Your Super

Alle anmeldelser

Your Super

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Do Fasting

Do Fasting

0 anmeldelser

Hvis man ser nærmere på menneskets historie, vil man opdage, at fasten er dybt forankret i vores biologi. I tidligere tider var adgange...

Logo Dokter Online

Dokter Online

0 anmeldelser

Dokter Online kan hjælpe med let behandlelige helbredsproblemer. Med information, der er skrevet sammen af ​​læger og en r&...

Logo Med24

Med24

0 anmeldelser

Hos Med24 drømmer de om at give dig sundhed til din krop og dit sind. Uanset hvor du er i livet, vil de gerne hjælpe dig med at n&arin...

Logo Simple Feast

Simple Feast

0 anmeldelser

Simple Feast handler om vejen til en mere bæredygtig livsstil fuld af forkælelse, smagsoplevelser og gode oplevelser. Baseret på ...

Your Super

Du fortjener at vide, hvad du fodrer din krop med. Deres superblandinger indeholder 5-6 naturligt tørrede superfoods – det er det! Alle ingredienser er certificeret økologiske, ikke-GMO, glyphosatfrie, plantebaserede ogglutenfrie. Du finder aldrig sødestoffer, stevia, kunstige smagsstoffer, fyldstoffer, konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer.

100 % gennemsigtighed
Your Super mener, at du skal vide, hvor din (super)mad kommer fra. Derfor har de skabt en 100 % gennemsigtig forsyningskæde. De henter alle vores ingredienser direkte, de ved, hvor de kommer fra, og de forsøger at have en positiv indflydelse på de lokalsamfund, de kommer fra.

1:1 give tilbage
Din Super er B Corp-certificeret - den højeste standard for virksomheders sociale ansvar. Your Super mener, at alle fortjener at være glade og sunde. Det er derfor, vi har indgået et samarbejde med Action Against Hunger for at donere én livreddende madbar til dem, der har behov for hver købte Your Super-mix (1:1).

100 % TRANSPARENT FORSYNINGSKÆDE
Your Super mener, at du skal vide, hvor al (super) mad kommer fra. Det er derfor, de har skabt en 100 % gennemsigtig forsyningskæde, hvor du kan møde vores Dine Super Heroes: de mennesker, der dyrker disse kraftfulde og nærende superfoods.

3. PARTS KVALITETSKONTROL
Your Super ønsker at sikre, at du får superfoods af højeste kvalitet. Det er derfor, de giver dig Din Super-garanti på, at alt er: USDA-certificeret organisk, IKKE-GMO-verificeret, 100% plantebaseret og fri for gluten, nødder, soja, mælkeprodukter, sødestoffer, fyldstoffer, tilsætningsstoffer, konserveringsmidler, smagsstoffer, glyphosat og tungmetaller. Alle vores batcher er testet af uafhængige laboratorier.

Your Super henter alle superfoods direkte og ved, hvor de kommer fra. Sourcing fra vores superfoods giver os mulighed for at støtte lokalsamfund og tilskynde små landmænd til at gøre det rigtige (f.eks. ikke bruge pesticider).

Slut med sult
Hvert år dør 2,6 millioner børn verden over af alvorlig underernæring – det er et barn hvert 12. sekund. Det er derfor, vi samarbejder med nonprofitorganisationer som Action Against Hunger og People Concern, der er dedikeret til at bekæmpe sult i verden.

Bemyndigelse af kvinder
Som kvindelig grundlægger ligger det at styrke kvinder meget tæt på mit hjerte. Gennem deres partnerskaber med nonprofitorganisationer som Love Land Foundation stræber vi efter at være en del af den forandring, der støtter kvinder gennem uddannelse, bevidsthed og kvinders sundhed.

Rent vand
Det anslås, at 29 % af verdens befolkning ikke har adgang til rent drikkevand. Det skal ændres! En del af deres 2020-donationer vil gå til en partner, som snart bliver annonceret.

Støtte til børn
Det anslås, at 30 millioner børn og kvinder bliver bortført for seksuel udnyttelse verden over. De er beærede over at samarbejde med Marici, en organisation, der arbejder for at befri børn i Indien fra den hurtigst voksende kriminalitet menneskehandel.

Genplantning af skov
At beskytte vores planet ligger vores hjerte meget nært... det er trods alt naturen, der giver os den bedste superfood-medicin. Mange af vores ingredienser kommer fra Amazonia, hvor skovene hurtigt bliver ryddet. Derfor søger vi en partner til at genplante træer.

Your Super vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside.