kencko

Alle anmeldelser

kencko

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo The Protein Works

The Protein Works

0 anmeldelser

Vi har alle hørt om det, proteintilskudene, som gør, du kan træne hårdere, og som også gør at du kan restitu...

Logo Immu52HD

Immu52HD

0 anmeldelser

Sundhed og godt helbred er højt på de fleste menneskers dagsorden, og flere danskere har nu en meget aktiv tilgang til ...

Logo Bulk Powders

Bulk Powders

0 anmeldelser

I adskillige år har der været øget vækst i Fitness og Sundhedsindutrien. Dette betyder, at flere forbrugere investerer i p...

Logo Altisundhed

Altisundhed

0 anmeldelser

Vi skal passe godt på os selv. Det er ikke altid lige nemt at huske med hverdagens mange gøremål og distraktioner. Men det er vi...

kencko

Kun 1 ud af 10 amerikanske voksne spiser det anbefalede minimum på 5 kopper frugt og grøntsager om dagen. 1 ud af 20 spiser nok fibre. kencko er på en mission for at forbedre disse tal - ikke kun ved at levere næringstætte, plantebaseredefødevarer af høj kvalitet, men også ved at uddanne og støtte folk til at opbygge et sundere forhold til mad og en mere næringsstoftætkost generelt.

Hvad er kencko smoothies?
kencko's instant smoothies er lavet af ægte frugter og grøntsager uden noget tilsat og intet taget ud undtagen vand. Friske, økologiskefrugter og grøntsager fryses og tørres langsomt for at bevare næringsstofferne, fibrene, farven og smagen i et praktisk pulver. Hver smoothie indeholder cirka 85 kalorier og giver den samme næringsværdi som 2,5 kopper frisk frugt og grøntsager. Bare bland det med vand eller din yndlingsmælk for et hurtigt, sundt energiboost – uanset hvor du er.

Hvordan tilbereder jeg kencko smoothies?
Hæld din valgte væske (afkølet vand, plante- eller mejerimælk) i flasken til randen, og tilsæt derefter indholdet af en smoothie-pakke. Låg flasken tæt og ryst for at blande. De fleste varianter af kencko smager fantastisk med enten din yndlingsmælk eller kølet vand, men nogle passer kun godt med den ene eller den anden. Tjek de enkelte pakker for mere information eller se deres blenderanbefalinger her.

Du kan også røre pulveret i yoghurt eller natten over havre, tilføje det til dine egne blendede drikkevarer eller røre det ud i varm mælk. Nogle mennesker har endda brugt det i cocktails, pastasaucer, pandekager og muffins! I sidste ende er det i dine hænder - så eksperimenter og glem ikke at dele dine tips og opskrifter med dem på Instagram @kencko.

Af sikkerhedsmæssige årsager må kencko shakerflasken ALDRIG bruges sammen med varme eller kulsyreholdige væsker eller placeres i mikrobølgeovnen.

Smartere løsninger til en mere sulten planet
Som Certified B Corporation® er kencko forpligtet til at udnytte forretningens kraft til at opbygge en mere inklusiv og bæredygtig økonomi. Hvert år ender næsten halvdelen af ​​alle friske frugter og grøntsager i skraldespanden, hvilket forårsager flere drivhusgasemissioner end de fleste lande. kencko opfanger næringsstofferne fra frisk frugt og grøntsager i en hyldestabil form, hvilket reducerer fordærvelse i forsyningskæden og hjælper forbrugerne med at spilde mindre. Deres B-Corp™-certificering holder os til de højeste standarder for social og miljømæssig ydeevne, gennemsigtighed og ansvarlighed.

kencko's smoothies rejser let
kencko reducerer aktivt deres aktiviteters CO2-aftryk på tre nøgleområder: produktion, emballering og forsendelse. Ved at indføre effektive fremstillingsprocesser er de i stand til at reducere spild til et minimum. Til emballage har de elimineret engangsplastik og bruger i stedet komposterbare og fornybare materialer. De tilbyder også kulstofneutral GoGreen forsendelse som standard. De vil aldrig stoppe med at forbedre os, og de vil holde dig opdateret.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring kencko?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.