Kat's Naturals

Alle anmeldelser

Kat's Naturals

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo The Protein Works

The Protein Works

0 anmeldelser

Vi har alle hørt om det, proteintilskudene, som gør, du kan træne hårdere, og som også gør at du kan restitu...

Logo Immu52HD

Immu52HD

0 anmeldelser

Sundhed og godt helbred er højt på de fleste menneskers dagsorden, og flere danskere har nu en meget aktiv tilgang til ...

Logo Bulk Powders

Bulk Powders

0 anmeldelser

I adskillige år har der været øget vækst i Fitness og Sundhedsindutrien. Dette betyder, at flere forbrugere investerer i p...

Logo Altisundhed

Altisundhed

0 anmeldelser

Vi skal passe godt på os selv. Det er ikke altid lige nemt at huske med hverdagens mange gøremål og distraktioner. Men det er vi...

Kat's Naturals

Kat's Naturals er dedikeret til at have en positiv indflydelse på verden ved at formulere genoprettende CBD-produkter, der nærer sindet og kroppen. Virksomheden er grundlagt af Kat Merryfield og ledes af en uddannet naturlæge og ernæringsekspert, som har brugt sine årtiers erfaring med at lave naturlige produkter fra gård til hjem til at udvikle Kat's Naturals' beroligende midler.

Pasning fra jord til flaske
Deres virksomhed fokuserer på at levere næringsstoffer af høj kvalitet og terapeutisk energi til alle deres CBD-produkter og anvender klassens bedste teknikker til alle fem faser af deres proces for at sikre, at deres kunder forbedrer deres livskvalitet.

Høst
Kat's Naturals bruger tre multi-generationsfarme i det sydøstlige USA til at dyrke deres økologiske hamp, hvilket sikrer, at vores planter bliver passet med den største omhu og ekspertise.

De bruger kritisk CO2-ekstraktion, en konsekvent ren proces, der holder deres CBD-blandinger konsekvent rene uden nogensinde at bruge skrappe kemikalier.

Med den hensigt at levere smagfulde og terapeutiske produkter, tredobler vi vores CBD-olier for at fjerne jordiske undertoner og maksimere koncentrationen af ​​hver dosis for at give vores kunder et effektivt produkt.

Deres jord, planter og doser testes gennem hele vækstprocessen for at tjekke for pesticider, kemikalier og cannabinoidprofil. De leverer også et tredjeparts analysecertifikat (COA) for hvert produkt for at øge gennemsigtigheden, så vores kunder kan stole på ingredienserne i hvert middel.

Fordi Kat's Naturals forstår vigtigheden af ​​tilpasning, flasker vi deres produkter med forskellige CBD-koncentrationer, så deres kunder kan vælge en dosis, der passer til deres individuelle behov.

Tilbyder enkelhed og styrke
Som tak for landet reducerer de emballage og materialer, mens de stadig tilbyder de bedste CBD-tilskud på markedet. Fra dråber til cremer er hvert af deres produkter passende i størrelsen til at passe i deres kunders medicinskab, pung eller lomme uden at gå på kompromis med effektivitet eller lindring.

Kat's Naturals bruger kun amerikansk dyrket økologisk hamp, bæredygtige æteriske olier og terapeutisk energi absorberet af planter og videregivet til forbrugerne for at skabe de sundeste økologiske CBD-produkter på markedet.

Ved at starte Kat's Naturals vil de vise verden, at der er naturlige sundhedsmuligheder, de kan stole på. Deres virksomheds mission er at gøre en positiv forskel ved at producere de bedste økologiske CBD-produkter for at opfylde deres kunders sundheds- og livsstilsmål, hver gang de bruger dem.

Kat's Naturals er dedikerede til at producere højkvalitetsmidler, som CBD-industrien har desperat brug for. Ikke kun henter de de bedste ingredienser, udstyr og faciliteter, men de arbejder også med de mest dygtige og passionerede teams, leverandører, detailpartnere og landmænd. Hos Kat's Naturals leverer de økologiske CBD-produkter, der er omhyggeligt og omhyggeligt formuleret for at sikre, at alle vores midler er beriget med sunde og styrkende næringsstoffer, der helt sikkert vil gøre en forskel.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Kat's Naturals?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.