Immu52HD

Alle anmeldelser

Immu52HD

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo The Protein Works

The Protein Works

0 anmeldelser

Vi har alle hørt om det, proteintilskudene, som gør, du kan træne hårdere, og som også gør at du kan restitu...

Logo Bulk Powders

Bulk Powders

0 anmeldelser

I adskillige år har der været øget vækst i Fitness og Sundhedsindutrien. Dette betyder, at flere forbrugere investerer i p...

Logo Altisundhed

Altisundhed

0 anmeldelser

Vi skal passe godt på os selv. Det er ikke altid lige nemt at huske med hverdagens mange gøremål og distraktioner. Men det er vi...

Logo Bodystore

Bodystore

0 anmeldelser

Leder du efter noget specifikt? Dette kan ofte give problemer eftersom der er så mange et træningsmærker, man kan kigge på....

Immu52HD

Sundhed og godt helbred er højt på de fleste menneskers dagsorden, og flere danskere har nu en meget aktiv tilgang til deres egen krop og sundhed. Den øgede digitalisering af samfundet har medført, at forbrugere nu har adgang til information i højere grad end nogensinde før, og specielt indenfor lægevidenskab og kosttilskud, kan man finde et væld af informationer og produkter online. Det er derfor især vigtigt ved kapsler, tabletter og andre tilskud man indtager, at man som forbruger undersøger grundigt, hvad der er i produkterne og hvordan de virker, før man bestiller som og begynder at spise dem. Mange forbrugere føler sig mere sikre ved denne type produkter, efter at have læst anmeldelser fra andre kunder, der allerede har prøvet produkterne, og derved kan verificere om de virker, eller advare omkring eventuelle bivirkninger. På denne side kan du læse mere omkring netbutikken Immu52HD i form af kundeanmeldelser fra andre forbrugere, der har gjort deres egne erfaringer med denne virksomhed.

Om Immu52HD
Dette er en netbutik med kontor i Miami, USA, hvor deres registrerede virksomhedsadresse kan findes. Virksomehden opererer en netbutik, hvorigennem de sælger deres kosttilskud indeholdende en række kendte vitaminer og mineraler, til forbrugere i hele verden. Produkterne fremstilles i USA, i fabrikker der er certificerede af både FDA og GMP, og alle deres kapsler er 100% naturlige.

Produkter og Services hos Immu52HD
Virksomheden tilbyder kosttilskud via deres netbutik, som man bestiller alt efter hvor mange dage man ønsker at bestille tabletter til ad gangen: 30 dage, 90 dage eller 180 dage. 
Immu52HD har udviklet deres kosttilskud, som de kalder Advanced Immunity, hvilket er et supplement der angiveligt hjælper kroppens immunsystem og tarmflora. Produktet indeholder en kombination af blandt andet hvidløgsekstrakt, gurkemeje, ginseng, samt forskellige vitaminer og mineraler. Virksomheden siger selv, at Advanced Immunity er et produkt til styrkelse af kroppens immunitet, samt mavens naturlige bakterieflora. Ifølge Immu52HD kan alle tage dette supplement, da det skulle virke på generelle gener som stress og bakterieinfektioner
Produktet kan kun bestilles via forhandlerens egen hjemmeside, og der er i øjeblikket ingen apoteker eller butikker der forhandler Advanced Immunity. Bestiller man fra deres hjemmeside, betaler man prisen angivet i USD, og man har følgende betalingsmuligheder: Visa, Mastercard, Amex eller JCB.
Forsendelse sker via enten FedEx eller UPS, og tager normalt 8-15 arbejdsdage for internationale leverancer. Ønsker man at returnere produkterne har man 14 dages returret, og man henvender sig til forhandleren via email, for at arrangere returneringen, som man i øvrigt selv betaler for.

Komplimenter, Klager og Tips til Immu52HD
Tager du dagligt Advanced Immunity tabletter fra Immu52HD, eller er du tidligere bruger af deres produkter? Bestilte du selv fra deres hjemmeside? Kan du verificere, at deres produkter virker som beskrevet, oplevede du en forskel i dit helbred, var leveringen af produkterne som beskrevet på hjemmesiden og modtog du tabletterne da du skulle bruge dem? Blot et par linjer omkring din kundeoplevelse med denne virksomhed, kan hjælpe andre kunder med at beslutte, om produkter fra Immu52HD er pengene værd og om Advanced Immunity kan have en positiv effekt på deres overordnede helbred.