Purity Select

Alle anmeldelser

Purity Select

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo The Protein Works

The Protein Works

0 anmeldelser

Vi har alle hørt om det, proteintilskudene, som gør, du kan træne hårdere, og som også gør at du kan restitu...

Logo Immu52HD

Immu52HD

0 anmeldelser

Sundhed og godt helbred er højt på de fleste menneskers dagsorden, og flere danskere har nu en meget aktiv tilgang til ...

Logo Bulk Powders

Bulk Powders

0 anmeldelser

I adskillige år har der været øget vækst i Fitness og Sundhedsindutrien. Dette betyder, at flere forbrugere investerer i p...

Logo Altisundhed

Altisundhed

0 anmeldelser

Vi skal passe godt på os selv. Det er ikke altid lige nemt at huske med hverdagens mange gøremål og distraktioner. Men det er vi...

Purity Select

Purity Select er sikre på, at du vil slutte dig til de hundredtusindvis af tilfredse kunder, som har brugt Purity Select i mange år. De bakker hvert køb tilbage med en 90-dages pengene-tilbage-garanti. De er en online butik, der har solgt proprietære bodybuildingkosttilskud og andre sundhedstilskud i mange år. I 2010 blev Purity Select købt af Inventory Recovery Corp.

De fleste af de produkter du finder på Purityselect.com er specifikt designet af Purity Select og kan ikke findes andre steder på internettet - Purityselect.com er deres eneforhandler, hvorfor de er stolte af at have et upåklageligt ry for produktkvalitet, renhed og kundeservice.

Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med dine resultater, når du bruger et af deres produkter, skal du blot returnere flaskerne for at få fuld refusion. De ved, at du vil være tilfreds med dine resultater, og det kombineret med vores 90-dages pengene-tilbage-garanti (fra købsdatoen) uden spørgsmål - de fortæller dig blot - bestil i dag, det er risikofrit! Du kan kun forbedre dit helbred.

KOMPLET GARANTI
Det er simpelt. Send dem en ubrugt eller brugt/tom flaske tilbage, hvis du ikke er tilfreds, så krediterer de dig købsbeløbet minus fragt. Dette giver dig mulighed for at prøve deres produkter uden risiko i 30 - 90 dage! Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med resultaterne, accepterer de din returnering og refunderer din købspris.

DERES LABORATORIER
Purity Select bruger en række forskellige laboratorier til at fremstille deres produkter. Ikke alle produkter fremstilles i de samme laboratorier. Deres laboratorier er førsteklasses nutraceutiske producenter i USA, som er GMP-certificerede. En GMP (Good Manufacturing Practice) certificeret producent er en, der har opfyldt et sæt Food and Drug Administration (FDA) standarder. GMP-certificering sikrer, at kosttilskud og vitaminer er fremstillet til at være sikre, høj kvalitet og rene. Når du køber fra en GMP-certificeret producent, kan du beskytte dig selv og dine kunder. GMP-certificering er en yderligere foranstaltning, der sikrer, at vores produkter er sikrere end produkter fremstillet i ikke-GMP-certificerede laboratorier.

At være GMP-certificeret betyder, at producenter har demonstreret over for FDA-regeringsinspektører, at de ikke kun har faciliteterne til sikkert at fremstille nutraceuticals, men også til sikkert at pakke, mærke og opbevare dem. Hvis et laboratorium ikke kan påvise dette over for FDA, kan det ikke hævde at være GMP-certificeret.
At blive en GMP-certificeret producent kræver en omfattende certificeringsproces, som deres laboratorier har bestået. Deres laboratorier har gjort alt, hvad der er nødvendigt for at sikre, at deres faciliteter overstiger FDA's krav til en GMP-certificeret producent. Derudover tjener laboratoriernes proprietære politikker til at beskytte og sikre, at kun produkter af højeste kvalitet og renhed kommer fra laboratoriets topmoderne faciliteter.

Tak fordi du læste om Purity Select
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Purity Select kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.