FitTrack

Alle anmeldelser

FitTrack

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

N
Nick R.
Det er et fantastisk stykke udstyr at starte sommerens fitnessrejse med!! Selv når det fortæller dig, at vægttab har angivet det samme som i sidste uge. Ha ha jeg blev diagnosticeret med Diabetes t...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Tak FitTrack.

  Det er et fantastisk stykke udstyr at starte sommerens fitnessrejse med!! Selv når det fortæller dig, at vægttab har angivet det samme som i sidste uge. Ha ha jeg blev diagnosticeret med Diabetes t2 for et par år siden og gjorde det rigtig godt til at starte med, men i løbet af de sidste 18 måneder er det gået galt, og den vægt jeg havde var ret svær og fortalte ikke andre oplysninger om min kondition. ! Jeg fik min FitTrack-vægt til at hjælpe mig med at komme tilbage til hvor jeg var vægtmæssigt og konditionsmæssigt. Tag dig tid til at læse instruktionerne før noget andet, og så er det virkelig nemt at sætte op og kickstarte din rejse. Jeg elsker den information, jeg får for at hjælpe mig gennem FitTrack og så god, at jeg er i stand til at betale i rater som arbejdsløs, så mange penge på én gang er ikke let at finde. I slutningen af min rejse vil jeg være mig, men en mere forbedret version. Tak FitTrack.


Andre læste også

Logo Yoga International

Yoga International

0 anmeldelser

Mennesker verden over har i dag adgang til flere ting end nogensinde før, da internettet har åbnet en helt ny verden online: man ...

Logo Bodystore

Bodystore

0 anmeldelser

Leder du efter noget specifikt? Dette kan ofte give problemer eftersom der er så mange et træningsmærker, man kan kigge på....

Logo Painhunter

Painhunter

0 anmeldelser

Hvis du er en af dem, der har prøvet næsten alt, er der stadig håb. Du har sikkert set eller hørt om en massagepistol f&o...

Logo Gorilla Sports

Gorilla Sports

0 anmeldelser

"TRÆNINGSUDSTYR ALLE HAR RÅD"Gorilla Sports blev grundlagt i 2005 med en vision om at levere professionelt sports- og træningsuds...

FitTrack

FitTrack tror ikke på én løsning til alle kost- og træningsplaner. De tror på, at dit helbred er lige så unikt som dine fingeraftryk. Derfor giver de dig information, der er skræddersyet specifikt til din krop, så du kan skabe en personlig rejse, der passer til dine behov – ikke andres.

Afmystificerende sundhed - en metrik ad gangen
For første gang kan enhver få et meningsfuldt indblik i sin krop på få sekunder – med et enkelt trin på foden eller et blik på håndleddet. FitTrack tilbyder et forbundet økosystem med deres smartevægt, ur og app, der giver dig et komplet billede af dit helbred og adgang til 17 unikke metrics. Med over 800.000 FitTrackers verden over udvikler de konstant deres produkter baseret på kundefeedback for at give den mest nyttige og præcise brugeroplevelse.

Du er din bedste konkurrence
Der er ingen perfekt krop – kun den sundeste udgave af dig selv. De gør det nemt at spore dine fremskridt over dage, måneder og år, så du kan sætte personlige mål og sammenligne dine egne statistikker.

Hvordan virker det
Ved at bruge avanceret dobbelt BIA-teknologi (bioelektrisk impedansanalyse) kan FitTrack-skalaen optage og rapportere 17 forskellige sundhedsmålinger. Når du træder på elektroderne, der er indbygget i FitTrack-skalaen, løber en uopdagelig elektrisk strøm gennem din krop. Alle dine kropsdele, der udgør dig, som knogler, fedt, muskler og mere, påvirker denne strøm forskelligt. Aflæsningerne, der sendes tilbage til skalaen, går gennem FitTrack-algoritmen, som beregner din kropssammensætning nøjagtigt, pålideligt og konsekvent. Alle FitTrack-vægte er FDA-godkendte.

Hvad er Advanced Dual Bioelectrical Impedance Technology?
En af grundene til, at FitTrack-vægte er forskellige fra andre, er, at de bruger to forskellige frekvenser til at analysere din kropssammensætning. En lavfrekvent puls fanger data mellem cellerne i din krop - kaldet ekstracellulær væske. Samtidig fanger en højfrekvent puls data inde fra din krops celler, kaldet intracellulær væske. Kombination af disse data resulterer i større nøjagtighed og gør det muligt for FitTrack-skalaen at fange 17 forskellige sundhedsmålinger.

FitTrack-software FitTracks premium-indhold er den ideelle ledsager for dem, der vælger at leve et sundere liv. Hvis du finder ud af, at produktet ikke passer godt til dig, kan de refundere din første måned inden for de første 14 dage efter aktivering af dit abonnement. Hvis du har brug for at opsige dit abonnement, bedes du gøre det inden din næste faktureringsdato for at undgå at blive debiteret for endnu en måned.

Hvis du har brug for support til at administrere dit abonnement, bedes du kontakte FitTracks via en af deres kontaktmetoder, og de vil med glæde hjælpe dig.

Hvordan var det at prøve FitTrack?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med FitTrack. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.