Lucky Vitamin

Alle anmeldelser

Lucky Vitamin

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo The Protein Works

The Protein Works

0 anmeldelser

Vi har alle hørt om det, proteintilskudene, som gør, du kan træne hårdere, og som også gør at du kan restitu...

Logo Immu52HD

Immu52HD

0 anmeldelser

Sundhed og godt helbred er højt på de fleste menneskers dagsorden, og flere danskere har nu en meget aktiv tilgang til ...

Logo Bulk Powders

Bulk Powders

0 anmeldelser

I adskillige år har der været øget vækst i Fitness og Sundhedsindutrien. Dette betyder, at flere forbrugere investerer i p...

Logo Altisundhed

Altisundhed

0 anmeldelser

Vi skal passe godt på os selv. Det er ikke altid lige nemt at huske med hverdagens mange gøremål og distraktioner. Men det er vi...

Lucky Vitamin

Hos Lucky Vitamin har de et holistisk syn på sundhed og ved, at vejen til Happy Wellness er utrolig individuel. Det handler om mere end blot at huske at tage dine vitaminer – det handler om at have adgang til en række forskellige naturlige produkter til en overkommelig pris og få den støtte, du har brug for, for at bruge dem rigtigt, uanset din kost- eller sundhedsmål. Deres mål er at være dit første stop for naturligeprodukter og viden til at støtte dig på din rejse til wellness.

En sund livsstil behøver ikke at koste en formue
Lucky Vitamin mener, at sund livsstil skal være overkommelig og tilgængelig. Når du handler hos dem, kan du spare op til 75 % i rabat på detailpriser, fordi de arbejder direkte med mærker for at give dig den bedste handel. Lucky Vitamin tilbyder gratis fragt, medlemsbesparelser, belønninger til loyale kunder, månedlige tilbud og tilbud på en række topmærker og mange flere gode måder at spare på.

Udvalgte vitaminer
Lucky Vitamin mål er at give dig naturlige produkter af højeste kvalitet til den bedste pris. De prioriterer fuld gennemsigtighed højt, laver omhyggeligt deres udvalg og samarbejder kun med mærker, der deler deres høje standarder. Når du handler hos dem, får du et produkt, du kan stole på, direkte fra det mærke, der har lavet det.

Viden og inspiration
Lucky Vitamin tilbyder mere end bare produkter. Deres blog, Happy Wellness Life, er en original livsstilsudgivelse, der hjælper sundhedssøgende med at leve deres værdier. Deres journalister kommer til bunds i tingene med indsigt og råd fra brancheeksperter om ernæring, homøopati, skønhed, fitness og meget mere.

Generationer af wellness
Deres familie har hjulpet mennesker med at leve et sundtliv i over tre generationer. Det startede som et apotek, blev til en dynamisk helsekostbutik og udviklede sig derefter til en onlinebevægelse. Mange ting har ændret sig gennem årene, men én ting er forblevet den samme: De er her for at hjælpe dig på vej til et lykkeligt liv!

Forsendelse
Alle importerede produkter skal kun være til personlig brug og ikke til kommercielt videresalg. Sæt dig venligst ind i dit lands toldregler, før du afgiver din ordre. Lucky Vitamin påtager sig intet ansvar for produkter, der nægtes eller tilbageholdes af toldmyndighederne.

Skal jeg betale told og skat?
I mange af de lande, der betjenes af Lucky Vitamin, tilbyder de mindst én forsendelsesmulighed, der inkluderer told og allerede betalte skatter. Vælg denne mulighed for at sikre, at der ikke skal betales yderligere gebyrer ved levering.

Hvis en forudbetalt forsendelsesmulighed ikke er valgt eller ikke er tilgængelig, er du, kunden, ansvarlig for at betale alle told, skatter og gebyrer, der måtte være gældende. Disse gebyrer opkræves normalt i dit land af toldvæsenet eller leveringsagenten.

Toldreglerne varierer meget fra land til land. Kontakt venligst dit lokale toldkontor eller skattemyndighed for oplysninger om de produkter, du bestiller. Derudover, når du bestiller fra Lucky Vitamin, betragtes du som en importør og skal overholde love og regler i det land, hvor du modtager varerne. De kan ikke holdes ansvarlige for skatter, afgifter, tariffer eller karantænegebyrer eller pakkeopbevaringsgebyrer pålagt af din lokale toldmyndighed.

Hvordan var det at prøve Lucky Vitamin?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med Lucky Vitamin. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.