PowerDot

Alle anmeldelser

PowerDot

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Yoga International

Yoga International

0 anmeldelser

Mennesker verden over har i dag adgang til flere ting end nogensinde før, da internettet har åbnet en helt ny verden online: man ...

Logo Bodystore

Bodystore

0 anmeldelser

Leder du efter noget specifikt? Dette kan ofte give problemer eftersom der er så mange et træningsmærker, man kan kigge på....

Logo Painhunter

Painhunter

0 anmeldelser

Hvis du er en af dem, der har prøvet næsten alt, er der stadig håb. Du har sikkert set eller hørt om en massagepistol f&o...

Logo Gorilla Sports

Gorilla Sports

0 anmeldelser

"TRÆNINGSUDSTYR ALLE HAR RÅD"Gorilla Sports blev grundlagt i 2005 med en vision om at levere professionelt sports- og træningsuds...

PowerDot

PowerDot er en elektriskmuskelstimulator, der bruges af atleter til fitness-entusiaster og videre. PowerDot har taget det gennemprøvede koncept med Neuromuscular Electrical Stimulation (NMES) og pakket det ind i en lille, let pod, der styres fuldt ud via en app på din mobilenhed. Dette giver dig adgang til mere end 12 NMES-programmer fra stort set hvor som helst i verden. Appen guider dig gennem hvert trin i processen, fra pudeplacering til programvalg til træningsvarighed. PowerDot har taget gættearbejdet og forvirringen ud af traditionel elektrisk muskelstimulering med smart teknologi.

PowerDot Smart Muscle Stimulator er forbundet til en revolutionerende mobilapp, der giver dig mulighed for at personliggøredintræning og spore dine data på ét sted. Denne app opdateres og forbedres konstant af PowerDot uden ekstra omkostninger for dig. Få påmindelser sendt til din telefon, når der er mest behov for terapi, og følg vejledningen til placering af puden, så du ikke lader dig gætte.

Fjernelse af adgangsbarrieren
Elektrisk muskelstimulering har været brugt af atleter og læger i årtier, men har typisk været dyrt og svært tilgængeligt. Med deres mobile økosystem giver vi dig adgang til 12+ forudindstillede muskelstimuleringsprogrammer med smarte guider, der viser dig, hvordan du bruger produktet. Du skal blot vælge et af de programmer, der fremmer restitution, øger muskelydelsen eller lindrer hverdagens stress med massage.

Du har sandsynligvis ikke tid eller penge til at se en specialist på daglig eller endda ugentlig basis. Med PowerDots innovative enhed EMS kan du rive træningsrummets fire vægge ned og få adgang til muskelstimulering hvor som helst. Designet med dig i tankerne, PowerDot kommer med genanvendelige puder, minimale ledninger, et slankt bærbart etui og er fuldstændig TSA-venligt.

Hvad er elektrisk muskelstimulering?
Elektriske muskelstimulatorer er enheder, der sender elektriske impulser til dine muskler for at tilskynde til muskelsammentrækninger. Specifikt får NeuroMuscular Electrical Stimulation (NMES) type 1 (slow-twitch) og type 2 (hurtigt twitch) muskelfibre til at trække sig sammen og kan give en række præstations- og restitutionsfordele ved forskellige frekvensniveauer.

Elektriske muskelstimulatorer bør kombineres med dine træningsrutiner og træningsprogrammer for at forbedre ydeevnen og hjælpe med restitution mellem træning eller efter træning. Elektrisk muskelstimulering bruger forskellige Hertz-intervaller til at aktivere specifikke muskelfibre og tvinge dem til at trække sig sammen. Disse sammentrækninger øger blodgennemstrømningen og næringsstoffordelingen, så flere muskelfibre rekrutteres. Dette hjælper kroppen med at restituere hurtigere, yde bedre og reducere risikoen for muskelskade.

Hvordan var det at prøve PowerDot?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med PowerDot. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.