Toppik

Alle anmeldelser

Toppik

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo The Protein Works

The Protein Works

0 anmeldelser

Vi har alle hørt om det, proteintilskudene, som gør, du kan træne hårdere, og som også gør at du kan restitu...

Logo Immu52HD

Immu52HD

0 anmeldelser

Sundhed og godt helbred er højt på de fleste menneskers dagsorden, og flere danskere har nu en meget aktiv tilgang til ...

Logo Bulk Powders

Bulk Powders

0 anmeldelser

I adskillige år har der været øget vækst i Fitness og Sundhedsindutrien. Dette betyder, at flere forbrugere investerer i p...

Logo Altisundhed

Altisundhed

0 anmeldelser

Vi skal passe godt på os selv. Det er ikke altid lige nemt at huske med hverdagens mange gøremål og distraktioner. Men det er vi...

Toppik

Toppik er et hårfiberprodukt. Den skjuler skaldedepletter og giver mænds og kvinders hår et fyldigere udseende. Kort sagt indeholder hårfiberprodukter små fibre (normalt lavet af keratin), som er magnetisk ladede. Denne magnetisme hjælper dem med at binde sig til individuelle hårstrå og tilføjer volumen. Den ekstra bulk får håret til at se fyldigere og tykkere ud. På denne måde skjules udtyndingsområder og samtidig bevare et naturligtudseende.

Ingredienser og tilsætningsstoffer
Hver Toppik-formulering består af fem aktive ingredienser. Disse er:

Keratin er en naturlig fiber, som menneskehår også er lavet af. Det er i det væsentlige tætpakkede lag af proteiner, der beskytter din krops epitelceller (overfladevæv) mod ydre skader.

Silica (også kendt som siliciumdioxid og kvarts) er et naturligt grundstof, der også kan fremstilles kunstigt. Ny forskning viser, at silica kan være gavnligt for menneskers sundhed, især da det menes at fremme optagelsen af ​​mineraler (især calcium). Når silica påføres huden og håret, er det usandsynligt, at det absorberes. Men det kan stadig vise sig at være gavnligt ved at lette optagelsen af ​​de andre ingredienser.

Ammoniumchlorid er et uorganisk materiale, der ofte bruges som smags- og fortykningsmiddel. I små doser, som i Toppik, er det nok ikke skadeligt.

Phenoxyethanol er en alkohol, der almindeligvis anvendes som konserveringsmiddel i kosmetik. Desværre kan denne ingrediens forårsage allergiske reaktioner, herunder kontaktdermatitis og endda anafylaksi. Hvis du ammer eller er gravid, bør du undgå ethvert produkt, der indeholder phenoxyethanol, da det kan forårsage dysfunktion af nervesystemet hos spædbørn.

Chlorphenesin er et syntetisk kemikalie med to hovedanvendelser: Muskelafslappende og konserveringsmiddel. Dette er en anden ingrediens, der kan forårsage kontakteksem og kan forårsage åndedrætsbesvær hos spædbørn, der kommer i kontakt med den.

Er Toppik sikkert at bruge?
Selvom Toppik ikke er åbenlyst usikker, indeholder den nogle ingredienser, der giver anledning til bekymring. Disse ingredienser - specifikt phenoxyethanol og chlorphenesin - er blevet forbundet med forskellige sundhedsmæssige bekymringer og bivirkninger. Derudover vides det ikke præcist i hvor høj grad disse ingredienser optages i huden. Hvis du stadig ønsker at bruge produktet, skal du være opmærksom på mulige bivirkninger.

Er der nogen bivirkninger?
Som med ethvert hårprodukt på markedet er der mulighed for bivirkninger. Dette afhænger af individets følsomhed. De mest almindelige bivirkninger ved Toppik er irritation af hovedbunden og kløe. Nogle mennesker finder fibrene irriterende, og langvarig brug kan forårsage rødme og andre tegn på irritation. Skæl og slid kan også forekomme, især ved ekstrem varme eller svedtendens.

En allergisk reaktion (kendt som kontaktdermatitis) er mulig hos visse individer. Symptomerne omfatter kløe, svie, rødme og nældefeber. I alvorlige (men sjældne) tilfælde kan dette føre til anafylaksi. Hvis dette sker, skal du stoppe med at bruge produktet og straks søge lægehjælp.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Toppik
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.