Muscle & Strength

Alle anmeldelser

Muscle & Strength

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo The Protein Works

The Protein Works

0 anmeldelser

Vi har alle hørt om det, proteintilskudene, som gør, du kan træne hårdere, og som også gør at du kan restitu...

Logo Immu52HD

Immu52HD

0 anmeldelser

Sundhed og godt helbred er højt på de fleste menneskers dagsorden, og flere danskere har nu en meget aktiv tilgang til ...

Logo Bulk Powders

Bulk Powders

0 anmeldelser

I adskillige år har der været øget vækst i Fitness og Sundhedsindutrien. Dette betyder, at flere forbrugere investerer i p...

Logo Altisundhed

Altisundhed

0 anmeldelser

Vi skal passe godt på os selv. Det er ikke altid lige nemt at huske med hverdagens mange gøremål og distraktioner. Men det er vi...

Muscle & Strength

Hos Muscle & Strength er deres mission at bygge en platform, der udstyrer folk med den viden, værktøjer og produkter, de skal bruge for at nå deres fitness- og fysikmål.

Muscle & Strength er vokset fra et hobbywebsted til en onlineautoritet i fitnessbranchen, kendt for kun at udgive information af højeste kvalitet og give den til læserne gratis. Deres websted har i øjeblikket over 10.000 sider med indhold, herunder træning, artikler, videoer, ernæringsplaner, transformationer, fitnessværktøjer og ekspertvejledninger.

I 2008 åbnede de deres butik. På kun 12 år er Muscle & Strength Store blevet en online forhandlere af sportsernæring, fitnesstilbehør og beklædning. Butikken fører ikke kun mere end 10.000 produkter fra topmærker, men den tilbyder også sine kunder et væld af information om kosttilskud.

På grund af deres massive vækst og fremkomst som førende inden for både detail- og indholdsplatforme, accelererede de deres ekspansion i 2014 og flyttede til et specialbygget hovedkvarter på 60.000 kvadratmeter. Bygningen huser et specialbygget 4.000 kvadratmeter stort fitnesscenter og studiekøkken til skabelse af videoindhold. De har udvidet deres indholds-, salgs-, marketing- og videoteams for at forberede os på de kommende år.

Forsendelse
De fleste ordrer afsendes samme dag eller næste dag. Når din ordre afsendes, vil du blive mailet til et sporingsnummer for at følge din pakke, når den kommer til dig. Bemærk venligst, at mens de behandler og afsender ordrer 6 dage om ugen, afhenter deres forsendelsespartnere kun ordrer fra os mandag til fredag. Det betyder, at hvis de behandler og pakker din ordre i en weekend, vil sporingen blive opdateret på mandag.

Retur- og byttepolitik
Muscle & Strength's mål er, at du skal være 100 % tilfreds med dit køb hos dem. Derfor tilbyder de en 100% tilfredshedsgaranti på hvert produkt, de sælger. Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med et produkt, bytter de det gerne for dig eller giver dig pengene tilbage.

60 dages retur og bytte
Muscle & Strength accepterer returnering i op til 60 dage fra datoen for din ordre. Du kan starte en returnering ved at kontakte deres supportteam med dit ordrenummer, de varer, du ønsker at returnere, og årsagerne til hvorfor. I de fleste tilfælde vil de give dig en returlabel med instruktioner om, hvordan du returnerer produktet.

Nogle gange lever produkterne ikke op til dine forventninger, det forstår vi godt. Hvis du ikke er tilfreds med et produkt, du har åbnet, kan de stadig tage det tilbage eller bytte det. DeVi kan bede dig om feedback, som vi så kan give videre til brandet. De mærker, vi arbejder med, er meget modtagelige for kundernes feedback, da det hjælper dem med at forbedre deres produkter.

Der er nogle produkter, som de fører, som ikke kan returneres eller ombyttes. Hvis dette er tilfældet, vil det tydeligt fremgå af produktsiderne, at returnering ikke er mulig.

Hvordan var det at prøve Muscle & Strength?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med Muscle & Strength. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.