Painhunter

Alle anmeldelser

Painhunter

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Yoga International

Yoga International

0 anmeldelser

Mennesker verden over har i dag adgang til flere ting end nogensinde før, da internettet har åbnet en helt ny verden online: man ...

Logo Bodystore

Bodystore

0 anmeldelser

Leder du efter noget specifikt? Dette kan ofte give problemer eftersom der er så mange et træningsmærker, man kan kigge på....

Logo Gorilla Sports

Gorilla Sports

0 anmeldelser

"TRÆNINGSUDSTYR ALLE HAR RÅD"Gorilla Sports blev grundlagt i 2005 med en vision om at levere professionelt sports- og træningsuds...

Logo Bodylab

Bodylab

0 anmeldelser

Det hele startede i 2003, udbuddet af sportsernæring og fit lifestyle-produkter på det nordiske marked var begrænset, og kvalitet...

Painhunter

Hvis du er en af dem, der har prøvet næsten alt, er der stadig håb. Du har sikkert set eller hørt om en massagepistol før. En massagepistol er et apparat designet specielt til ømme muskler. Massageapparatet hjælper dig med at restituere bedre, så du kan komme tilbage til at træne hurtigere.

Du kan bruge massagepistolen både før og efter din træning. Hvis du vil bruge den før, så brug den til at varme dine muskler op, så du undgår skader. Det eneste du skal gøre er at massere de muskelgrupper du vil træne i cirka 5-10 minutter. På denne måde bliver du løsnet op og musklerne er klar til brug.

Efter træningen er det en god idé at komme i gang med strækøvelser. Dette vil hjælpe med at forhindre skader. Efter udstrækning kan du bruge massagepistolen til at massere dine muskler. Selvom du føler, at dine muskler ikke er ømme endnu, kan du stadig massere dem. 

Læs vores anmeldelse her, for at læse mere om Painhunter.dk's massagepistoler.

Hvem er Painhunter.dk
Painhunter.dk er en online webshop, som tilbyder massagepistoler. De kan garantere 100% at deres produkt kan hjælpe dig med din træning, hverdag eller smerter. De værdsætter kvalitet, top service, rimelig pris og hurtig levering. De brænder for at deres kunder får den bedste oplevelse, både med køb, service og eventuelle spørgsmål. Derfor har de en leveringstid på 1-2 hverdage og de svarer på alle henvendelser indenfor 24 timer.

Det hele startede for noget tid siden, da Painhunter.dk indså, at det var svært at finde en massagepistol til under 3.000 kr., hvor kvaliteten stadig var i top. Behovet var der, men produktet var der ikke. I det øjeblik så de muligheden i at sælge dig et produkt, der er til en fornuftig pris, og hvor kvaliteten ikke svigter. Painhunter.dk er et lille team, der brænder for det, de laver. Det hele startede som et projekt de gerne ville teste, men efterhånden som de gik længere og længere i processen, er Painhunter.dk nu en veletableret webshop med over 2.000 tilfredse kunder.

Hvad kan Painhunter.dk's produkt?
Deres produkt har mange egenskaber, som kan bruges til hele kroppen. Det gode ved den er, at du selv kan justere hastigheden, så den er tilpasset dine behov. Udover det er der fire hoveder, som du nemt kan tage af og på. Derudover er massagepistolen genopladelig og nem at have med på farten.

Painhunter PRO
Painhunter PRO giver dig mulighed for fuldt ud at massere de områder, der generer dig. Takket være dets funktionelle design og justerbare arm, kan du nemt nå næsten alle områder af kroppen.

Painhunter PRO er en kraftfuld massagepistol, der bruger trykterapi til at forbedre muskelrestitution, lindre stress og spændinger og lindre smerter i kroppen. Det var en testvinder hos Nettofitness.

Det er perfekt til dig som træner, hvis du dyrker sport på højt niveau eller lider af smerter i din hverdag.
Painhunter.dk samarbejder med flere fysioterapeuter, kiropraktorer, sportsmassører og atleter over hele landet.

Med Painhunter GO
Med Painhunter GO i lommestørrelse kan du nyde Painhunters højkvalitets muskelbehandling på farten. Painhunter GO er en lille, men meget kraftfuld massagepistol, der bruger trykterapi til at forbedre muskelrestitution, lindre stress og spændinger og lindre smerter i kroppen. Painhunter GO er din bedste ven, når du er væk hjemmefra.

Fik du også gavn af at bruge Painhunter.dk's produkter?
Vi vil meget gerne høre om din sundhedsmæssige erfaring med Painhunter.dk's massage pistoler her på siden.