DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Bankly

  Hvis man har brug for penge så kan det ofte virke optimalt at tage et lån. Problemet er dog ofte at den årlige omkostningsprocent er rigtig høj, og der kan være så meget information at det kan virke overvældende. Det kan også være svært at finde et godt tilbud på lån, især hvis det skal være gratis og uforpligtende.

  Om Bankly

  Med mere end 30.000 brugere har Bankly hjulpet mange mennesker med at låne penge på den mest optimalte måde. Udover at være transparante, så er Bankly også brugervenlig, med priser der er direkte angivet og en ÅOP der ikke er gemt væk. Bankly støtter også foreninger der går ind for CO2-neutralitet, lige så vel som naturfonde og hjerteforeningen.

  Produkter og tjenester

  Når du bruger Bankly hjemmesiden, så kan du vælge hvilket slags lån du overvejer at tage, hvor mange penge du gerne vil låne, hvorefter Bankly viser dig hvad det vil koste månedligt. Bankly er en platform der automatisk sammenligner lån fra forskellige banker, hvorefter de viser dig den billigste mulige løsning. Her har Bankly gjort det nemt at tage forskellige former for lån, om det så er boliglån, samlelån eller andet. Derudover så er det gratis og uforpligtende at ansøge om et lån, samtidig med at Bankly garanterer den laveste mulige rente, samt de bedst mulige vilkår når du tager et lån.

  Kundeservice og klager

  Med lån kan man være meget usikker, dette forstår holdet bag Bankly godt. På hjemmesiden kan du nemt få adgang til en masse information omkring lån, hvem Bankly er som virksomhed og meget mere. Der kan dog være tilfælde hvor at du ikke kan finde den information du søger efter, i dette tilfælde er det muligt at kontakte Bankly kundeservice. Dette kan gøres på flere måder. Du kan vælge at ringe til 70 60 65 66 alle hverdage fra kl. 10:00-16:00 eller du kan sende en mail til info@bankly.dk. For at gøre processen lidt nemmere, så har Bankly også en kontaktform du kan bruge, hvor du så vil modtage svar over email. På deres kontaktside har de en sektion med ofte stillede spørgsmål. der har samlet en masse af de typiske spørgsmål på én side. Hvis du gerne vil indsende en klage, så har Bankly også en side dedikeret til dette.

  Anmeldelse

  Har du brugt Bankly til at ansøge om lån? Hvordan var din erfaring med platformen? Vi vil gerne høre om din erfaring med Bankly. Udover at din offentlige anmeldelse vil gå til en samlet vurdering, så kan din anmeldelse læses af andre folk der overvejer at bruge Bankly.

  Bankly
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Bankly

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Bankly et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Bankly I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Bankly?

  Bankly er for hovedparten aktiv I Kredit og Lån, mere specifikt med Realkreditlån, Lån, Sammenlign lån

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bankly gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.