Pullup & Dip

Alle anmeldelser

Pullup & Dip

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Yoga International

Yoga International

0 anmeldelser

Mennesker verden over har i dag adgang til flere ting end nogensinde før, da internettet har åbnet en helt ny verden online: man ...

Logo Bodystore

Bodystore

0 anmeldelser

Leder du efter noget specifikt? Dette kan ofte give problemer eftersom der er så mange et træningsmærker, man kan kigge på....

Logo Painhunter

Painhunter

0 anmeldelser

Hvis du er en af dem, der har prøvet næsten alt, er der stadig håb. Du har sikkert set eller hørt om en massagepistol f&o...

Logo Gorilla Sports

Gorilla Sports

0 anmeldelser

"TRÆNINGSUDSTYR ALLE HAR RÅD"Gorilla Sports blev grundlagt i 2005 med en vision om at levere professionelt sports- og træningsuds...

Pullup & Dip

Grundlæggerne af Pullup & Dip voksede begge op i den rolige Allgaeu-region (det sydlige Tyskland) og mødtes i 2010, mens de studerede industriteknik i Kempten. Det stod hurtigt klart for dem, at de var anderledes og ikke ønskede at arbejde med et almindeligt 9-til-5-job i en virksomhed. Sammen starter de deres første egne projekter i løbet af deres studie, såsom studenterarrangementer eller stiftelse af et personalemarkedsføringsfirma. Disse egne projekter er meget sjovere, end de er klar over: En dag skal de gøre deres egne ting, men hvad præcist?! Noget vil dukke op... I foråret 2015 dimitterer de med succes fra college.

Freeletics-træning
Pullup & Dip laver regelmæssigt deres Freeletics-træning på Theresienwiese, stedet for den verdensberømte Oktoberfest. Der laver de flittigt pull-ups på stangen af ​​fodboldmålene. Ikke en perfekt pull-up bar, men du kan trække dig selv op.

Lidt senere starter byggeriet til Oktoberfesten, og hele stedet er lukket. Dette eliminerer deres evne til at lave pull-ups, og der er ingen calisthenics park i nærheden. De er kreative og begynder at svejse en første mobiloptræksstang til et træ i Michaels fars garage.

Desværre er deres første prototype alt for omfangsrig, svær at transportere, holder ikke godt på træet, er kun anvendelig til pull-ups og ser også ud ... ja, lad os sige, trænger til forbedring. Vi giver ikke op og bliver ved med at pille. Det følgende er en mobil pull-up bar, der kan monteres på et træ, men som vægtmæssigt mere ligner en tank.

Freeletics-træning udvikler yderligere prototyper af en mobil pull-up bar og kommer tættere og tættere på deres mål. Da de gerne vil kunne træne hjemme selv i dårligt vejr, går de i gang med at udvikle en vægadaptertilvægmontering. I begyndelsen af ​​2016 beslutter de at åbne en Facebook-side og introducere produktet til andre atleter med billeder og videoer. Feedbacken fra fællesskabet er stor, og mange atleter fra hele verden ønsker også et sådant produkt for at gøre deres træning mere fleksibel.

De fortsætter med at designe og teste og kommer med den geniale idé, at de simpelthen kan dreje den mobile pull-up-stang 180° for at lave dips med passende greb på grund af det skrå design. Fællesskabet fejrer denne funktion, og flere og flere atleter beder om produktet.

Nu er vi på nippet til at lancere produktet ... men hvordan finansierer de egentlig masseproduktionen og varelageret?! Til en første masseproduktion skal der en stor ordremængde og en masse startkapital til. De har allerede brugt deres startkapital til de mange prototyper og udvikling. Nogen nævner tilfældigvis ideen om crowdfunding, og vi beslutter os for at forberede en crowdfunding-kampagne på Kickstarter.

Pullup & Dip vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside.