Flex5X

Alle anmeldelser

Flex5X

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo The Protein Works

The Protein Works

0 anmeldelser

Vi har alle hørt om det, proteintilskudene, som gør, du kan træne hårdere, og som også gør at du kan restitu...

Logo Immu52HD

Immu52HD

0 anmeldelser

Sundhed og godt helbred er højt på de fleste menneskers dagsorden, og flere danskere har nu en meget aktiv tilgang til ...

Logo Bulk Powders

Bulk Powders

0 anmeldelser

I adskillige år har der været øget vækst i Fitness og Sundhedsindutrien. Dette betyder, at flere forbrugere investerer i p...

Logo Altisundhed

Altisundhed

0 anmeldelser

Vi skal passe godt på os selv. Det er ikke altid lige nemt at huske med hverdagens mange gøremål og distraktioner. Men det er vi...

Flex5X

Næsten alle oplever, at kroppen bliver stiv og smertefuld med alderen. Det bliver sværere at bevæge sig, og hverdagens aktiviteter forårsager pludselig skaderled og muskler. For mange er dette begyndelsen på en ond cirkel med at blive mere og mere nervøs for at bruge kroppen.

For tusindvis af mennesker bliver hverdagen stadig sværere. Det ville Flex5X gøre noget ved.

I tusinder af år er naturlægemidler som Boswellia Serrata og Gurkemeje blevet brugt i traditionelmedicin til behandling af led- og muskelsmerter. Dette var et interessant udgangspunkt for deres ernæringseksperter. Efter en grundig forsknings- og udviklingsproces kom vi endelig frem til et supplement, der kombinerer 5 nøgleingredienser som boswellia og kollagen.

I dag er dette et populært kosttilskud til led og muskler i Skandinavien, der hjælper tusindvis af mennesker hver dag.

Om Flex5X
Flex5X er på få år blevet en leverandører af naturmidler, sundhed og kosttilskud i Norden. De udvikler deres egne unikke kosttilskud skræddersyet til nordisk liv og klima, baseret på erfaring, forskning og råvarer af højeste kvalitet.

Sådan udvikler de deres produkter
Kvalitet, innovation og sikkerhed! Baseret på forskning: De kombinerer naturlige råmaterialer med egenskaber, der er bevist i en lang række forskningsstudier og sætter dem sammen på en innovativ måde. Forskning er grundlaget for alt, hvad de gør.

Råvarer af højeste kvalitet: Kun naturlige råvarer fra de reneste kilder. De stiller høje krav til friskhed og bæredygtig produktion. Alle råvarer er ledsaget af et analysecertifikat, som efterfølgende verificeres.

Sikker og naturlig produktion: Alle kosttilskud er produceret i overensstemmelse med retningslinjerne fra Den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet (EFSA), Fødevarestyrelsen (Fødevarestyrelsen) og Good Manufacturing Practice (GMP).

Yderligere kvalitetskontrol: Alle færdige produkter sendes til Eurofins (en af ​​verdens førende analytiske virksomheder) for yderligere kvalitetskontrol.

Sundhed direkte i din postkasse
Friskhed er afgørende, når det kommer til kosttilskud og deres virkninger. For at sikre kvaliteten og friskheden af ​​deres produkter, sendes de derfor direkte hjem til dig. De sidder aldrig på en butikshylde og mister deres effekt.

Med jævne mellemrum modtager du en ny forsyning af friske kosttilskud direkte hjem til dig - du løber aldrig tør for dem, og du skal aldrig genbestille.

Deres mål er altid at give dig kundeservice i top.

Abonnement
Når du bliver kunde hos Flex5X, indgår du et løbende abonnement. Abonnementet er dog ikke bundet til et bestemt tidspunkt, og der er ingen bindende kontraktperiode.

Du skal senest 4 uger før næste planlagte levering meddele dem, at du opsiger abonnementet, ellers vil du modtage yderligere leverancer, indtil du selv opsiger kontrakten.

Som nævnt ovenfor er der tale om et løbende abonnement og du kan frit foretage ændringer – f.eks. udskyde en levering, pause eller opsige abonnementet.

Hvordan var det at prøve Flex5X?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med Flex5X. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.