LinusPro

Alle anmeldelser

LinusPro

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo The Protein Works

The Protein Works

0 anmeldelser

Vi har alle hørt om det, proteintilskudene, som gør, du kan træne hårdere, og som også gør at du kan restitu...

Logo Immu52HD

Immu52HD

0 anmeldelser

Sundhed og godt helbred er højt på de fleste menneskers dagsorden, og flere danskere har nu en meget aktiv tilgang til ...

Logo Bulk Powders

Bulk Powders

0 anmeldelser

I adskillige år har der været øget vækst i Fitness og Sundhedsindutrien. Dette betyder, at flere forbrugere investerer i p...

Logo Altisundhed

Altisundhed

0 anmeldelser

Vi skal passe godt på os selv. Det er ikke altid lige nemt at huske med hverdagens mange gøremål og distraktioner. Men det er vi...

LinusPro

LinusPro er en dansk virksomhed, der blev grundlagt i 2014. De har flere års erfaring med at producere mad og drikke til det danske marked, herunder produktion og konceptudvikling af funktionelle kosttilskud til atleter (Sports Nutrition). LinusPro Nutritions produkter er en del af revolutionen inden for kosttilskud. Den almene forbruger har et større behov for de kvalitetsstandarder, som topatleter længe har haft adgang til.

Deres mission er at give dig produkter af høj kvalitet til ethvert behov, som en aktiv og sundlivsstil medfører. Grundlaget for LinusPro er at levere gennemsigtige kvalitetsprodukter, som vores kunder vil købe igen og igen. Derfor lægger vi stor vægt på rene produkter med stor smag. De vil altid være i dialog med deres kunder for at yde den bedste service.

Vision
LinusPro's vision er at dele deres innovative produkter og løsninger med deres kunder og at producere præcis de kosttilskud, der mangler på markedet. En sund kost rig på protein er et stigende behov blandt befolkningen, da sund livsstil med højt aktivitetsniveau bliver mere og mere fremtrædende. Deres produkter skal hjælpe deres kunder med at nå deres mål.

Mission
LinusPro leverer en bred vifte af proteinprodukter, kosttilskud og sportsdrikke til den brede befolkning – både gennem detailhandel og online køb. LinusPro Nutrition tilbyder en totalløsning inden for kosttilskud. Deres produkter dækker ethvert behov. Uanset om du har brug for kosttilskud til bodybuilding, vægttab eller udholdenhedssport, har de det rigtige produkt til dig. Af denne grund har de et udvalg, der omfatter en bred vifte af kosttilskud. Disse omfatter proteinpulvere, proteinbarer, proteindrikke, energipulvere, energidrikke, økologiske produkter, et vegansk udvalg og vitamin- og mineraltilskud mv.

LinusPro giver forbrugerne adgang til vores produkter, hvor der er behov. Derfor har vi et sortiment, der er velegnet til både online og detail.

Mens de udvikler deres produkter, sørger vi for, at de er rene og naturlige. LinusPro bruger kun råvarer, der lever op til vores høje kvalitetsstandarder. Hvad angår kvalitet, er vores produkter blandt de bedste på markedet. Derudover er deres produkter fri for usunde fyldstoffer. De bruger kun mælk fra europæiske landmænd til deres proteinprodukter, hvilket sikrer, at produkterne ikke indeholder rester af skadelige stoffer som BST-hormoner, antibiotika mm.

Hvad er fordelene ved at handle hos LinusPro?
LinusPro's proteinpulver og andre pulveriserede kosttilskud er alle fremstillet i Danmark. De har et sundt leverandørnetværk, der gør dem i stand til at producere varer af den bedste kvalitet. Alle deres produkter er udviklet og testet i Danmark. Nogle producenter vælger at benytte udenlandske leverandører, som ikke opfylder de samme krav og standarder, som gælder i Danmark og resten af ​​EU.

Lynhurtig kundeservice
Hvis du skriver til os på info@linuspro.dk, svarer de inden for en hverdag. Hvis du har spørgsmål, problemer med din ordre eller har brug for anden hjælp, er de her for at hjælpe dig.

LinusPro sender dagligt
De sender alle ordrer indenfor 1-3 hverdage. Varer bestilt før kl. 14 afsendes samme dag. Varer bestilt efter kl. 14 på fredag ​​og i weekender og på helligdage vil blive afsendt den næste hverdag.

Hvad syntes du om LinusPro?
Din erfaring er vigtig for os. Skriv en anmeldelse idag.