Myprotein

Alle anmeldelser

Myprotein

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo WeightWorld
WeightWorld
0 anmeldelser

Der er fokus på den personlige velvære, og selvom mange af os har lidt for meget på sidebenene, så er der også mange,...

Logo vitaePro
vitaePro
0 anmeldelser

Vitaminer og mineraler, som er med til at sikre, vi får et langt og aktivt liv, det er nok det, VitaePro er mest kendt for. De har specialise...

Logo The Protein Works
The Protein Works
0 anmeldelser

Vi har alle hørt om det, proteintilskudene, som gør, du kan træne hårdere, og som også gør at du kan restitu...

Logo Immu52HD
Immu52HD
0 anmeldelser

Sundhed og godt helbred er højt på de fleste menneskers dagsorden, og flere danskere har nu en meget aktiv tilgang til ...

Myprotein

Vi ved alle, at vi skal spise rigtigt og sove rigtigt, hvis vi skal have det ultimative ud af vores træning. Det er tit noget, som vi ikke har tid til, eller også er vores viden og den ernæring, som vi skal sammensætte for at få det ultimative ud af vores træning, ikke god nok. Det er der, hvor Myprotein kommer ind i billedet, for de har alle de remedier, der skal til for at sikre, at du kan få de nødvendige byggesten til at bygge en flot og adræt krop op og ikke lide af de mange problemer, som så mange begår, for træner du regelmæssigt, er det vigtigt med kosten.
Står du og mangler noget lækkert træningstøj eller andet tilbehør, så kan Myprotein også sagens hjælpe med det.

Om Myprotein
Myprotein er startet i 2004, de er vokset næsten fra før de var startet, for de er i dag en af de førende på markedet, og de er at finde i over 70 lande. De siger selv, de står på et solidt fundament af gode produkter, dedikerede medarbejdere og selvfølgelig de atleter, som bruger deres produkter, og som arbejder som influencere for dem. Myprotein er et firma, som sikrer, du får kvalitet for pengene, og den rette vejledning, så du kan optimere din træning og slippe for at skulle holde pauser eller andet, fordi du ikke får det, som du skal bruge for at træne hårdt.

Services hos Myprotein
Hos Myprotein får du kosttilskud, træningstøj, de små snackbarer og andet tilbehør, der skal til for at kunne træne hårdt og nå dine mål. Myprotein er også gode til at vejlede deres kunder, så de får det, de skal bruge, og de er desuden leveringsdygtige i drømme, som kunderne kan opnå med de rigtige kosttilskud. Ja det er lige det, de leverer, og til priser, hvor alle kan være med, for de er meget hånd i hanke med deres producenter.

Klager og kundeservice
Når du vil have fat i kundeservice hos Myprotein, så er det slet ikke så svært, som mange går og tror, for du finder ganske let både telefonnummer og mailadresse på den overskuelige hjemmeside. De svarer selvfølgelig hurtigst på telefonen, men også på mail står deres kompetente medarbejdere klar med de svar, som du skal bruge. For Myprotein så er med at holde kunderne glade, og de er villige til at gå langt, for at deres kunder er glade, og det er for dem lige meget, om det er en forespørgsel eller en klage, det er med at holde alle kunder glade.

Anmeldelse af Myprotein
Hvis du er som de fleste af os andre, så er sider, der bedømmer firmaer, din ven, og nu er det så på tide at få en ny ven, for der er kommet en ny hjemmeside, som lader dig som forbruger bedømme firmaerne. Den nye side giver mulighed for at være mere konstruktivt og giver dig en reel chance for at være den person, som andre lytter til, og som firmaere også selv bruger for at forbedre deres egen service.