Raunsborg

Alle anmeldelser

Raunsborg

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo iHerb

iHerb

2 anmeldelser

Her finder du alt i Vitaminer, Kosttilskud, Proteiner og andre essentielle næringstoffer. Om IHerb.Com IHerb.Com er et Amerikansk firma, ...

Logo FitTrack

FitTrack

1 anmeldelser

FitTrack tror ikke på én løsning til alle kost- og træningsplaner. De tror på, at dit helbred er lige så unik...

Logo Sensilab

Sensilab

1 anmeldelser

Sensilab's historie begyndte med et simpelt ønske: At give tilbage til folk, hvad der aldrig skulle have været taget fra dem. De har b...

Logo vitaePro

vitaePro

1 anmeldelser

Vitaminer og mineraler, som er med til at sikre, vi får et langt og aktivt liv, det er nok det, VitaePro er mest kendt for. De har specialise...

Raunsborg

Raunsborg har ladet sig inspirere af de gamle, kloge konders viden. Fra de tider, hvor der blev sanket urter og planter i naturen, og hvor de blev omsat til pleje af hud og krop. Det er ikke en helt tabt viden, og det er planter, der gror lige udenfor vores dør, og som samtidig passer til hudtyperne her mod nord.

Om Raunsborg
Forskning og moderne videnskab møder den gamle viden om nordens planter hos Raunsborg, og det giver en serie med hudplejeprodukter, der er velegnet til nordisk hud, der kan være følsom overfor vind og vejr - særligt i den kolde tid på året.
Der er udviklet tre serier af Raunsborg. Der er en, der er inspireret af norden, en serie til mænd og en til følsom hud. Den sidste er uden parfume, og den kan derfor anvendes af alle, også af børn, der kan have brug for mere sensitive produkter. Du kan også finde mange spændende produkter i gaveindpakninger. Så er der altid til en værtindegave, en fødselsdagsgave eller bare til lidt ekstra luksus til dig selv, for det må man bestemt gerne gøre.

Services hos Raunsborg
Services er helt i top hos Raunsborg. Du kan bestille alle produkter - i forskellige størrelser - direkte på deres hjemmeside, ligesom du kan læse om dem alle sammen. I deres FAQ og gennem deres kundeservice kan du stille spørgsmål om de forskellige varer de fører, så du kan finde det, der passer til din hudtype og til resten af familiens. Raunsborg har desuden deres egen blog på deres hjemmeside, hvor du kan læse indlæg om det, der rør sig hos denne virksomhed.
Der er direkte adgang til deres kontrolrapport - det som det fleste af os kender som smiley-ordningen. Det er endnu en sikkerhed for, at kvaliteten er, som den skal være. Din betaling er på samme måde lige så sikker med mange betalingsmuligheder, hvor der vil være mindst en, der også passer dig.

Kundeservice og klager
Dine bestilte varer vil blive leveret indenfor få dage som pakkepost, så du ikke skal vente længe på enten noget nyt eller det, du er ved at løbe tør for. Når du bestiller vil du modtage din faktura som e-mail, så du kan være sikker på, din odre er modtaget og behandlet.
Fortryder du dit køb kan du returnere dine varer, og Raunsborg har gjort det nemt for dig ved at lave en standardformular på deres hjemmeside, som du kan bruge, hvis der er noget, der ikke er faldet i din smag. Men de strækker sig endnu længere med en fyldig vejledning om dine videre muligheder for klageadgang, såfremt der skulle opstå en tvist mellem dig som kunde og dem som forretning.

Anmeldelse af Raunsborg
Er du blandt dem, der har handlet produkter på Raunsborgs hjemmeside? Hvis ja kan du skrive din egen anmeldelse af firmaet her, hvor du både kan fortælle om dine oplevelser med deres varer, men også om deres service; levering, kontakt med deres kundeservice, deres hjemmeside og deres blog. Ved at dele dine oplevelser, kan andre få glæde af det ved deres køb.