NuLeaf Naturals

Alle anmeldelser

NuLeaf Naturals

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo The Protein Works

The Protein Works

0 anmeldelser

Vi har alle hørt om det, proteintilskudene, som gør, du kan træne hårdere, og som også gør at du kan restitu...

Logo Immu52HD

Immu52HD

0 anmeldelser

Sundhed og godt helbred er højt på de fleste menneskers dagsorden, og flere danskere har nu en meget aktiv tilgang til ...

Logo Bulk Powders

Bulk Powders

0 anmeldelser

I adskillige år har der været øget vækst i Fitness og Sundhedsindutrien. Dette betyder, at flere forbrugere investerer i p...

Logo Altisundhed

Altisundhed

0 anmeldelser

Vi skal passe godt på os selv. Det er ikke altid lige nemt at huske med hverdagens mange gøremål og distraktioner. Men det er vi...

NuLeaf Naturals

NuLeaf Naturals er en hampevirksomheder i Amerika. Grundlagt af en gruppe plantemedicinentusiaster, er deres vision at bane vejen for en linje af cannabinoidwellness-produkter, der fremmer en sund krop og sind.

At hjælpe mennesker til at leve et lykkeligere og sundere liv
Siden 2014 har NuLeaf Naturals været forpligtet til at producere kvalitets cannabinoidprodukter i deres reneste og mest potente form. Deres fulde spektrum cannabinoidekstrakter indeholder ingen tilsætningsstoffer, og den eneste ingrediens er økologiskhamp. Deres mål er at producere premiumcannabinoid wellness-produkter, som de ikke kun ville tage os selv, men også dele med vores familie og venner.

NuLeaf Naturals's proprietære formel giver dem mulighed for naturligt at producere en hel plantehampeekstrakt, der indeholder en høj koncentration af cannabinoider CBD, CBC, CBG, CBN og mere. Cannabinoider arbejder synergistisk med hinanden og er mere effektive, når de findes sammen, end når de er isoleret. Dette er kendt som entourage-effekten.

NuLeaf Naturals bruger cannabinoidekstrakter af høj kvalitet for at sikre et sikkert og reguleret produkt med uovertruffen styrke og konsistens. Deres produkter er lavet af økologiske ingredienser dyrket i USA.

Cannabinoiderne i deres produkter udvindes ved hjælp af avancerede metoder for at give et komplet udvalg af cannabinoider, terpener, æteriske olier og andre gavnlige phytonutrients. Dette resulterer i en mere potent blanding og kræver ikke skrappe opløsningsmidler. Deres produkter er cGMP-certificerede, hvilket beviser, at de er produceret i overensstemmelse med Good Manufacturing Practices, og deres faciliteter er ISO-certificerede, hvilket sikrer, at de konsekvent overstiger de højeste regulatoriske krav.

Premium Cannabinoid Wellness
NuLeaf Naturals er forpligtet til at give deres kunder den højeste kvalitet cannabinoidprodukter på markedet. Deres brancheførende ekstrakter indeholder et fuldt spektrum af synergistiske cannabinoider og terpener for at optimere dit velvære. Alle deres produkter er uafhængigt laboratorietestede for at sikre et sikkert, ensartet og effektivt produkt med uovertruffen styrke.

Retur
Du kan returnere nye, ubrugte og uåbnede produkter inden for 30 dage efter levering for fuld refusion, men NuLeaf Naturals beder dig dække forsendelsesomkostningerne for disse returneringer. Hvis returneringen skyldes en fejl fra vores side, såsom at du har modtaget et forkert eller defekt produkt, vil du modtage fuld tilbagebetaling af varen samt forsendelsesomkostninger. Kontakt venligst kundeservice for at arrangere en returnering. For at gøre det, send en e-mail til contact@nuleafnaturals.com eller ring til os på +1 720.372.4842.

Bytte
Hvis din ordre er forkert, defekt eller beskadiget ved ankomsten, ombytter NuLeaf Naturals din vare uden yderligere omkostninger for dig.

Tilbagebetalinger
Du skal forvente at modtage din refusion inden for fire uger efter, at din pakke er leveret til fragtfirmaet; dog vil du i mange tilfælde modtage dine penge meget hurtigere. Denne tidsramme tager højde for den transittid, det tager os at modtage din retur fra transportøren (5 til 10 hverdage), den tid det tager os at behandle din returnering, når de modtager den (3 til 5 hverdage), og tid, det tager din bank at behandle vores anmodning om tilbagebetaling (5 til 10 hverdage).

Hvis du af en eller anden grund ikke har modtaget din refusion efter 14 dage, bedes du kontakte NuLeaf Naturals på contact@nuleafnaturals.com og fortælle os det. De vil gøre alt i vores magt for at løse problemet hurtigt.

NuLeaf Naturals vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. Danske Anmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside