Zone Diet

Alle anmeldelser

Zone Diet

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Do Fasting

Do Fasting

0 anmeldelser

Hvis man ser nærmere på menneskets historie, vil man opdage, at fasten er dybt forankret i vores biologi. I tidligere tider var adgange...

Logo Simple Feast

Simple Feast

0 anmeldelser

Simple Feast handler om vejen til en mere bæredygtig livsstil fuld af forkælelse, smagsoplevelser og gode oplevelser. Baseret på ...

Logo Glimja

Glimja

0 anmeldelser

Hos Glimja brænder de for, at du skal kunne være den bedste udgave af dig selv. Fuld af energi, sprudlende vitalitet og styrke til at l...

Logo The Protein Works

The Protein Works

0 anmeldelser

Vi har alle hørt om det, proteintilskudene, som gør, du kan træne hårdere, og som også gør at du kan restitu...

Zone Diet

Zone Diet kan hjælpe dig med at nå dine mål Dr. Sears har brugt mere end 40 år på at forske i, hvordan de fødevarer, vi spiser, påvirker vores hormoner og udtrykket af vores gener. Se hvordan Zone Diet kan hjælpe dig med endelig at få vægten til at stoppe!

Hvad er Zone Diet®?
Zone Diet® blev udviklet for mere end 30 år siden af ​​Dr. Barry Sears for at reducere diætrelateretinflammation. Zone Diet® hjælper dig med at smide overskydendekilo, forbedredinmentale og fysiskeydeevne og leve et mere tilfredsstillendeliv. Zone Diet® er et livslangt, videnskabsbasereternæringsprogram designet til at reducere diætrelateret inflammation.

Hvad er zonen?
Zone™ er en ægte fysiologisk tilstand i din krop, som kan måles i kliniske tests. Når du er i Zonen, har du optimeret din evne til at kontrollere kostrelateret inflammation. Denne betændelse er grunden til, at du tager på i vægt, bliver syg og ældes hurtigere.

Der er tre kliniske markører, der afgør, om du er i zonen. Hvis alle tre kliniske markører er inden for deres ideelle værdier, er du i zonen. Ellers er du ikke.

Hvad er fordelene ved at være i zonen?
Fordelene ved at være i zonen inkluderer:
- Overskydende kropsfedt tabes så hurtigt som muligt
- At bevare en følelse af velvære i længere tid
- Bedre ydeevne
- Hurtigere tænkning

At kontrollere ernæringsbetændelse er en livslang opgave. Det er betændelse, der forstyrrer den hormonelle kommunikation i vores celler og forhindrer os i at opnå toppræstationer. At lave kostændringer for at komme i zonen og blive der kan virke svært i starten, men det er besværet værd.

Hos Zone Labs leverer de ernæringsprodukter, uddannelse og personlig vejledning til at hjælpe dig med at komme ind i Zonen.

Dr. Barry Sears
Der er mange selverklærede ernæringsguruer, men kun nogle få pionerer. Dr. Barry Sears er en af ​​disse pionerer. Han betragtes som grundlæggeren af ​​den antiinflammatoriske diæt på grund af hans banebrydende forskning i kostkontrol af de hormoner, der styrer inflammation.

Dr. Sears' tidlige forskning havde dog ikke meget med ernæring at gøre. Han var grundlæggeren af ​​et af de første bioteknologiske virksomheder i Massachusetts i 1970'erne, med speciale i udviklingen af ​​intravenøse lipid-baserede systemer til levering af anti-cancer-lægemidler. Hans tidlige patenter på dette område førte til det første og eneste godkendte nanoteknologiske kræftlægemiddel i 1983, som stadig er i brug i dag. Lignende lipider bruges i dag i forskellige mRNA-vacciner mod Covid-19.

Hans forskningsretning begyndte at ændre sig i 1982, da han blev tildelt Nobelprisen i medicin for sin forståelse af omega-6-fedtsyrernes rolle i produktionen af ​​inflammatoriske hormoner kaldet eicosanoider. Han konkluderede, at han kunne bruge sin viden om lipider til at sænke niveauet af disse inflammatoriske hormoner, som er blevet forbundet med en række kroniske sygdomme, fra hjertesygdomme og diabetes til autoimmune og neurologiske lidelser. Hans første menneskelige undersøgelser blev udført på eliteatleter, da de lever i en verden med konstant inflammation på grund af intensiteten af ​​deres træning. Mange af hans tidlige studier blev udført med Stanford College svømmehold. Resultatet var, at de Stanford-svømmere, han arbejdede med, vandt syv guldmedaljer ved OL i Barcelona i 1992. Ikke dårligt for et land, men bemærkelsesværdigt for et kollegium.

Hvordan var det at prøve Zone Diet?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med Zone Diet. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.