Vitamin World

Alle anmeldelser

Vitamin World

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo The Protein Works

The Protein Works

0 anmeldelser

Vi har alle hørt om det, proteintilskudene, som gør, du kan træne hårdere, og som også gør at du kan restitu...

Logo Immu52HD

Immu52HD

0 anmeldelser

Sundhed og godt helbred er højt på de fleste menneskers dagsorden, og flere danskere har nu en meget aktiv tilgang til ...

Logo Bulk Powders

Bulk Powders

0 anmeldelser

I adskillige år har der været øget vækst i Fitness og Sundhedsindutrien. Dette betyder, at flere forbrugere investerer i p...

Logo Altisundhed

Altisundhed

0 anmeldelser

Vi skal passe godt på os selv. Det er ikke altid lige nemt at huske med hverdagens mange gøremål og distraktioner. Men det er vi...

Vitamin World

Ernæring begynder ved kilden. Det har været Vitamin World's filosofi, siden de åbnede vores døre i 1977, og wellness har altid været vores passion. De er et firma af wellness-entusiaster. De brænder ikke kun for ernæring, men også for at hjælpe andre med at opdage deres bedste jeg.

Vitamin World er baseret i USA, men de henter de mest unikke ingredienser fra hele verden og er meget selektive. Når de er tilfredse med kilden til ingredienserne, sørger de for, at de er omhyggeligt dyrket. Derefter føres disse skatte til produktionsfaciliteter i verdensklasse for at udvikle og producere deres kosttilskud af høj kvalitet. På denne måde kan de garantere, at hvert produkt er grundigt testet og lever op til deres høje forventninger.

Derfra pakkes produkterne og sendes direkte til dig. Så når vi siger "ernæring fra kilden", kan du være sikker på, at de virkelig mener det. Uanset om du er en nybegynder inden for ernæring eller en sundhedsguru, kan Vitamin World guide dig på din vej til dit bedste jeg. I deres butikker finder du kyndigt, venligt personale til at hjælpe dig med at finde den ernæring, der passer til dig. Hos Vitamin World er der en verden af ​​valgmuligheder. 

Ernæring fra kilderne
Når det kommer til kosttilskud, er intet så vigtigt som kvalitet. Det er derfor, Vitamin World har deres produkter lavet i USA af de fineste ingredienser hentet fra hele verden. De udvælger de friskeste, reneste og mest potente naturskatte og garanterer strengkvalitetsanalyse og sikkerhedstest i verdensklassesfaciliteter.

Hvert supplement er omhyggeligt udformet efter de højeste standarder for styrke og renhed for at hjælpe dig med at nå dine personlige velværemål. Fordi de er baseret lige her i USA, sikrer deres vidende og dedikerede team kvaliteten af ​​vores produkter gennem hele processen. Efter hver batch af kosttilskud er gentestet for streng renhed og 100 % styrke, sendes de til vores butikker og direkte til dit hjem. Fra råvarer til forseglet emballage er Vitamin World kvalitetssikret.

Vitamin World's kvalitetesløfte
De ved, at Vitamin World-kunder er de mest krævende sundhedsbevidste mennesker.  Vitamin World er stolte af kvaliteten af deres produkter og vil gerne sikre sig, at du er helt tilfreds. Hvis du ikke er helt tilfreds, kan du returnere alle åbne eller uåbnede produkter inden for 30 dage efter købsdatoen for at få fuld refusion. Hvis du har bestilt mere end 1 eksemplar af en bestemt vare, kan kun 1 af disse varer returneres åbnet. Alle andre genstande skal forsegles. Når din returnering er modtaget, modtager du din refusion i den oprindelige betalingsform.

Hvis der er gået 30 dage siden dit køb blev afsendt, kan de desværre ikke acceptere varen/varerne tilbage. I tilfælde af at du returnerer varen/varerne til Vitamin World uden for 30 dages returperiode, kan varen/varerne returneres til køber efter anmodning. Det er købers ansvar at udstede en returlabel og betale de tilhørende forsendelsesomkostninger, ellers vil produktet blive ødelagt. Vitamin World anbefaler at sende disse former for returnering via forsikret/sporbar post, da vi ikke er ansvarlige for varer, der ikke kommer tilbage til dem.

Tak fordi du læste om Vitamin World
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Vitamin World kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.