Simple Feast

Alle anmeldelser

Simple Feast

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Do Fasting

Do Fasting

0 anmeldelser

Hvis man ser nærmere på menneskets historie, vil man opdage, at fasten er dybt forankret i vores biologi. I tidligere tider var adgange...

Logo Dokter Online

Dokter Online

0 anmeldelser

Dokter Online kan hjælpe med let behandlelige helbredsproblemer. Med information, der er skrevet sammen af ​​læger og en r&...

Logo Med24

Med24

0 anmeldelser

Hos Med24 drømmer de om at give dig sundhed til din krop og dit sind. Uanset hvor du er i livet, vil de gerne hjælpe dig med at n&arin...

Logo Your Super

Your Super

0 anmeldelser

Du fortjener at vide, hvad du fodrer din krop med. Deres superblandinger indeholder 5-6 naturligt tørrede superfoods – det er det! All...

Simple Feast

Simple Feast handler om vejen til en mere bæredygtiglivsstil fuld af forkælelse, smagsoplevelser og gode oplevelser. Baseret på deres plantebaseredemåltidsløsninger stræber de efter at gøre livet lettere og bedre for dig, dine børn og deres fælles planet.

Simple Feast ønsker at tage alle med på en rejse til en fremtid, hvor kraften og smagen af ​​planter er i centrum for deres måltider. Gennem lækre og inspirerende smagsoplevelser vil de ændre folks madvaner i en mere bæredygtig retning. De tror på, at de sammen kan stoppe klimaforandringerne og beskytte vores fælles planet for fremtidige generationer. Dette er fremtiden.

Simple Feast's historie
Simple Feast blev grundlagt i 2014 med visionen om at få danskerne til at lave mere mad derhjemme. Et måltid delt med familie og/eller venner er trods alt måske det mest umenneskelige, de har. Deres produkt dengang bestod af en app med hundredvis af opskrifter fra nogle af de bedste kokke i verden. De måtte dog stå over for den udfordring, at vi i dag har mindre tid til at lave mad, og at de daglige måltider skulle være nemme og hurtige at tilberede. Derfor besluttede vi i marts 2017 at hjælpe dig med at lave mad på travle dage. Dengang indeholdt deres retter op til 20 % kød.

Men de vidste godt, hvilke retter de skulle lave. Simple Feast havde læst alt for meget til ikke at vide bedre. Klimarapport efter klimarapport havde for længst imponeret os. De vidste, at en plantebaseret kost ville reducere vores fødevareklimaaftryk med 60-80 % – alt efter hvordan det blev beregnet. De vidste, at en plantebaseret kost - denne ene hverdagshandling i sig selv - havde potentialet til at være deres generations største bidrag til os og fremtidige generationer. Derfor var der ikke længere nogen tvivl for os. Fra 1. november 2017 sagde vi farvel til kød og bød velkommen til en eksplosiv verden af ​​planter og smag.

Anders Vald, Rasmus Kliim, Rasmus Grube, Philip Kløvborg Grønkjær, Jakob Kjær og Niklas Skjutare, der har arbejdet i Michelin-stjernerestauranter i ind- og udland, som Kong Hans Kælder, Geist, Kadeau, står nu bag udviklingen af ​​vores plantebaserede aftensmad. Alkymi, Radio, PM & Friends, Aquavit, Herman og Relay. De har også tidligere stået for produktudvikling hos bl.a. Løgismose og Claus Meyer.

Økologi, lokale og årstidens grøntsager, cirkulær tænkning og kort tilberedningstid er DNA og urokkelige dogmer i udviklingsprocessen.

Simple Feast er B Corp™-certificeret
B Corp™ er en international virksomhedscertificering, der definerer succes gennem en inklusiv og bæredygtig økonomi. Som certificeret B Corp ™ betyder det, at vi opfylder de højeste reviderede standarder for gennemsigtighed, ansvarlighed, bæredygtighed og ydeevne med det mål at skabe værdi for samfundet. Læs mere her.

Simple Feast støtter også miljøorganisationen Plastic Change, som arbejder for at bekæmpe plastikforurening verden over. For hver levering med vores genbrugsboks støtter du deres arbejde med 1 DKK.

Hos Simple Feast har de en række faste samarbejdspartnere, som dagligt forsyner vores køkkener med friske råvarer. Når vi modtager ingredienserne til vores måltidskasser, bliver de klargjort og pakket i bæredygtig emballage, inden de sendes til vores kunder.

De udvælger vores leverandører og samarbejdspartnere ud fra deres økologiske og plantebaserede sortiment og dets kvalitet, og vi har en løbende dialog om, hvordan vi kan gøre deres produkter endnu bedre i forhold til smag og bæredygtighed.

Tak fordi du læste om Simple Feast
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Simple Feast kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.