne kommer med en fantastisk kvalitet, så smukke shakers, og jeg kan fortælle, at det er produkter af god kvalitet. Hurtig levering og prisen var så overkommelig. Kan ikke komme i tanke om nogen dårlige ting ved deres service. Jeg har bestilt denne kokosolie mange gange, fordi jeg holder meget af den. Det er ren kokosolie. Ordren kom tidligere end forventet, selvom det var tid. Jeg sætter virkelig pris på fitnessguru-webstedet, fordi det er et seriøst websted, og du er sikker på, at du vil modtage, hvad du betaler for ???? . Så hvis ligesom kokosolie tro mig, er denne den bedste, du nogensinde kunne finde. ????????????????


Andre læste også

Logo The Protein Works

The Protein Works

0 anmeldelser

Vi har alle hørt om det, proteintilskudene, som gør, du kan træne hårdere, og som også gør at du kan restitu...

Logo Immu52HD

Immu52HD

0 anmeldelser

Sundhed og godt helbred er højt på de fleste menneskers dagsorden, og flere danskere har nu en meget aktiv tilgang til ...

Logo Bulk Powders

Bulk Powders

0 anmeldelser

I adskillige år har der været øget vækst i Fitness og Sundhedsindutrien. Dette betyder, at flere forbrugere investerer i p...

Logo Altisundhed

Altisundhed

0 anmeldelser

Vi skal passe godt på os selv. Det er ikke altid lige nemt at huske med hverdagens mange gøremål og distraktioner. Men det er vi...

Fitnessguru

Mange danskere har en travl hverdag, hvor de prøver at finde tid til både arbejde, familie, afslapning, fritidsinteresser, samt træning og helbred. I den forbindelse vælger mange at søge information og købe produkter online, der kan facilitere bedre helbred og hjælpe med at maksimere deres ydeevne i forbindelse med træning og lignende. Da der kan være stor forskel på produktkvalitet, leveringstider, ingredienser og kundeservice mellem virksomheder online, anbefales det altid at man undersøger markedet, før man investerer i produkter og services. Dette er især vigtigt i forbindelse med kosttilskud og vitaminer, da man spiser dem, og derfor bør være ekstra opmærksom på ingredienser og fremstillingsmetoder. Her på siden kan man læse kundeanmeldelser fra andre, der har handlet hos Fitnessguru og derfor kan dele deres erfaringer med virksomhedens produkter og serviceniveau. 

Om Fitnessguru
Virksomheden Fitnessguru Sweden AB ejer og driver den danske netbutik Fitnessguru, som sælger proteinpulver og andre kosttilskud, som de sender til kunder overalt i Danmark.

Produkter og Services hos Fitnessguru
Fitnessguru er en dansksproget netbutik, der tilbyder produkter indenfor sundheds- og wellness-industrien. Blandt virksomhedens produkter kan man finde kategorier såsom fedtforbrænding, sundhed og performance, hvilke indeholder produkter som proteinpulver, vitaminer og mineraler, diet shakes, collagen pulver, samt meget andet. Fitnessguru har desuden en lang række artikler og tekster på deres hjemmeside, der beskriver deres produkter og ingredienser i dybden, således at potentielle kunder kan lære mere omkring deres varer og vælge netop det tilbud, der passer bedst til deres behov.
Vil man handle på denne hjemmeside, så kan man blandt andet betale med Dankort, Visa betalingskort, Maestro, Paypal, Mobile Pay og Mastercard. 

Virksomheden tilbyder forskellige leveringsmuligheder, herunder GLS hjemmelevering eller Bring Levering til pakkeshop. Vælger man Bring levering bliver man opkrævet 19 kr. for levering, og man kan i den forbindelse selv vælge hvilken pakkeshop der skal leveres til, eksempelvis en som ligger tættest på ens hjemmeadresse eller arbejdsadresse. Vælger man derimod hjemmelevering af sine helseprodukter med Bring, så bliver man opkrævet 29 kr. for levering, som foregår direkte til den valgte leveringsadresse. Når man bestiller virksomhedens eget proteinpulver, så bliver leveringen sendt med DAO, hvilket typisk tager 1 til 3 dage for at blive leveret.

Handler man hos Fitnessguru, så har man som kunde 14 dages fortrydelsesret, hvor man kan meddele virksomheden, at man ønsker at returnere varen til dem. Her skal man være opmærksom på at nogle af deres varer er ikke omfattet af fortrydelsesretten, og dette vil man blive oplyst omkring i forbindelse med bestillingsforløbet, herunder eksempelvis “Mystery boxes” eller personligt protein, hvor ordren tilpasses med kundenavn på produktet. Man betaler selv for returnering af produkterne.

Komplimenter, Klager og Tips til Fitnessguru
Har du erfaring med produkter fra Fitnessguru? Kan du fortælle nærmere omkring deres produktkvalitet, leveringstider, og måske vigtigst af alt: om deres produkter lever op til forventningerne og om man oplever de sundhedsfordele, som virksomheden reklamerer med på deres hjemmeside? Selv en kort beskrivelse af din oplevelse med denne virksomhed her på siden kan være til stor hjælp for andre handlende, der overvejer at investere i vitaminer eller kosttilskud og leder efter den bedste virksomhed at handle hos.