DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Alfalån

  I Danmark er det helt normalt, at man låner penge til at finansiere større omkostninger, såsom huskøb, ny bil, bryllup, forbrug, fødselsdage, ferier, samt meget andet. Alternativet er, at man sparer op, men man må i den forbindelse vente, til man har sparet det sammen man skal bruge. Vælger man derimod at låne pengene, så kan man med det samme købe de varer, produkter eller services man skal bruge, og derefter betale beløbet tilbage i månedlige afdrag. Det er vigtigt, at man vælger et lån der passer til både ens personlige behov og økonomi. Det koster penge at optage lån og det er i den forbindelse en god ide, at sammenligne forskellige muligheder, før man underskriver et lån. Omkostningerne forbundet med et lån kan variere kraftigt og derfor kan man med fordel læse anmeldelser igennem fra andre, der allerede har optaget lån. Man kan derigennem følge deres anbefalinger og lære af deres eventuelle fejl.

  Om Alfalån

  Alfralån er en dansk, uafhængig lånesammenligningsservice der kan anvendes af private forbrugere. Virksomheden driver en online platform, der faciliterer kontakt mellem låntagere og låneudbydere, som man kan benytte til at modtage og sammenligne lån fra forskellige tredjeparter, som virksomheden samarbejder med. Alfalån har adresse på Tigervej 31, 4600 Køge.

  Produkter og Services hos Alfalån

  Alfalån tilbyder forbrugslån til danske kunder, gennem deres samarbejdspartnere, der er banker og udlånsvirksomheder. Man låner ikke direkte fra Alfalån, men benytter istedet deres online platform, til at oprette en ansøgning, der derefter sendes til adskillige forskellige udlånsvirksomheder, alt efter behov og relevans. Det er som udgangspunkt ansøgerens økonomiske situation, der afgør, hvor meget der kan lånes. Når man ansøger om et lån gennem Alfalån, så foretager virksomheden en automatisk kreditvurdering, inden et eventuelt lån bevilges. For at kunne søge om lån skal man være fyldt 18 år og derudover være myndig. Man kan ikke låne, hvis man er registreret i enten RKI eller Debitor Registret. Endvidere skal man have fast arbejde, med en personlig indkomst på over 150.000 årligt, hvilket er før skat. Får man afslag på sin ansøgning, så begrundes dette ikke.
  Hver låneformidler behandler modtagne ansøgninger individuelt og de sender selv potentielle tilbud til ansøgeren, på linje med deres egne lånebetingelser. Dette betyder, at omkostninger, ÅOP og månedlige ydelser kan variere, altefter hvilke tilbud man modtager, samt ansøgerens personlige omstændigheder. Når lånevirksomheden beregner hvilken rentesats de kan tilbyde, så udføres dette også individuelt, da det er baseret på hver enkelt kundes personlige ansøgning og kreditscore.

  Komplimenter, Klager og Tips til Alfalån

  Har du optaget et lån gennem en af Alfralåns samarbejdspartenere, efter deres plaform faciliterede kontakt til låneudbyderen? Hvordan forløb processen, blev du tilbudt en god pris og gode vilkår og er det nemt og overskueligt, at overholde din månedlige betalingsplan? Hvad end din oplevelse med Alfalån har været overvejende god eller dårlig, så vil vi sætte stor pris på en kort beskrivelse af din kundeoplevelse gennem en anmeldelse her på siden. Hjælp andre med at beslutte, om de skal ansøge om et lån gennem Alfalån, for at finansiere deres næste indkøb.

  Alfalån
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Alfalån

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Alfalån et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Alfalån I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Alfalån?

  Alfalån er for hovedparten aktiv I Kredit og Lån, mere specifikt med Lån

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Alfalån gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.