DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser AnnaFinans

  Det kan være svært at få råd til det uundværlige, når ulykken rammer. Når telefonen går i stykker, cyklen forsvinder eller bilen skal repareres, da er det de færreste der har pengene klar lige ved hånden, når heldet ikke lige går din vej. Derudover er det heller ikke alle der kan tillade sig at investere penge i sin hverdag og købe det du har gået og drømt længe om, men som din pengepung måske ikke kan række til denne måned, men måske først i næste. Her ville det være smart, hvis man for en gangs skyld kunne gøre sig forskud på glæderne, når man ved at pengene rækker inden for den nærmeste fremtid. Her kommer AnnaFinans ind i billedet, hvor du netop kan låne op til 75.000 kroner. De fleste lån i Danmark er som regel svære at gå til og kan tage op til flere dage eller måske uger, før pengene rammer kontoen. Hos AnnaFinans er virkeligheden ikke helt den samme, da pengene som regel lander på din konto inden for 10 minutter, hvor det kun tager dig 10 sekunder at verificere dig. Dette er især en luksus, når uheldet rammer, idet AnnaFinans tilbyder dig en hurtig redning – Et slags SOS-lån kan du nærmeste kalde det.

  Om AnnaFinans

  Anna finans er en lånebank, som tilbyder dig overkommelige og adrætte banklån, når behovet opstår. Fordelen ved at vælge denne bank opstår ved, at det er nemt at låne penge hurtigt, nemt og sikkert. Hertil er der et stort fokus på sikkerheden, idet lånet foregår ved brug af NemID, og at selve lånet altid vil være SSL krypteret, for optimal sikkerhed, alt mens lånet accepteres og leveres ved en lynende fart. På denne måde bibeholder de også der integritetog troværdighed, når man ellers ved de fleste andre banker normalt ikke kan regne med, at en så stor mængde penge kan blive påduttet en bruger så hurtigt.

  AnnaFinans som service

  Lånerenten er herudover overkommelig i forhold til andre kviklånsbankers lånerenter, idet den kan være så lav som 20%. Dog er det her procedure, at jo større lånet er og jo hurtige du kan betale tilbage, desto mindre er lånerenten. Af denne grund kan et større lån betale sig, mens et lille lån er sværere at sluge. Et lån på 3000 kroner over 72 uger betyder f.eks. en tilbagebetaling 266,4%. Et sådant lån er til gengæld sjældent aktuelt for nogen som helst, mens et større lån med en særlig lav rente, som desuden kan ske med lynets hast, er højt eftertragtet, hvor sikkerheden også her er en klar bonus.


  Lån fra 3000 – 75.000 kroner på under 10 minutter

  Ris, ros og tips for AnnaFinans

  Har du allerede taget et lån hos AnnaFinans? I så fald vil vi gerne høre om din oplevelse hos denne lånebank. Levede de op til deres lånehastighed? Var de simple og nemme at forhandle med? Var kundeservicen god? Skriv en anmeldelse her på siden og fortæl os om din oplevelse. På den måde kan du være med til at guide andre potentielle kunder hos AnnaFinans, så de har lettere ved at beslutte sig, om de bør tage et lån hos denne lånebank - eller ej.

  Vil et så nemt og hurtigt lån fra AnnaFinans virkelig kunne betale sig? Læs brugeranmeldelser her på siden om deres ydelser mm.

  AnnaFinans
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om AnnaFinans

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er AnnaFinans et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af AnnaFinans I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette AnnaFinans?

  AnnaFinans er for hovedparten aktiv I Kredit og Lån, mere specifikt med Lån

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van AnnaFinans gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.