Puritans Pride

Alle anmeldelser

Puritans Pride

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo The Protein Works

The Protein Works

0 anmeldelser

Vi har alle hørt om det, proteintilskudene, som gør, du kan træne hårdere, og som også gør at du kan restitu...

Logo Immu52HD

Immu52HD

0 anmeldelser

Sundhed og godt helbred er højt på de fleste menneskers dagsorden, og flere danskere har nu en meget aktiv tilgang til ...

Logo Bulk Powders

Bulk Powders

0 anmeldelser

I adskillige år har der været øget vækst i Fitness og Sundhedsindutrien. Dette betyder, at flere forbrugere investerer i p...

Logo Altisundhed

Altisundhed

0 anmeldelser

Vi skal passe godt på os selv. Det er ikke altid lige nemt at huske med hverdagens mange gøremål og distraktioner. Men det er vi...

Puritans Pride

Hvis du vil vide, hvad Puritans Pride putter i hvert vitamin, vil de fortælle dig det, fordi de altid er ingredienser af højeste kvalitet fra hele verden. Hvis du vil se, hvor dine kosttilskud er lavet, viser de dig det. Det er lige her i USA. Alle fortjener at vide, hvad de putter i deres kroppe, ærligt talt.

Tillid er Puritans Pride's arv
Puritan's Pride blev grundlagt i 1973 og blev etableret for at give kunderne kvalitetsvitaminer, omsorgsfuld service og værdifulde priser.

Ægthed og venlighed
Puritan's Pride har udviklet loyale kunder over de sidste 40 år på grund af disse kerneværdier. Og loyalitet kender ingen alder. Fra deres ældste kunder til vores yngste modtager enhver Puritan's Pride-kunde et serviceniveau, der viser, hvor meget de bliver respekteret og værdsat. Det er sådan loyalitet opbygges – og sådan varer den.

Når en kunde køber et produkt fra Puritan's Pride, bør de være sikre på, at hvert vitamin, tilskud eller mineral er rent - fra de anvendte ingredienser til de fremstillede formuleringer. Produktions- og aftapningsprocessen opretholder integriteten og renheden af ​​hvert produkt. Resultatet er enkelt: Det, en kunde ser på etiketten, er præcis, hvad de får. Derfor stoler deres kunder på Puritan’s Pride.

For eksempel dyrkes deres hør i Dakotas og fiskeolie er fra Sydamerika. Deres produkter kommer fra 106 lande rundt om i verden – og vi ved præcis, hvor vores ingredienser skal komme fra for at sikre, at vi får den bedste kvalitet og styrke.

Fuld kontrol
Puritans Pride kontrollerer alle stadier af deres produktudvikling. At være selvhjulpen sikrer, at deres høje standarder opretholdes gennem hele processen – fra indkøb til fremstilling til pakning til distribution.

Viden og erfaring
FDA regulerer vitaminer og kosttilskud nøje. Hos Puritan's Pride er vores standarder lige så høje – eller højere. Deres kunder stiller disse krav til dem, selv før reglerne krævede dem.

Øjne rettet mod fremtiden
Puritan's Pride har et tæt samarbejde med Council for Responsible Nutrition. Det er en anden måde, de er på forkant med, hvad deres nuværende - og fremtidige - kunder efterspørger og forventer af vores produkter.

De ved også, at deres reaktion på disse krav skal være hurtig og beslutsom, men aldrig bør gå på bekostning af vores kerneværdier. Hos Puritan’s Pride handler innovation om at tage reel handling og kræve rigtige resultater – resultater, der gør livet sundere, bedre og lettere for vores kunder.

International forsendelsespolitik
Deres internationale forsendelsesomkostninger varierer afhængigt af vægt og destination. Samlede fragtomkostninger vil blive vist under kassen baseret på dine varer og deres destinationsland. Medmindre andet er angivet, gælder gratis forsendelsestilbud ikke for internationale ordrer.

De tilbyder hurtig, pålidelig forsendelse via DHL International. I nogle lande kan DHL også samarbejde med lokale transportører for den endelige levering af din pakke.

Hvordan var det at prøve Puritans Pride?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med ______. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.