Gorilla Sports

Alle anmeldelser

Gorilla Sports

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Yoga International

Yoga International

0 anmeldelser

Mennesker verden over har i dag adgang til flere ting end nogensinde før, da internettet har åbnet en helt ny verden online: man ...

Logo Bodystore

Bodystore

0 anmeldelser

Leder du efter noget specifikt? Dette kan ofte give problemer eftersom der er så mange et træningsmærker, man kan kigge på....

Logo Painhunter

Painhunter

0 anmeldelser

Hvis du er en af dem, der har prøvet næsten alt, er der stadig håb. Du har sikkert set eller hørt om en massagepistol f&o...

Logo Bodylab

Bodylab

0 anmeldelser

Det hele startede i 2003, udbuddet af sportsernæring og fit lifestyle-produkter på det nordiske marked var begrænset, og kvalitet...

Gorilla Sports

"TRÆNINGSUDSTYR ALLE HAR RÅD"

Gorilla Sports blev grundlagt i 2005 med en vision om at levere professionelt sports- og træningsudstyr, som alle har råd til. De fokuserer på kvalitet og holdbarhed, samtidig med at vi holder priserne lave – det opnår de ved at fremstille de fleste af vores produkter selv.
 
Gorilla Sports's mål er at hjælpe dig med at nå dine mål gennem bedre træning, uanset om du vælger at træne med Gorilla Sports i dit fitnesscenter eller derhjemme. Du finder masser af træningsudstyr, der er perfekt til dit hjem. Leder du efter en træningsbænk, en vægtstang, kettlebells, en yogamåtte, vægtskiver eller et vægtsæt? I deres webshop finder du altid noget, der passer perfekt til dig. Tag et kig på vores store udvalg.

Træn nu 
Deltag i trenden og begynd at træne nu. Gorilla Sports har alt hvad du behøver for at forvandle dit hjem, kælder eller ekstra værelse til et professionelt privat træningsmiljø. At træne og have det sjovt, samtidig med at du får en veltonet krop og bedre udholdenhed, er snart en realitet med Gorilla Sports. Derudover prioriterer de god service højt. De leverer direkte hjem til dig, udvikler løbende nye produkter til vores sortiment og svarer gerne på henvendelser eller andre spørgsmål fra dig.
 
For at give dig et lille indblik i måden vi arbejder på og vores fælles lager i Tyskland, Frankfurt, har vi optaget en video, der viser lagerets dimensioner.

Gratis fragt
Gorilla Sports leverer alle ordrer med PostNord. Uanset hvor lille eller stor din ordre er. De bruger Postnord til alle forsendelser. For alle ordrer med en ordreværdi på under 500 kr. opkræver de et fragtgebyr på 89 kr. Alle varer med en ordreværdi på over 500 kr. er fragtfrit. Levering foregår normalt fra mandag til fredag ​​mellem 8:00 og 18:00. Normal leveringstid er 5-10 dage, afhængig af hvor i dit land du bor - da alle varer kommer fra deres hovedlager i Tyskland. Ordrer, der tilsammen eller varer vejer mere end 30 kg, vil blive leveret i to eller flere pakker.

Gorilla Sports Denmark leverer kun inden for Danmarks grænser.

Alle varer købt for mere end 500 kr. er fri for fragt. Forsendelser under 500 kr. opkræves 89 kr. pr. levering til døren - der kan forekomme yderligere fragtomkostninger for produkter, der vejer 30 kg. Dette er angivet i din betaling, hvor de samlede fragtomkostninger er angivet.
 
Manglende levering
Hvis Gorilla Sports's fragtmand (Postnord) ikke er i stand til at levere din pakke, vil de efterlade en besked i din postkasse. Du har herefter mulighed for at hente pakken på nærmeste posthus eller lave en ny aftale om levering. Du kan spore din pakke på Postnords hjemmeside. Pakke ID, får du i din leveringsbekræftelse, som du modtager på e-mail.

Skriv en anmeldelse idag
Din anmeldelse er vigtig for os. Fortæl om din erfaring med Gorilla Sports, så andre nysgerrige kunder også kan få et indblik i din oplvelse. Fra leveringen til tide? Kan du anbefale Gorilla Sports til andre kunder med samme behov?