SuperSmart

Alle anmeldelser

SuperSmart

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

F
Fillip R.
Jeg har kun prøvet et af deres produkter, men jeg må indrømme, at jeg er meget meget tilfreds med kvaliteten af deres produkt AMPK, det virker, det er lidt dyrt i betragtning af forsendelsesomkostn...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Super smart service

  Jeg har kun prøvet et af deres produkter, men jeg må indrømme, at jeg er meget meget tilfreds med kvaliteten af deres produkt AMPK, det virker, det er lidt dyrt i betragtning af forsendelsesomkostninger til Spanien, måske for gentagne kunder kunne du tilbyde en kampagnekode fra tid til anden modtager jeg i øjeblikket kampagnekoder, men kun for andre produkter. Jeg købte produktet, som jeg aldrig har modtaget, til trods for at posttjenesten markerer det som leveret. Så jeg kontaktede kundeservice, som var hurtig til at svare og høflig i manerer; de sendte hurtigt produktet igen uden at jeg spurgte.

  Vil helt klart anbefale til dem venner og familie. Servicen er overordnet god


Andre læste også

Logo The Protein Works

The Protein Works

0 anmeldelser

Vi har alle hørt om det, proteintilskudene, som gør, du kan træne hårdere, og som også gør at du kan restitu...

Logo Immu52HD

Immu52HD

0 anmeldelser

Sundhed og godt helbred er højt på de fleste menneskers dagsorden, og flere danskere har nu en meget aktiv tilgang til ...

Logo Bulk Powders

Bulk Powders

0 anmeldelser

I adskillige år har der været øget vækst i Fitness og Sundhedsindutrien. Dette betyder, at flere forbrugere investerer i p...

Logo Altisundhed

Altisundhed

0 anmeldelser

Vi skal passe godt på os selv. Det er ikke altid lige nemt at huske med hverdagens mange gøremål og distraktioner. Men det er vi...

SuperSmart

I takt med at der er mere tilgængelig information omkring sundhed og positive livsstilsændringer online end mogensinde før, så har alternativ mecidin og kosttilskud set en stigende vækst hos danske forbrugere. Langt de fleste af denne type vitaminer og tilskud indtages ved at spise eller drikke dem og derfor er det utroligt vigtigt, at man undersøger de forskellige leverandører og produkter, før man begynder at tage deres produkter. I den forbindelse anvender mange kundeanmeldelser fra andre, for at læne sig op ad deres erfaringer. På den måde kan man både undersøge, om produkterne har bivirkninger ved brug, samt om de lever op til forventningerne omkring øgede sundhedsmæssige fordele og lignende.

Om SuperSmart
SuperSmart.com er en Europæisk forhandler af kosttilskud og virksomheden driver netbutikker under samme navn, på flere forskellige sprog. Virksomheden oprettede sin første online hjemmeside i 1996, på linje med den øgede interesse for online handel på daværende tidspunkt. Til at starte med importerede virksomheden produkter fra USA, men i dag har virksomheden udviklet deres egne kosttilskud, som er baseret på SuperSmarts egne formler og opskrifter.
SuperSmart fokuserer ifølge dem selv på høj kvalitet af deres produkter, hvilket de søger at vedligeholde gennem en fokuseret og streng fremstillingsproces. Deres Produktionsprocesser og emballeringsmetoder er i overensstemmelse med god fremstillingspraksis (GMP) og de er endvidere blevet HACCP-certificeret, hvilket medfører at der er maksimal sporbarhed og sikkerhed involveret.
Hos SuperSmart udvælges råmaterialer af deres fødevareingeniør. De fleste af disse råmaterialer overholder et etisk charter, der har til formål at hjælpe med vedligeholdelsen af miljøet, samt at fremme lokale miljøansvarlige tiltag.
Over 90 % af virksomhedens produkter indeholder kun naturlige hjælpestoffer såsom rismel, risklid og akaciegummi, samt andre.

Produkter og Services hos SuperSmart
SuperSmart er en netbutik der tilbyder kunder i hele Europa en bred vifte af produkter, indenfor kategorierne kosttilskud og sundhed. Ifølge virksomheden selv er doserne og sammensætningen af deres produkter baseret på de nyeste videnskabelige data, der har vist sig at være mest effektiv.
Blandt deres produktkategorier kan man finde deres egenudviklede anti-aging produktserie, der kun kan købes gennem deres egen netbutik. 
Man kan derudover finde kosttilskud og daglige vitaminpiller, der indeholder ingredienser såsom multivitaminer, essentielle fedtsyrer, probiotika der er gastro-resistente, vitamin D3, samt mange andre tilskud og ingredienser.
Bestiller man hos denne virksomhed, så lover de via deres tilfredshedsgaranti pengene tilbage, hvis ikke man er tilfreds med produkternes resultater.
Derudover får man gratis levering ved køb over en samlet ordreværdi på et vist beløb. Levering til Danmark fra SuperSmarts faciliteter i Luxembourg tager normalt 4-10 hverdage og afsendelse foregår hurtigst muligt efter ordren er bestilt og betalt

Komplimenter, Klager og Tips til SuperSmart
Kender du til SuperSmarts produkter og har du tidligere købt kosttilskud eller andet hos denne virksomhed? Hvis dette er tilfældet, så vil det være en stor hjælp for andre der læser med her på siden, hvis du har mulighed for at skrive en brugeranmeldelse af SuperSmart. Selv en kort beskrivende tekst kan medføre, at andre handlende kan danne sig et bedre overblik over virksomhedens produkter og derved bedre afgøre, om de kan hjælpe med netop de sundhedsmæssige fordele, som personen søger at opnå.