Ztrengz

Alle anmeldelser

Ztrengz

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo The Protein Works

The Protein Works

0 anmeldelser

Vi har alle hørt om det, proteintilskudene, som gør, du kan træne hårdere, og som også gør at du kan restitu...

Logo Immu52HD

Immu52HD

0 anmeldelser

Sundhed og godt helbred er højt på de fleste menneskers dagsorden, og flere danskere har nu en meget aktiv tilgang til ...

Logo Bulk Powders

Bulk Powders

0 anmeldelser

I adskillige år har der været øget vækst i Fitness og Sundhedsindutrien. Dette betyder, at flere forbrugere investerer i p...

Logo Altisundhed

Altisundhed

0 anmeldelser

Vi skal passe godt på os selv. Det er ikke altid lige nemt at huske med hverdagens mange gøremål og distraktioner. Men det er vi...

Ztrengz

Essentielle olier, det er noget som vi har hørt om igen og igen. Vi skal jo ikke have for meget af det usunde fedt, men de essentielle olier må vi heller ikke undvære, og det er en jungle at stikke fingrene i, hvis du ikke ved, hvad det er, som du går og laver. Hos Ztrengz får du alt det, som du gerne vil have af essentielle olier, og det er bestemt noget, som er gavnligt for alle. Det er 10 specielle olier, som er samlet for at give dig de bedste muligheder for at få dem alle, så du kan optage dem på den rigtige måde, så du kan få gavn af dem.

Om Ztrengz
Ztrengz er et firma, som er startet af Alexander B. Krewald. I 2004, og siden har han produceret, udviklet og solgt de essentielle olier ,som er vigtige for både vores helbred og vore velvære. I de senere år er der kommet en meget stor fokus på netop de essentielle olier, og hos Ztrengz er der også fokus på, hvad der er vigtigt for mænd og for det smukke køn også, for der er forskel på kønnene, siger de, og det skal man også kunne mærke i de produkter, der sælges.

Services hos Ztrengz
Du er hvad du spiser, og det er noget, som de hos Ztrengz ved bedre end nogen anden, for de producerer, udvikler og sælger essentielle olier, som gør, du kan både føle dig godt tilpas og se godt ud, for det er jo ikke til indtagelse, men også til at pleje dig selv, det, som de har på deres hylder. De 10 essentielle olier, de sælger, kan købes både af private og af forretninger, som ønsker det bedste på deres hylder. Det er bare med at kontakte firmaet, hvis du enten skal bruge olier eller vil være forhandler, og du kan også følge deres fantastiske blog om essentielle olier og deres virkninger og betydning.

Kunderservice og klager
Når du gerne vil have fat i Ztrengz med enten en klage eller med en forespørgsel, så er det faktisk noget, som du kan gøre ganske let. Det er bare at kaste dig ud i at kigge på deres hjemmeside. Der er både mulighed for at kontakte dem på mail, og der er også den mulighe,d at du kan ringe til dem. De svarer selvfølgelig hurtigst på telefon, men også på mail får du et hurtigt svar, som er yderst kompetent. For Ztrengz er det lige meget, om det er med en klage eller noget andet, du henvender dig, deres service er den samme hver gang.

Bedømmelse af Ztrengz
Når du som os andre står og skal finde et firma, som du gerne vil handle med, så er det ofte nettet og de sider, som bedømmer firmaer, som du kigger på. Nu er der så kommet en helt ny hjemmeside, som giver dig mulighed for at give en objektiv, konstruktiv og udførlig bedømmelse af de firmaer, som du handler med. Noget som andre forbrugere i fremtiden vil sætte stor pris på, og som firmaerne selv kan bruge til at blive bedre, hvis de vil tage kritikken til sig.