Your yoga shop

Alle anmeldelser

Your yoga shop

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Yoga International

Yoga International

0 anmeldelser

Mennesker verden over har i dag adgang til flere ting end nogensinde før, da internettet har åbnet en helt ny verden online: man ...

Logo Bodystore

Bodystore

0 anmeldelser

Leder du efter noget specifikt? Dette kan ofte give problemer eftersom der er så mange et træningsmærker, man kan kigge på....

Logo Painhunter

Painhunter

0 anmeldelser

Hvis du er en af dem, der har prøvet næsten alt, er der stadig håb. Du har sikkert set eller hørt om en massagepistol f&o...

Logo Gorilla Sports

Gorilla Sports

0 anmeldelser

"TRÆNINGSUDSTYR ALLE HAR RÅD"Gorilla Sports blev grundlagt i 2005 med en vision om at levere professionelt sports- og træningsuds...

Your yoga shop

Your yoga shop sælger økologisk og miljøvenligtyogatøj og udstyr til alle yogastile!

Naturlige og miljøvenlige materialer behøver ikke at være kedelige. Your yoga shop har et stort udvalg af stilfuldt, behageligttøj og udstyr i smukke farver.

Når de vælger sortimentet, er de opmærksomme på økologi - kvalitet - naturlige materialer - lang holdbarhed - bæredygtighed - kort sagt.

Med hensyn til dig og miljøet.
Det er Your yoga shop's anliggende at tilbyde alt, hvad du har brug for til meditation og yoga, så bæredygtigt som muligt og i et bredt sortiment, så du kun skal handle ét sted og dermed reducere miljøbelastningen fra transport.

Your yoga shop ønsker at tage medansvar for Moder Jord og udvælger derfor kun kvalitetsprodukter, der er fremstillet med omhu.

Alle produkter er så vidt muligt GOTS-certificerede eller har andre miljøcertifikater afhængig af produkttype/kategori. Ellers er de i det mindste økologiske eller håndlavede og baseret på bæredygtige, langtidsholdbare principper.

For alle produktgrupper skriver de i detaljer, hvilke certificeringer de har eller hvad der ellers er "ideen bag".

Det skal være nemt for dig at shoppe bevidst – udover smart tøj og udstyr til din yoga – uanset om det er Meditation, Hatha, Yin, Restorative, Iyengar, Vinyasa, Astanga, Hot Yoga eller enhver anden yogastil, du brænder for.

Your yoga shop stræber efter høj kvalitet, så du kan nyde dine køb i lang tid og sammen kan vi mindske "brug og smid væk".

Her er ingen "løftede fingre" - de gør det ud fra et ønske om at gøre det let tilgængeligt at handle så miljøvenligt som muligt.

Retur
Your yoga shop hylder genbrug og sender dine varer i genbrugsemballage. Enten i en æske, som de modtog varerne i (og ja, det kan godt genere din æstetiske sans, men det er bedre for miljøet, hvis de genbruger). Ellers sender de i genbrugspap/genbrugsplast/sukkerrørsemballage, som de har købt med det formål at fragte dine varer på den mest miljøvenlige måde. Hvis du skal returnere varer, anbefaler de, at du genbruger forsendelsesemballagen. Your yoga shop håber selvfølgelig, at du beholder alle dine lækre køb og opfordrer dig til at aflevere fragtemballage på dit lokale genbrugscenter. Plastemballagen vi sender tøj i er lavet i DK og kan genbruges og vil ikke forurene fra forbrænding (hvis du smider det i skraldespanden).

Hvem handler du med?
Sabina Bjerregaard, står bag Your Yoga Shop. Hun er dedikeret yogalærer og underviser blandt andet i Hatha Yoga, Meditation/Yoga Nidra & Aerial Yoga, afholder retreats og uddanner yogalærere. Yogastudiet ligger i Karlslunde på Sjælland.

Med Your Yoga Shop ønsker de at skabe en butik for yogatøj og -udstyr, hvor de udover god kvalitet også har fokus på miljøet. Hvor de henviser til producenter, der bekymrer sig om deres produkters miljømæssige bæredygtighed. Sortimentet vil løbende blive tilpasset & udvidet i takt med at vi finder flere leverandører "med hjertet på rette sted".

Mange af de udvalgte mærker/producenter har ”give back”-projekter og klimakompensation til transport.

Før Sabina mistede sit hjerte til yoga, havde hun en erhvervsmæssig baggrund inden for salg, indkøb og marketing. Sabina har en stor kærlighed til naturen og med Your Yoga Shop ønsker hun at forene denne kærlighed:

Vær god ved dig selv og shop bevidst.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Your yoga shop?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.