Mikroveda

Alle anmeldelser

Mikroveda

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo The Protein Works

The Protein Works

0 anmeldelser

Vi har alle hørt om det, proteintilskudene, som gør, du kan træne hårdere, og som også gør at du kan restitu...

Logo Immu52HD

Immu52HD

0 anmeldelser

Sundhed og godt helbred er højt på de fleste menneskers dagsorden, og flere danskere har nu en meget aktiv tilgang til ...

Logo Bulk Powders

Bulk Powders

0 anmeldelser

I adskillige år har der været øget vækst i Fitness og Sundhedsindutrien. Dette betyder, at flere forbrugere investerer i p...

Logo Altisundhed

Altisundhed

0 anmeldelser

Vi skal passe godt på os selv. Det er ikke altid lige nemt at huske med hverdagens mange gøremål og distraktioner. Men det er vi...

Mikroveda

Mikroveda er en ejerledet udviklings-, produktions-, salgs- og konsulentvirksomhed for assertive og målrettede mikroorganismekompleksernaturligbasis, som hovedsageligt stabiliseres i et flydende miljø og dermed gøres anvendelige til forskellige formål.

Deres kvalitet er internationalt værdsat
Mikroveda opretholder et netværk af internationale partnere for at sikre, at de løbende støtter hinanden lokalt i salg og rådgivning. Produktionsanlægget for stamløsninger/originale løsninger og færdige produkter med MikroVeda mikroorganismer drives bevidst som en fabrik i Tyskland under høje kvalitetsstandarder. De vokser nationalt, internationalt og på tværs af hele bredden af ​​deres produktsortiment. De differentierer sig gennemsigtigt i premiumsektoren med et rent naturligt produktionskoncept.

Naturlige processer som model
MikroVeda GmbH blev grundlagt i 2003 af Gabriele Freitag-Lau og Kurt Walter Lau. Forinden har de involverede gennemgået flere års opkvalificering hos relevante internationale partnere fra forskning og udvikling, således at MikroVeda i over 20 år har kunnet sætte sine egne standarder inden for fermenteringsteknologi baseret på mikroorganismer. Den naturlige proces tvinger os til at producere. De arbejder med ikke-genetisk modificerede mikroorganismer, der oprindeligt forekommer i naturen og bruger udelukkende økologiske, certificerede økologiske (KbA) råvarer. De undgår bevidst brugen af ​​billigere, frysetørrede økologiske kulturer og lægger stor vægt på at producere med levende og højaktive kulturer helt fra starten for at kunne garantere den konstant høje MicroVeda-kvalitet for vores kunder. At arbejde holistisk med levende multibiokulturer er jo altid en særlig udfordring, der kræver bred teknologisk knowhow, teknisk erfaring og stram kontrol for at opnå førsteklasses resultater med jævne mellemrum.

Relevante internationale teknologipartnere
Som ekspert i fermenteringsteknologi til effektive mikroorganismer investerer MikroVeda desuden i eget forskningslaboratorium og bakteriebank og samarbejder desuden med relevante internationale partnere for forskning, udvikling og andre laboratorier for altid at være en del af de nyeste forsknings- og udviklingsresultater. På denne måde kan de inddrage mere end 30 års mikrobiel forskning i deres produktudvikling. MikroVeda er derfor også en af ​​de få virksomheder på verdensplan, der er i stand til at producere stamløsninger / originale løsninger med aktive og stabile multibiokulturer som startere til probiotiske-fermentative processer på et rent naturligt grundlag, tilpasset det respektive miljø.

Naturligvis bæredygtig
MikroVeda bruger elektricitet fra 100 procent vedvarende energikilder (Greenpeace Energy), producerer egen elektricitet med eget solsystem og opvarmer produktions-, lager- og administrationsbygninger med et træpilleanlæg uden tropisk træ. De filtrerer affaldet og vaskevandet (gråvand) gennem vores eget naturlige plantebaserede rensningssystem (bortskaffelse af rodrum også gennem vores MikroVeda mikroorganismer).

Certificeret producent
Som tysk producent af fermenterede mikroorganismepræparater garanteres professionel kvalitets- og hygiejnekontrol (HACCP) under produktion, påfyldning og forsendelse. Alle ingredienser i præparaterne fra deres egen produktion og med MikroVeda mikroorganismer (DE -Oeko-037) er kontrolleret og certificeret af Oekop-Certification GmbH, Straubing. I henhold til EU-forordningen og den økologiske implementeringsforordning er præparaterne til jord- og gartneri også godkendt til økologisk jordbrug. Jord- og plantepræparaterne samt tilskudsfoderet til husdyr er også opført i Betriebsmittelliste fra Research Institute of Organic Agriculture (FiBl) Tyskland, Frankfurt/M.

Hvordan var det at prøve Mikroveda?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med Mikroveda. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.